.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Град
    София
    да, аз не говоря за шоколад, а за заблудата че като хапваш плодове е все едно ядеш въздух. за справка:

1 кг портокали - 630 Cals /fat 3.0 gr, 155 gr carbs, 13 gr protein/
    1 кг ябълки - 480 Cals /fat 1,3, carbs 128, prot 2.7 gr/

да не говорим че % на въглихидратите е общо взето единственото което присъства тук..

Голям фен Аватара на akinom
    e, da ako se vartish kato magareto nqma da gi kachish , no inache mn barzo se kachvat, ne e nikakva glupost, na 4ujd grab i 100 toqgi sa malko, a?!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

^ Това със 5 кг изяждаш - 5 кг качваш - от Брейниак го обориха вече.

Бтв аз не съм се теглила от февруари-март месец, когато последно ходих на фитнес. Кантара вкъщи нещо се прецака, пък не сме купували нов и така. Добре си ми е.

Град
    София
    не, не се въртя като магарето. първо, ти изобщо не изяждаш 5 кг храна щото незнам дали имаш представа колко е това! второ, това което изядеш не е нужно да си го залепиш на гъза щото има разхор на калории както и някои хора се хранят правилно и съотношението кг изядена храна и колко кг качваш няма нищо общо. както и да е.

значии .. се отказвамм от всякакви плодове и зеленчуци .. hxahxa
    е аз не изяждам по 1 кг ябълки на ден . Изяждам съвсем малки количества от сорта на половин ябълка но пък за сметка на това изяждам доста големи количества ( е поне за мен ) моркови , зеле , домати и прочие .. проблемът ми е че не мога да намера една СВЯСТНА диета само с плодове и зеленчуци . смисъл такъв че повечето включват пълнозърнести храни . месо . риба ии т.н . а аз искам много просто диета САМО с плодове и зеленчуци .. знам че е тъпо не ме плюйте просто задавам въпрос и се надявам някой от вас да знае

Няма и да намериш, освен някаква идиотска изцепка.
    Виж, организмът ти се нуждае от много хранителни вещества, не всички от които се набавят чрез зеленчуците.
    Белтъчини, да кажем, от плодове и зеленчуци ли ще си набавиш?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Няма и да намериш, освен някаква идиотска изцепка.
    Виж, организмът ти се нуждае от много хранителни вещества, не всички от които се набавят чрез зеленчуците.
    Белтъчини, да кажем, от плодове и зеленчуци ли ще си набавиш?
    ++++++++++++++++++++

да права си безспороно . но аз имам проблеми с храненето от половин година може би и повече .. тоест страх ме е от храната ( най - общо) - да тъпо е .. но за жалост е така и търся помощ .. Не искам да напълнявам тъй като доста трудно свалих килограмите които исках .. а искам още .. няма значение това е друга тема .. и все пак ако някой знае да казва защото прерових целия нет и не намерих нещо което да ме устройва

Град
    София
    ^^ обичаш ли месо, яйца?

ами както споменах ' страх ме е от храната ' .. не можеш да ме разбереш - знам не те виня но искам да бъда напълно сигурна че няма да надебелея .. просто ми писна отт това да гладувам .. навлекох сии гастрит ,, язва .. не искам заплитане на червата .. обаче реших че от плодовете и зеленчуците се дебелее тъй като коремът ми е подут и нещо не схващам защо .. както и да е .. еми да обичам но ме е страх да ги ям

'Щото не ядеш редовно, 'що...

Град
    София
    амм незнам тогава. аз съм 168см, свалям с НВД до към 50 кг. тва са ми примерните менюта за сваляне на кг:

- закуска: 1 яйце, 40 гр. св.филе, домат;
    - обяд: 2 кюфтенца на скара и салата със зехтин;
    - междинно: 50 гр. сметана, 5 маслини, краставица;
    - вечеря: 200 гр. пилешко бутче с масло и салата със зехтин.

1533 ккал, 70/24/7.

