.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 167
    Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    зад форумния ти профил може би

Град
    •••Пловдив•••
    Наркотици е много общо казано .. Ако знаеш какво и как ,може да си правиш шоуто без последици .. Без не ,ще има леки ,но все пак няма да си като ония нечовеците спящи по храстите .. : ) ..Често хората бъркат наркотици с наркотици ,има разлика ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    амфет и коз.. нищо особенно ама не ми се иска да пробвам пак..

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^По добре промо цени отколкото недостижими висини превръщащи наркоманите в грабливи копеленца каквито съшност са.
    Дали пък е по-добре да се бухат с парите от закуска, отколкото да откраднат 2 пъти нещо от вкъщи и техните да разберат... Има поне 2 пъти по-голям шанс да ги спрат, според мен.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Не употребявам. А и доскоро лежах, първо, на "каквото и да става, не опитвай" - родителски фолклор и, второ, "нямам нужда изкуствено да пораждам емоции и възприятия" - из фолклора на личното твърдоглавие. Сега все още клоня към второто, но ме учудва, че никой тук не споделя да е опитвал с цел разширяване на възприятията и друга гледна точка към света. Може би лек намек в мнението на w0sh за това... Стигате само до удоволствие и релаксация, а това можете съвсем добре сами.
    Колкото до страничните ми наблюдения върху зависими хора - стават развалини именно онези, които не знаят какво и защо го правят или са си втълпили безизходно депресиращо настояще.
    Та, някой да е трипосвал ъъъ... научно?

Предварително се извинявам, че ви се намесвам в темата, при положение, че съм по-скоро малолетна, отколкото пълнолетна.
    Raybeez, проблемът е именно там, че тези, които опитват коз, амфети и т.н. изобщо не се интересуват от разни странични действия, не могат да преценят кое за тях ще е най-добре и най-вече не могат да си наложат мярка, правят го от гъзария. И то е нормално, на 14-16 години децата лесно се поддават и си правят "веселото" по този начин, защото не могат иначе. Който има желание да използва наркотични вещества - да има нещо в главата, да е пълнолетен(защото уж тогава хората съзряват и имат по-реална и трезва преценка на нещата) и да си изкарва сам парите си.

Иначе лично аз не съм употребявала наркотици и засега и нямам желание. Признавам си, че нищо не разбирам, нито съм се интересувала, просто в момента това не ме влече. И аз като Хоти имам същото чувство, че ако пробвам, бих се пристрастила. Годините също са важен фактор.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^По добре промо цени отколкото недостижими висини превръщащи наркоманите в грабливи копеленца каквито съшност са.
    Дали пък е по-добре да се бухат с парите от закуска, отколкото да откраднат 2 пъти нещо от вкъщи и техните да разберат... Има поне 2 пъти по-голям шанс да ги спрат, според мен.
    а нали се сещаш за къф стъф ще става въпрос ще е бъхти мешаницата не че и по принцип не е ама като е толкова малко пари още по зле
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

не взимам и мнението ми за тях е лошо.. по добре никога никои да не пробва

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Пробвал съм трева два пъти, не ми хареса.
    За другите неща не виждам смисъл при положение, че съм доволен от живота си, а доказаните негативни ефекти са много.

а да сещам се за един виц, в който се казва следното:

Код:
    Кокаинът е знак от всевишния, че имаш прекалено много пари
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Взимала съм това онова.. Какво ме подтикна ли? Може би желанието да опитам нещо ново, да се почувствам по друг начин.. Както и да е - мина някакво време и реших, че тези неща не са за мен, а и преди нямах мярка.
    В настящето - само бира, а и надявам се ще ме подкрепите - мисля да спирам цигарите.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Пробвала съм единствено трева и пико..
    Пикото съм дърпала 4-5 пъти като първите 2 пъти не ме хвана..
    след втория път го усетих повече но общо взето не ми беше интересно..
    Трева съм пушила 5 или 6 пъти и всеки път съм се напушвала..
    яко е,хареса ми но нямам мераци да повтарям..
    Беше ми любопитно,опитах и не съжелявам..

Иначе пуша и не пия..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Пробвал съм само трева. 2-3 пъти. Миризмата ми харесва, но общо взето не разбрах какво трябваше да стане. Само един път горе долу ме хвана. Бях пил доста преди това и ефекта беше, че за около 15 минути не усещах гравитацията и ходех много нестабилно. Паркирах се на един диван докато ми мине.Интересно чувство но не ми се стори чак толкова забавно. После щях да правя секс с едно момиче. Беше готина, ама не можах да го вдигна. Прецаках се.

