- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятелство между мъж и жена?
Винаги съществува вариантът да гледа на теб като на съпруга, или да иска да правите ЛЮБОВ!Първоначално написано от Pedigree
Пък и още не е в баш възрастта, когато да го удари хормона на 100%.![]()
![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Това точно е невъзможно да съществува:Д
И аз съм на това мнение.Имам момчета приятели.И даже предпочитам да се движа сред момчета,отколкото с момичета и след това да знам,че от завист или ей така говорят зад гърба ми.Има приятелство,но рядко от него не се влюбват или единия или другия.Първоначално написано от Pedigree
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
[vbox7]http://vbox7.com/play:33ac56ca[/vbox7]
The Spark
Най добрата ми приятелка е момиче. Не ни е срам от нищо. прегръщаме се постоянно и за най малкото нещоходим постоянно заедно и неискам да се отделям.. нз що да няма приятелство
![]()
![]()
Може, ама момичето трябва да е супер пич(и да е грозна по възможност)..така че към 1-2% е шанса..
'бахти избушеняка, хахаПървоначално написано от fashion4etyy
Моля ?!
Жените започвате да гледате на приятеля си като брат, но обратното е невъзможно.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Ако момичето не е грозно, той ще иска да я чука.
Ако момчето не е смотано, тя ще иска да го чука.
Ако тя е много грозна, а той е типичен зубър-програмист, интересуващ се от WoW, може и да има приятелство.
Друг вариант да има приятелство е тя да е хубава, а той да е гей.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
И пак ще иска да я чука, щото няма по-добър вариант..Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Да, така е. Има много други фактори, които са СРЕЩУ това приятелство.Първоначално написано от ZipFail
Или тя ще е по-грозна отколкото той е смотан, или обратното. По-грозната или по-смотания ще са толкова отчаяни, че ще налетят на най-достъпното за тях - най-добрия им приятел (приятелка).
И с това вероятността да не прехвърчат сексуални искри между двамата в даден момент почти се елиминира.
Има и още един фактор: мъжете-приятели обикновено се събират за да ПРАВЯТ нещо: да гледат футбол, да ритат, да ходят на фитнес, да играят карти/шах/табла/WoWили да вършат и говорят простотии. Жените-приятели се събират за да говорят... и да говорят... и да говорят. Като се смесят двата типа приятелство, се получава нещо напълно уродливо.
Не знам, не отричам напълно такова приятелство, но трябва да е в някаква екстремна ситуация, за да просъществува.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Мъжете и жените не могат да бъдат приятели
Жените не могат да бъдат приятелки по между си..
Айде по-полека с теоретичните разсъждения.
Ако твой приятел е сексуално привлечен от теб,това не разваля приятелството,поне не и при възрастните хора.
Значи вижте ся. Ние, например, говорим от нашата гледна точка, защото така се е случило за нас, а не че така искаме да се случи. Щом има такива двойки приятел и приятелка без дълбоки чувства - то сте щастливци. Опитайте да запазите това. Ще е трудно![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Абсолютно възможно.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Мм..2 женски на 1 място..Само завист и злоба..Момчетата са по-надеждни и добри приятели !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
имам доста малко момчета приятели, но въпреки това пак доказва, че е възможнонаистина в началото е възможно до има някакво привличане, но с времето някак си се разбира, че сте само приятели (рабира се не винаги ) :P
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Е аз имам много добра приятелка без да сме нищо повече![]()
Ne priznawam sistemata golemi i malki ima dwa wida hora dostoini i jalki ;]
въпрос на нагласа
можее ... един от най-добрите ми приятели е момче, разбраме се супер, можем всичко да си кажем ... та ние се познаваме от малки ... и между нас няма нищо по-сериозно![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
Според мен е възможно.
Личен опит![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Може,и дори е по-истинско отколкото между две момичета,поне в някои случаи.Момчетата могат да бъдат страхотен и верен приятел за едно момиче.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Женската завист край няма..
правете изводи..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...