- закуска: 1 яйце, 40 гр. св. филе, домат;
    - обяд: 2 кюфтета, краставица и домат;
    - междинна: 1 яйце, 10 гр. масло, 50 гр. сметана, 50 гр. извара, краставица;
    - вечеря: омлет от 2 яйца, 10 гр. масло, 40 гр. св. филе; салата със зехтин, маслини:

1552 ккал - 69/23/7

закуска: 2 яйца, 10 гр. масло, бекон, домат;
    - обяд: пил. крила и салата;
    - следобедна закуска : 1 яйце, 10 гр. масло, домат;
    - вечеря: пил. бутчета и салата.

1465 ккал - 68/26/5.

- яйца, бекон, масло, домат;
    - тиквички с кайма;
    - яйца със спанак и пресен лук;
    - пил. дробчета и салата.

1553 ккал - 67/25/8%.

изглежда много на пръв поглед, но с тях свалям. за да задържам тегло качвам калориите. менюто ми е съставяно след измерване на мазнините с калипер и медицински преглед обаче.

ако обичаш плодове, яж но не през целия ден а до към обяд например.

АБе, винаги ми е било много интересно при такива менюта, как си измервате? Това "40гр св. филе", "200гр. пилешко бутче", как ги измервате до точност?

мерси все пак днес пак ще се права на заек но от утре ще почна с това . ами аз съм 1.60 и съм 44кг .. незнам много ли е малко ли но искам да смъкна до 40 повечето ще кажете че съм анорексичка сигурно - да имам такъв проблем но той си е съвсем отделно просто търся начин да се измъкна от този кръговратт .. мерси пак

ами аз си имам кантарче такова .. сигурно ги знаеш .от едно време са .. ехее . но пък с времето се научаваш сам то секи ден да мериш кво ядеш не е лесно .. ама луд умора няма

Град
    София
    щом се харесваш 40 ... никой от нас не знае каква си така че ти сам си преценяваш кое е хубаво и кое не.

аз имам кантар, преди си теглех храната за да смятам точно калориите, след около 2-3 седмици свикнах на око и вече не го ползвам.

не незнам как ще се чувствам .. но искам да съм толкова а ти ако не е тайна колко си висока и колко кг си

Град
    София
    168 см - 49/50 кг в момента. това ми е идеалното тегло според мен, стигала съм до 47 кг но не ми седят добре

еми на мен ми казват че тряя да пълнея аз пък не искам и няма .. виждам се доста огромна но .. психиката ми не е наред се тая .. чух за няква японска диета .. дали е добра?

Град
    София
    правила съм я, имаше ефект когато бях по-пълна. като цяло диетата е идиотска защото храната е разпределена така - нищо на закуска, малко на обяд, и много на вечеря. в това не виждам мн смисъл..

но имаше ефект?! .
    П.П. а сега на няква диета ли си или ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lazzza
    но имаше ефект?! .
    П.П. а сега на няква диета ли си или ?
    имаше. аз я правих седмица, свалих 3 кг. в момента не съм на никаква, ям зелева супа чат пат, гледам да не ям въглихидрати, ...това е общо взето, защото не искам да свалям вече а само да си ги държа в едно положение кг.

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Тая статия ме изкефи
    Тъпчете се с храни с отрицателни калории
    Това ме утрепааа Тва храна ли ще е тогава искам кърпичкааа

ами и аз от сега почвам вегетарианско меню

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Плодовете наистина имат т.нар. фруктова захар, но пък тя напуска бързо кръвта. Предпочитам да изям една блъскана със захар праскова, отколкото да изям един шоколад, в който са наблъскани всякакви гадости.
    това, вече го казах, ясно е,че са по- добрият вариант от шоколади и др такива боклуци и че фруктовата захар се разгражда по- лесно, НО в никакъв случай ако се тъпчеш няма да отслабнеш,т.е. невярно е твърдението, че по време на диета можеш да ядеш на корем /говоря за плодовете/ и ти по- нагоре мисля каза, че ядеш по 2 кг, ок ти си яж, ама отслабнала ли си -не, каза,че са ти основната храна, айде да те питам ако ядеш и по 2 кг храна от други неща, от които се пълнее, дали ще подхождаш иронично към проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си