- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чакате ли с нетърпение новата учебна година?
Абе хем искам да сам с Фр-тата .. хем не ми са учи.. Лятото секи офейква нанякъде и.. няя с кои да излизаш..Пък кат си на дск учиш.. и в 2-та случая си прецакан![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Не,не искам!Ужасно ще ми е.. За това,че ме анулираха на изпитите сега ще си остана в тъпото СОУ и класната ми ще е най-проклетия човек на света!Голям майтап ще е..А класа,просто,нямам думи..
Какво толкова сте се размрънкали за това тъпо училище не мога да ви разбера.Като сме там правите теми за ваканция,като сме във ваканция-за училищеХубавото е,че тази година се въведоха някакви правила и би трябвало да е доста по дисциплинирано.Мен малко ме съмнява,ама..
Ще поживеем и ще видим.
Кво СОУ та гони пък в Ямбол...Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Audio ergo sum
Оооо определено я чакам.
Само да дойде 23-ти...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Дам, защото вече ми е скучно у нас. А и няма да съм заек тази година. ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А мен питаш ли ме к'во ми е като от 24 Август, понеделник съм на училище?Първоначално написано от schoolgirl
![]()
not really ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Nope![]()
Да много ми се ходи,че вече затъпях без да правя нищо
и да и не .. да щото искам да видя приятелите си и не, защото ще имам изпити
Е, какво сме виновни ние, че са ти анулирали изпитите и си прецакана с клас и даскали ?! Аз също чакам с голямо нетърпение новата година да се съберем пак всички заедно, тази година как не сме зайци и просто пак ще се размазвамеДа, ходи ми се на училище, там сме всички, а през лятото всеки е нанякъде си и едно такова по-бавно минава времето...
![]()
На мен много взе да ми се ходи на училище.Ще бъда в гимназия,нови учители,съученици-интересно ми е какви хора ще са.От друга страна времето до 15 ми е точно,за да мога да си приключа списъка с книгите за лятото.
Да.![]()
![]()
Тази година ми е последна!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не много ново ще е училището, но пък ще го гледам 5 години..
Чакам... с търпение.Имам предвид, че искам да се видя със съучениците си, но само като си помисля че отново се започва битката с нашата тиранозавърка и другите му там тъпаци и направо ми иде да се преселя в 11 век.
![]()
![]()
Нямам търпение пак да почнем със разните там номерца и лудорииОх,15-ти,идвай по-бързичко деее...
Епаа...за да учаааа НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! Но за ночелцата които въртим...и да видя всииииииииички фо естественоууу
![]()
![]()
оо господи само аз ли не ща да го виждам тва даскало? лелее и само аз ли мене ли не ме ебе за учебници и учители и квото и да било свързано с даскалото?????????????????? ако искате си видите съучениците, сберете се у некой ресторант и са натрескайте некоя вечер по геройски. тва е от мене![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ще бъда в ново у-ще и въобще не ми се ходиА и да не съм в ново училище пак не ми се ходи
Да eбa и даскалуту да eбa
![]()
ще си бъда в старото и ми е безразлично![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
оООо искам да идва и да отминава..Като мине тая,идва 12 классс![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
оООо искам да идва и да отминава..Като мине тая,идва 12 классс![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“