ОФТОПИК: Може ли някой запознат да ми каже от къде мога намеря достоверна информация относно ефектите и правилната уптреба на различните вещества. Или да сподели личен опит. В крайна сметка какво означава "напуших се яко"? Защо никой не описва какви са ефектите. Вярно ли е че сега слагат някакви боклуци в тревата и имаш халюцинации от тях. Последно съм пушил 2004та някъде. Съжалявам че ви питам такива простотии, но и аз съм чел много материали писани от хора които никога не са опитвали нищо от изброеното и пишат наизуст. То е ясно че ако се злоупотребява ще пукнеш. То с всичко е така. Сигурно и от вафли мога да се отровя ако всеки ден ям по два кашона. Искам да мога да взема добре информирано и образовано решение дали и с какво да си правя експерименти. Евентуално какви ще са кофти последствията ако омажа експеримента. Възможен ли е съзнателен контрол над ефектите и такива неща. Наскоро ми беше попаднала една много интересна статия за отключване на нови функции на мозъка, които нормално са неактивни, под въздействието на определени вещества. Има хора които са правили опити с това. Постигнали са интересни резултати, но се знаят само в ъндърграунд средите и скрити сайтове които гугъл явно няма да види. Може на ЛС ако сметнете, че не е подходящо за публично споделяне. Имам навършени 27 години и четенето на подобна информация и евентуално експериментиране е изцяло на моя отговорност.

Мега фен
    Зимал съм доста неща.Напоследък сме на хашиш.еФтин е пък те удря веднага.Амфети/пико също ме кефи да дърпам, ако имам нужда от екстра енергия.Въпреки, че съм чувал, за доста shit ефекти от тея амфети..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не съм взимала,а и нямам намерение да опитвам.Едно момиче от съседния вход се друса и наистина не искам да стана като нея.Все едно гледаш зомби-върви с изцъклен,празен поглед и не познава с кого говори.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    ^ Досега не съм чувал нещо да те направи, до такава степен, че да не разбираш с кой приказваш, освен алкохола..
    Най-вероятно го прави нарочно, или просто, защото и е по-весело да се прави на неадекватна.

Супер фен Аватара на Amateur
    Трева от 4 години по някога често друг път по рядко,с 1 приятел пуших за първи път.Пуша защото ме оттърсва от поблемите...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    тос пак за кво ти е да се утърсваш от проблемите пуша за да имам проблми без тях ми е скучно :Д
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Айде и аз да драсна.. Малко е дългичко, но си мисля, че ще ви е полезно По темата - пробвал съм трева, амфетамини и кокаин. Чадел продължавам да си пуша. Пробвах за 1 път в 10ти с/у 11-ти клас, не ме хвана разбира се и така до началото на университета бях пушил 10ина пъти вс път без ефект. Накрая ме хвана, но беше и холандско все пак Хареса ми и оттогава досега (сега съм 3та година студент) пуша сравнително рядко. Случвало се е ако се съберат парти-та да изтупам някво количество амфетуц, но после не го правя 3-4 месеца. Последно шмъркотих на EXIT фестивала в Нови Сад, Сърбия преди месец, преди това не бях от януари. Трева се е случвало да пуша седмица-2 всеки ден поне по 1 път та до 3 пъти на ден, после 3-4 месеца не пипвам. Бело - само 1 път. Бяхме в няолко кафета бири, бири, после ме замъкнаха в Ориент - там не си простих с руский стандарт и накрая червило, където продължих с бирите и вече не можех да гледам, тупнах 1 малка и се дигнах веднага. Обаче пари за кокаин не бих давал, амфетамини съм си взимал, но пак казвам само за партита. Електронна музика много ме кефи и си денса и без особени стимуланти, пия си бирички, пуша си, почна ли да умирам праскам 1 малка линийка и откарвам още 4ас и половина. Дори да има парти след седмица тогава изобщо не взимам. За др-те видове за съжаление имам 10ина познати затънали до толкова, че за 1-2ма дори не съм сигурен дали са живи, 1 е в лудницата поради прекомерната употреба на амфетамини, пико (което ако не е замесено добре си е в голяма степен смъртен случай), марихуана (да и от нея се полудява - има немалко случаи. Само че от канабиса, трябва да си пушил примерно 20год всеки ден за да получиш психо проблем. Има 10ки случаи при които марихуанта е отлючила неизлечимата шизофрения. Това разбира се не става при всеки, а само при тези, при които е заложено, но при кой е и при кой не е до момента медицината неможе да предскаже, бонбоните също ги употребваше, правеше и от най-глуавите миксове - диазепам, паразал (което е за paркинсон - смятайте кво ви прави на мозъка щом при хора с това заболяване като го пият не треперят, а на вас щом нищо ви няма.. ). Имам приятели, които се хвалят, че не са палили козче от години, но през това време тупат като ненормални.. На мнение съм, 4е марихуаната в умерени дози и не мн често не ти вреди повече от алкохола или цигарите (не гооворим за прекаляване и от алкохол ти умират сивите клетки, и от марихуаната ти се преебава гласа и дробовете, и от коза и от алкохол - бъбреците, така 4е ползи, вреди колкото искаш. Оттам нататък съм твърдо против вс, което ме прави различен от това, на което съм свикнал. Да може на партит да взема амфетамин и то само ако е добър, но ще взема до толкова, че като свърши забавата макс до час-2 след това да си легна, а не да се блеща още 2 дена. После дълго няма да използвам отново.
    Само последно, че се улях Някой беше писал, че мексалин нямало вреда Мн научени станахте всички Всичко, ама всичко, което се приема атакува мозъка. Както наркотични средства, така и цигари, така и алкохол, така и наргиле.. Това е химическа война, която няма как да бъде спечелена от мозъка т.е. теб. А особено пък халюцигенките като гъбки, мексалин; амфетамини и др., дори и да не си предразположен към психични проблеми, пак си ги докарваш. "Говоря", в случая пиша, като човек, изстрадал много откъм такива гледкии не се хваля с това, дори предпочитам да не съм ги виждал такива. Изчел съм тоМове книги за отделните наркотици, чел съм и критики и плюсове и минуси, имал съм и доста нагледни примери и съм абсолютно наясно, кое по колко мога да взема и дали, и акода защо бих го направил. Марихуана паля, но ежедневието ми не позволява това да е вс ден, камо ли за неща, към които съм против. А не бива да забравяме, че за да стане човек зависим освен воля (която към химическата война няма особенмо значение) трябва и ежедневие. Ако със ставането до вечерта не прваиш абсолютно нищо, средата ти е от хора, които по цял ден ти дават идеи за кое как ще променят, но не го правят - идеи без покритие и като цяло ако си лентяй => си намираш сходна, близка до теб подобна компания, да станеш зависим е само ? на време, а аз не съм лентяй, не обичам 1 и също, мразя да няма разнообразие и това са само част от причините, поради които не започвам.
    Не забравяйте, че химическата война не се печели лесно! А дори да успеете на каква цена -увредени мозък, бъбреци, сърце, дробове, черва, храносмителна ситема, кръвоносни съдове, нервна ситема и вс-то това, за да потанцувате на някое парти? За да впечатлите някоя мадама? За да сте част от компанията? Или може би защото някой смята, че ако не го правиш си смотан?
    Не започвайте! Или ако направите грешката, споделете с родителите. Избягването на 1я бой, или унижението от разговора с тях ще ви вкара в гроба! Замислете се дали го искате. Аз с моите родители съм си достатъчно близък, те са наясно че съм пробвал, наясно са, че понякога взимам, но са наясно и че съм изчел толкова много, говорил съм си с тях по 1 или др повод 10ки пъти за наркотици и вс др упойжащи или пристрастяващи вещества, че са спокойни, защото знаят, че аз няма да тръгна по този път. И макар и аз да го знам ако дори си помисл, че напоследък все така се случва, че взимам - спирам доакто не се убедя, че съм върнал контрола в/у ежедневието си. Бил съм на достатъчно погребения, за да знам какво е усешането от мъртвото тяло срещу теби емоциите които преливат в теб, в тези моменти и паническия страх, който ме облива дори в момента, когато пиша това :s Всеки рано или късно умира, но защо да е по-рано, когато имаш избор?
    Още 1 път се извинявам на престрашилите се да изчетат цялото ми мнение, но си мисля, че по тази тема е оправдано

