- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чакате ли с нетърпение новата учебна година?
разбирасе, че я чаках с нетурпение веднуй дори се бех разревала заради тва бех се скарала много жестоко с най-добрата ми приятелка и започнах да и крещя и да плача, че искам по-скоро да дойде учебната година да се махам от тоя ужасен град и да си турся нови приятели
nаправо изгарям от нетърпение... искам пак да видя милите усмивки на тия от класа, да им видя физиономиите като спра всякакви връзки с тяхи те така...
Не...Тъкмо ми се услади ваканцията и трябва да почваме...![]()
Не ми се ходи особено много, но няма начин. Тъкмо започна да ми става интересна ваканцията и дойде време за даскало...![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
изобщо не ми се ходи... даскалото ми е много далеч, а съучениците ми са пълни кретени повечето... чака ме тежка година![]()
![]()
I am the only creator of my limits
in a battle between that which exists,and that which I still have to achieve!
"Ще бъда в ново у-ще и ми е страшно интересно"
Добре де, махам "страшно"-то, ама все пак ми е интересно![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Ами горе-долу ... от една страна ми се ходи защото съм в ново училище и ми е инт ... но от друга не ... защото не ми се става рано сутринтаи някакси много се натоварвам ...
![]()
ново даскало, нов град, нов живот![]()
Обаче !!!
Знам се, че след първите две седмици, ентусиазма ми за учене ще се е изпарил безследно..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
чака ме трудна последна година, следователно не я искам :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
за учене? Или за ходене на училище?Първоначално написано от rapple
И за двете..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Ми да,ходи ми се..щото класа ми е супер як ии смях по цял ден,а сега с повечето не се виждам поради простата причина,че не са в града!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от green0girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз искам да си видя новия клас, само за тва ми се ходи![]()
Започва ми се и то много.Тази ваканция много лудувах и какво ли не правих,сега малко да се кротна.Нямам търпение да дойде![]()
тв кротване доста го искат и малцина успяват да го постигнат... ушпекПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()