.

Виж резултатите на анкетата: Какво да се прави с деца с увреждания?

Гласували
183. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Евтаназия

58 31,69%
  • Не мога да реша. Темата ме отвращава

19 10,38%
  • Отглеждане

82 44,81%
  • Не мога да реша, но ще се включа в дискусията

24 13,11%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 161 от общо 161
    Супер фен Аватара на _donna_
    И за какви увреждания говорите?
    "Нелечими" е единственото ви определение май?
    "Висока степен на инвалидност" - страшна аргументация.
    Назовете заболяване в определен стадий(със съответната характеристика) и стъпките на лечение,които са помогнали или не + всички грижи,които трябва да се полагат за болния...

Защото дори евтаназията да е възможна,тя ще се извършва при СТРОГО ОПРЕДЕЛЕНИ условия. А вашите критерии са повече от малоумни.

Ами щом ти нямаш терминологията,защо обвиняваш мен в същото?
    И аз говоря върху моралния въпрос. Това,че моите виждания не съвпадат с вашите,не означава,че аргументите ми са по-лоши. Сори.

Сложи си очила.

Няма да ти обяснявам до безкрай. =)

Брат,какво повече да ти кажа от това,че хора с увреждания отиват да учат в чужбина,защото тук няма условия за тях?
    То хората без увреждания трудно се справят,да не говорим за другите.

Какъв аргумент повече от този,че в сравнение с техните лекари и техника,с която лекуват съответните "неизлечимо болни",нашите лекари и техника са ПОВЕЧЕ ОТ ПРИМИТИВНИ?
    А това,че половината лекари по болниците са толкова некомпетентни,че по време на операция изскачат от операционната зала и викат по коридора "помощ,викайте лекар!" (това е истински случай,на който съм присъствала) ... и то при положение,че това е ЕДИНСТВЕНИЯ лекар на етажа.

Какво повече от това,че в България,когато видиш някой осакатял на улицата и отвръщаш поглед,а по света хората създават връзки,обичат се и се грижат за човека до тях. Защото мисленето им е толкова по-различно от нашето,колкото не можеш да си представиш.

Защото по света се грижат за хора в кома с месеци и години. И то добри грижи - баня и чисти чаршафи всеки ден.

Ти знаеш ли в какво ще се превърне в България евтаназията - дори и да я има? В един грозен маскарад,затруднен от хиляди бюрократични глупости. И със сигурност няма да бъде прилагана според определените изисквания.Защото тука вечно нещо се осира. Ако още някой не е разбрал.

Още да продължавам ли? Или пак не виждаш аргументи?!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Намери пари за качествена техника и лекари. Знаеш ли, колко струва здръжката на един такъв човек? И кой може да си я позволи?
    На запад тревата е зелена, птчките пеят и хората се обичат.
    Ебати филма
    Grumpy old madman

Цензура - беше предупредена.

HarleyFlanagan

льош тиги уиги

Цитирай Първоначално написано от Riot
    Цитирай Първоначално написано от bobynka
    ЛЕЛЕ ПОТРЕСЕНА СЪМ
    КАК МОЖЕ ВЪОБЩЕ НА НЯКОЙ ДА МУ ДОЙДЕ НА УМ

КАКВИТО И ДА СА ТЕЗИ ДЕЦА ,ТЕ СА ЛИ4НОСТИ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ПРАВОТО ДА ЖИВЕЯТ
    РАЗБИРАМ КОГАТО ПРОБЛЕМА Е ОТКРИТ ОЩЕ ПРЕЗ БРЕМЕННОСТА ВСЕ ПАК ИМА ВЕ4Е РАННИ ИСЛЕДВАНИЯ КОЙТО СЕ ПРАВЯТ ПРЕЗ РАННАТА БРЕМЕННОСТ И АКО ИМА ПРОБЛЕМ ПРЕМАХВАТ ПЛОДА ,НО ДА РОДИШ ДЕТЕ СЪС НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ БИЛО ТО ФИЗИ4ЕСКИ ИЛИ ПСИХИ4ЕСКИ И ДА ГО УБИЕШ НЕМОЖЕ ТО ТОВА СИ Е УБИСТВО
    Тъпа ли си мамка ти
    не осъзнаваш ли изобщо колко страда това дете + всички покрай него, мислиш ли че някога едно такова дете ще се "набута" между останалите ? (визирам много тежки случаИ)
    Е няма да стане, ще му го набутват на него цял живот щото хората сме шибаняци, но ти си тъпа кифла и кухата ти глава не може да осъзнае нищо
    ЕЙЙ СЛАДУР ЗАТОВА СПОМЕНАХ ,чЕ ПОВЕчЕТО ПРОБЛЕМИ И НЕДЪЗИ ВЕчЕ ПРЕЗ РАННАТА БРЕМЕННОСТ СЕ ВИЖДАТ И ПЛОДА СЕ ПРЕМАХВА ОщЕ ТОГАВА
    И Я МИ ОДГОВОРИ НА ЕДИН ВЪПРОС ИМА НЕ МАЛКО СЛУчАЙ НА ЗДРАВИ ДЕЦА КОЙТО ПРИМЕРНО СЕ РАЗБОЛЯВАТ ОТ МИНИГИТ И НАСТАВА УСЛОЖНЕНИЕ И МОЗЪКА ВЪВ ЕДИН МОМЕНТ СПИРА ДА ФУНКЦИОНИРА ПРАВИЛНО И ДЕТЕТО ПОчВА ДА ИЗОСТАВА ВЪВ ПСИХИчЕСКО И ФИЗИчЕСКО РАЗВИТИЕ -КАКВО ПРАВИМ КИФЛАДЖИЯ ТАКЪВ ДАЙ ДА ГО УБИЕМ щОТ щЕ Е ВЪВ ТЕЖЕСТ НА ОБщЕСТВОТО А?щОТ щЕ Е РАЗЛИчНО И НЯМА ДА Е КАТО ДРУГИТЕ ДЕЦА .щО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ БЕ ХОРА НЕЗНАМ АЗ КВА СЪМ МА ВИЕ СТЕ чУДОВИщА .

За големите букви извинявай ,но ще съм по-спокойна ,ако въпросния потребител също го кара по-спокойно ,не си ли съгласен а?А дали съм изчела темата ,да четох я и всеки има право да се изкаже какво мисли нали ?И ти като модератор малко по учтиво трябва да се обръщаш към потребителите -казвам го от опит защото съм модератор във друг тип форум и не съм си позволявала да се обърна толкова грозно към потребител ,просто със това обръщение не звучи 6 сериозно -(нищо лично като голега ти го казвам )

Сори тука ми направи забележка и тука ти одговорих ,какво мисля
    айде спирам че спама стана дълъг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си