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    ^ Досега не съм чувал нещо да те направи, до такава степен, че да не разбираш с кой приказваш, освен алкохола..
    Най-вероятно го прави нарочно, или просто, защото и е по-весело да се прави на неадекватна.
    Явно не си зимал качествени консумативи.

Та така и аз като човек които обича естествените наркотици да драсна нещо: според мене всеки човек се ражда чист след това околната страна му повлиява и тои става глупав движещ се труп с куп ценности.В момента съм напафкан и мога да ви кажа как стоят несхтата при мене и в моята компания санданчалий.Аз и хората от компанията попринцип не пафкаме щото искаме да се надрусаме или щоото така "ни се решават проблемите" рофл а щото попринцип обичаме ефекта на тревата сме.непокиството и най-вече начина по който коза те кара да гледаш на нещата под друг ъгъл което се получава в голям филм и часове разискване със светлинна скорост.Всеки от нас уважава коза защото това за нас си е начин на живот .Така че никои не може да ме убеди че коза има минуси това си е до човек и характер не на всеки би му харесало и не всеки пусхи коз щото е било готино или на мода или бла бла за да се надруса и тн коза си е коз адски мн история има и всеки който не е пушил и говори глупости може само да си го на*ука аий.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    само каше и тва е

Трева и хеш, и едно от най-великите изживявания, но и адски трудно за намиране LSD(само 1 път го пробвах, страхувам се от така наречените "лоши пътувания")

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Нямам нищо против тревата. За останалото - нямам мнение
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Само трева пуша от две години започнах защото приятелите ми пушеха
    Други наркотици не смятам да употребиавам. Няколко пъти сънувах че шмъркам кокаин и му се наслаждавах което направо ме побърка само при мисълта как ще изглеждам като нарко зависим ме плаши

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Твърдо против !Дрогата не е начина да се чувстваш щастлив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си