- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятелство между мъж и жена?
Според вас възможно ли е да има такова нещо.. като се има в предвид, че не говоря за отношение между мъж и жена, които се виждат и излизат от време на време, а такива, които всеки ден са заедно, познават всичко в другия, не се срамуват от нищо и тн. Или се получава всеизвестната реклама на Спрайт..
The Spark
Дори и рекламата на Спрайт да е вярна, по-важно е развитието на отношенията им - ако не се задълбочат прекалено в интимен план, няма проблем.Значи все пак могат да бъдат приятели.
В момента живея и с най-добрия си приятел, делим си почти всичко освен леглото.Нито се притеснявам от него, нито нещо друго. Той се занимава тука с разни рускини, аз си имам мои си работи, но винаги мога да разчитам на него за всяко нещо.
Разбираме се добре, което е най-важното, така че явно МОЖЕ да съществува приятелство между мъж и жена.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За мен е напълно възможно. Имам приятели момичета. Отношенията ми с тях са чисто приятелски, не излизащи границите на нормалното в едни такива отношения. Намирам ги за добри събеседници и приятна компания. Приятелите трябва да са "мешана скара". Ограничаването само в границите на същия пол е глупаво.
пс: написах го като идиот :д сри за масовите тафтологии
Приятели до *някаква степен* да..но понятието най-добър приятел/приятелка за мен не съществува. Приятели докато сме в компания, излизаме с други хора..ОК. Ама да сме приятели и да излизаме заедно и да си споделяме нон стоп - до кога?
Абсолютно напълно съм сигурна, че може да има приятелство между мъж и жена.
Двама от най-близките ми приятели са мъже... момчета, де.
Започвате да гледате един на друг като брат/сестра и самата мисъл за нещо повече изглежда абсурдна.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ест
аз имам супер много приятлки
ама са само приятелки щот съм добър човек, ама грозен![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Най - близкия ми приятел е момче. >> явно може.
Да..Възможно е да има приятелство между момче и момиче..
Наай-добрите ми приятели са момчета.Отношенията ни са чисто приятелски,имаме си доверие,всеки ден сме заедно,споделяме си всичко,не се срамуваме от нищои т.н
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз приятелки момичета нямам!Възможно е много ясно, но не при всички.
Да.
Възможно е,аз имам 2ма най-добри приятели,с които съм от години.
Дори да е имало в миналото някакви забивки с тях,те са си останали там,не са ни развалили приятелството,просто продължаваме напред.
Ако наистина уважаваш тези хора,няма да ти пука,че някога сте или ще преминете границата.
не, не може
Шансът за подобно успешно и дълго приятелство е под минимален. Почти винаги в даден етап един от двамата се влюбва в другия, и като му каже всичко заминава.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Хм и всички, които казват, че най-добрия им приятел е от противоположния пол, до колко сте сигурно, че той/тя не изпитва чувства към вас, просто се страхува да ги покаже още/чака удобен момент?
what3ver хмм при прекалена близост,разборателство и тн., все някога ще се получи интимен контакт, било то на купон, след раздяла или тн..
пс. И пак - не говоря за "50 приятелки " при положение, че се виждаш с тях на кафе 1 път в седмицата или ги познаваш ей така... А за човек, с който си всеки ден и споделяш всяка радост и нерадост..
The Spark
възможно е да има САМО приятелство между мъж и жена, но тези случаи са страшна рядкост
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Толкова да са заблудени жените... как сляпо си вярват
Приятелство (истинско) има само между двама мъже
всичко друго е пародия
Моля ?!
всеки с мнението сиПървоначално написано от Riot
след като не си жена и не знаеш какво представлява приятелството между две жени, то тогава как ще си сигурен ?![]()
като не си имал приятелка жена, също не можеш да си сигурен..
това, че нещо не си го виждал или е рядко срещано, не означава, че несъществува
![]()
Лол, приятелство между жени : (Първоначално написано от Jumbie483
доста голяма заблуда
след като не си, след като си... яко клиширано
знам, че съм прав а ти - не
Моля ?!
най-здравото и истинско приятелство може да бъде м/у мъже.
м/у жени - по-скоро невъзможно.
м/у мъж и жена - мисля, че е възможно, въпреки че в повечето такива случай всичко завършва с влюбването на единия в другия, разбити сърца блабла![]()
а замислете се какво всъщност е приятелството? наистина ли имате нужда от този определен човек? да поговорите с него/нея, да излезете? дали всичко не е временно преследване на интереси?![]()
хубаво..Първоначално написано от Riot
защото аз съм сигурна, че аз съм права, а ти - не![]()
![]()
Аз пък си имам приятел момче, който ми е като братче.
И ебаси, никой не може да ме убеди, че няма приятелство между момче и момиче, и винаги момчето иска да чука момичето или обратното.