- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Митът за плодовете и зеленчуците ?!
Тва беше базик естествено... а срга сериозно по темата.Лаззза каза че си отказала вече да ходиш по докроти защотот смяташ, че се оправяш.Съжелявам мила обаче въобще не се оправяш.Имаш нужда от помощ.Доколкото аз разбрах си 163, а не 160 нали така...Казваш че искаш да се оправиш но не е така.Само да го казваш не е достатъчно.Как по дяловите искаш да станат нещата като хората ти казват, че трябва да напълнееш, а ти говориш за сваляне на 4 кг, кото няма откъде да ги свалиш, освен от органите си.Разбери ти имаш сърце, бели дробове, бъбреци... те просто изчезват.Била съм в твоето положение и знам колко е трудно, но аз поне истински исках да се оправя а не да свалям откъдето нямам.Не ме разбирай погрешно, не те съдя и знам че ти е трудно ,но трябва да се вземеш в ръце.Всичко зависи от теб и вече не си малка.Според мен трябва да постъпиш в клиника.Стягай се и потърси помощ.Ще мислиш за диети когато животат т инее застрашен, а има много хляб да ядеш дотогава (буквално).Първоначално написано от under_black_sky
Надявам се да се вслушаш в това което ти казвам, защото не ти желая лошо![]()
емии лекар лекар ама .. не искам лято е искам да си живея макар че нямам сили .. в пълния смисъл ... нямам сила да се усмихна .. а майка ми повече не искам да я тревожа с тези неща ..около мен
аз ям по 1-2 кила диня на дени не ми мърдат килограмите
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
е диня - окей . тя е 90% вода и я изпикавашш ..![]()
Ама ти казваш на хората че е ОК а ти не би го изяла нали?!Не сикаш да тревожиш майка ти ама мислиш ли че като състоянието вече е непоправимо няма да я тревожиш.А и щом искаш сама да се оправиш положи усилия.ЯЖ момиче.Стига с тия 20 грама, това кой го смята.КОлко е 1 калория?Сама знаеш че ядеш малко.Не ти казвам да се тъпчеш ама това твоето на нищо не мяза.Разбирам да трябваше да сваляш ама... Другото което ме притенява е че току що ти водях менюто.Ти наистина ли смяташ че си яла като прасе ?! Това е много притеснително да знаеш.
aми всъщност - да . щом преди малко обмислях да хода да повръщам .. но майка ми ме хвана и не стана .. знам аз си смятам калорийте , щом вече си мисля че има калории в дъфките и в онезии солано без захар .. зле е работата ..![]()
Бях по същия начин, без повръщането обаче.И аз броях всяка калория.Помоли някой да те следи какво ядеш.Не да тъпче, но мился че ти трябва наблудение.Първоначално написано от lazzza
Абе, какъв проблем, вие луди ли сте?Първоначално написано от therichbitch
![]()
Бтв нали имаше една "ябълкова диета", където нагъваш ябълки като кон, всички много я хвалят.
Иначе лятото бая отслабвам. Дали от жегите или от това, че нагъвам само плодове и зеленчуци, е друг въпрос.
Иначе, lazzza, никакви предизвикани повръщания и други подобни изцепки. Ще си докараш някоя булимия. А колкото до Соланото - тея бонбонки винаги са ми били съмнителни.
Обаче яденето на сурои плодове и зеленчуци на гладно издува корема !
забелязвам .. корема ми е подут ..и искам да хода да се метна от някъде
![]()
Аз спирам да пиша в тая тема.Не мога да гледам как се съспиваш, скоро всичко ще е непоправимо.Какво лято ми говориш бе момиче.Ти може да нямаш следващо лято не разбираш ли.Няма за кога да отлагаш, само затъваш още повече.Просто като ти чета мненията ми се плаче.Не исках да те плаша, но ако помогне по-добре така.Желая ти вскичко най-хубаво и дано се оправиш, но знай че не вървиш по този път а по грешния.Изобщо НЕ се оправяш.Няма лято няма ваканция.Знай че после ще е късно....![]()
Вие сте психично болни.Сериозно-Какви калорииии може да има толкова 1 дъвка.?Първоначално написано от lazzza
Айде въврви яж 5 грама зеле.Не осъзнавате ли какво си причинявате?Коса, нокти, кости, зъби всичко си съсипвате.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
aми не не осъзнавам .. виждам го но се правя че не ми пука ..
Не ти пука?
Ти знаеш ли какви проблеми може да си докараш и със стомаха?
Както и да, попринцип не споря по такива теми.![]()
знам и вече съм си ги докаралано с мойте камъни по моя гръб
Лошо,лошо.щот организма ти се нуждае и от нещо повече от витамини.
Ябълките имат киселини,ако не ти се лепнат по тялото,ще ти развалят емейла на зъбите.
Неограниченото количество води до повръщане и ест.,че няма как да ти се лепи
несъм чел другите мнения, но знам че при изяждането на една ябълка хабил много повече енергия отколкото придобиваш от ябълката, с една дума отслабваш като ядеш ябълки, а и е мног ополесзно за чейнето, яденето на цяла ябълка , имам предвид да не е нарязана а ти да си я отхапеш е много полезно за чейнето, получава се нещо като масаж и го заздравява.Първоначално написано от lazzza
о божее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно обратното.
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Не е мит-реалност е !![]()
![]()
аз ъъъ често прекалявам с тях и не съм забелязала да ми се лепят, по-скоро ми се отлепват мазнините![]()
ако за един ден изядеш 5-6 кг може да ти се лепне нещо![]()
инъче не![]()
![]()
Зеленчуците са най на далавера, имат по-малко калории от плодовете, нямат фруктоза, а и няма вероятност да хранеш диария, както ако прекалиш с гроздето напримерМного е полезно да си ръфаш моркови всеки ден или да ядеш салата! Ама пък плодовете са по-вкусни...
А най-якият плод е динята, супер вкусна и нискокалорична, ама много се надува корема от нея. И после само ходиш да пишкаш
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе ест,че няя ти се лепнат като 1 торта,пържени картофи и 2 пилешки бургера![]()