.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Митът за плодовете и зеленчуците ?!

Истина ли е ?! смисъл защото навсякъде пише че ако ядеш неограничени количества ябълки например няма да ти се лепне .. чудех се дали е вярно ! ?

Голям фен Аватара на akinom
    Гов0риш за 1 ден р прекаран само на ябълки?
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Гов0риш за 1 ден р прекаран само на ябълки?
    Да...Прав/а си
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ами не . говоря за това че почти във всички диети има разрешение да се ядат плодове и зеленчуци . тоест колкото и да си ял можеш да изядеш 1 кг ябълки и да не ти се залепят ?! .. аз лично така го разбирам .. сега реших да правя експеримент : да ям плодове и зеленчуци в неограничени количества да видим дали ще кача .. xha въпроса ми е малко тъп просто се сетих

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Да ти се залепят? Къде да ти се залепят?

Като направиш опита, докладвай.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Няма как да ти се лепнат

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

за г*за и за корема D

витамините да ти се лепнат за гЪзЪ ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    София
    много зависи от диетата. има диети, в които ябълките ти прецакват всичко така че ...

Не случайно ги препоръчват във всяка диета. ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Не случайно ги препоръчват във всяка диета. ;/
    да, но без да се прекалява и като се приемат и други храни!

Re: Митът за плодовете и зеленчуците ?!

Цитирай Първоначално написано от lazzza
    Истина ли е ?! смисъл защото навсякъде пише че ако ядеш неограничени количества ябълки например няма да ти се лепне .. чудех се дали е вярно ! ?
    Истина е, аз постих 2 седмици и ядах само плодове и зеленчуци/като не съм яла картофи, и ориз и боб и грах и тея нали/ и се тъпчех и си ядах по доста щото те не наяждат и свалих 2 килограма за 2 седмици

Град
    София
    Аз съм чувала, че ябълките и целината съдържали така наречените "отрицателни калории" - губуш повече енергия и калории докато ги ядеш, отколкото след това получаваш от тях.
    Може би затова и в доста диети ги препоръчват.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от LiLLyTu
    Аз съм чувала, че ябълките и целината съдържали така наречените "отрицателни калории" - губуш повече енергия и калории докато ги ядеш, отколкото след това получаваш от тях.
    Може би затова и в доста диети ги препоръчват.

И аз съм чувала това,но за зелето (:

Ето една полезна статиика

http://www.figurata.com/2008/06/blog-post_8088.html
    :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Тая статия ме изкефи
    Тъпчете се с храни с отрицателни калории

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    витамините да ти се лепнат за гЪзЪ ?
    ЪЪЪ, витамините няма да се лепнат, ама да си чувал/а ,че в плодовете има фруктова захар??!
    И аре преди да се подигравате, помислете малко с тия кратунки
    П.П. Естествено, че ако нагъваш по 2 кг на ден, не е никаква диета и няма да отслабнеш, всичко трябва да е в умерени количества, вярно, че е по- добре отколкото да нагъваш сандвичи, но пак не помага на теглото

Тази тема ме кара да се замисля... обикновено като не съм на диета , защо качвам толкова много за ден ( по 5кг) , тъпча се с какво ли не сигурно по 5-6 кила, как няма да ги кача, и ябълките да изядеш в големи количества ще напълнееш. Но в този форум, момичетата често и не се вслушват в съветите на хората, а на своя глава правят всичко, еми хайде пробвай се и виж как ' ще отслабнеш\'.

Ям си плодове и/или зеленчуци, когато си искам и по колкото си искам. Това са си витамини и в никакъв случай не могат да вредят. Аз изяждам по около 2 кг праскови за цял ден. Е, все пак не ям всеки ден праскови, да речем, но пък през ден-два... Да не говорим, че плодовете са съставени от около 80-90% вода. 1/4 диня или пъпеш не виждам какво толкова могат да навредят на "теглото".
    Не знам, наистина не съм и не бих се ограничавала от плодове и зеленчуци, щом ми се ядат(а това е почти постоянно), при положение, че те са ми основната храна през пролетта и лятото.

Град
    София
    Тази тема ме кара да се замисля... обикновено като не съм на диета , защо качвам толкова много за ден ( по 5кг) , тъпча се с какво ли не сигурно по 5-6 кила, как няма да ги кача, и ябълките да изядеш в големи количества ще напълнееш. Но в този форум, момичетата често и не се вслушват в съветите на хората, а на своя глава правят всичко, еми хайде пробвай се и виж как ' ще отслабнеш\'.
    как качваш по 5 кг на ден, ти добре ли си

Град
    София
    плодовете са блъскани със захар, незнам кой ви е излъгал че са само витамини

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    как качваш по 5 кг на ден, ти добре ли си
    Просто е- гладувам ли гладувам, не се оправдавам, знам че е тъпо, но е някаква мания.. и после се нахвърлям на храната и се качват килограмите- 5 кила да изядеш, 5кила ще качиш.

Град
    София
    ^^ ако изям 5 кг храна -> ще кача 5 кг ..... това е пълна глупост само да ти кажа

Сега очаквам теория и как зеленчуците освен с витамини, са блъскани и с пестициди, та да спрем и тях да ядем.

Град
    София
    защо, мислиш че нещо бъркам ли?

Плодовете наистина имат т.нар. фруктова захар, но пък тя напуска бързо кръвта. Предпочитам да изям една блъскана със захар праскова, отколкото да изям един шоколад, в който са наблъскани всякакви гадости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си