- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Наркотици-вреда и последици.
Темата е за вредата от наркотиците така че ще споедля моя личен опит от вредата и последиците . Та по принцип всичко с което не се прекалява е добре , но мине ли се границата става лошо особено с гадните амфети и бонбоните , няколко позната си отнеха живота заради тях .......... струва ми се че модата сред подрастващите да са правят на гъзари като лапат бонбоните между другото отмина което е доста добре , че не ми се мили какви ще станат като порастнат , незнам но съм останал с впечатление че да не кажа голяма дума но поне половината от днешните ученици са доста прости , и с тия треви и амфети напрао ...леко се отплеснах sry. та за вредата от "наркотиците" от личния ми опит които се гради само на приемането на разни природни психотропни вещества , ще кажа че тревата е добро нещо но само ако не се прекалява като под прекалява имам предив не повече от 1-2 пъти седмично , преди пушех по толкова но последните години аз и аверите почнахме всеки ден по някоко пъти което доведе до това , че като излезем ако не си намерим тревица беше адкси скучно и сиво... което ясно показва че към тревата има наи малко ментална пристрастеност ... За някои по силни вещества които съм взимал ще кажа , че е интересно с тях да се експеримнтира , но хората с слаба психика ( като мене ) не трявба да посягат към нещо по силно от тревица .. а и също видях че някои е казал че от мескалина няма вреда , само да го питам каде го е прочел тва : D
п.с. извинявам се за пунктоацията и не много свързания пост маи се дължи на бирите : ) а имам още доста да пиша ама аиде друг път
Първоначално написано от x3eme
От хероина по-страшно няма, не се заблуждавай, че е по-добре от амфетамини, а и те нямат общо, така че не ги сравнявайОт Амфетамини се полудява, от Хероин се умира, в случай, че още не си ги разграничил
От кокаин също се полудява, а и обикновено след кокаин преминаваш на амфетамини, защото парите свършват. От прекомерна употреба на канабис също е възможно да развиеш психична болест.
ДОСТА РАЗНООБРАЗНИ МНЕНИЯ...ама в крайна сметка всеки с разбиранията си!!! Пробвала съм доста видове наркотици, като имах един период в който всеки ден по 4-6 пъти пушех трева, а вечер задължително нещо по-силно...сега обаче съм чиста като сълза!!! Пия и пуша рядко, само по повод, вече от 2 години насам не съм изпитвала нужда да се стимулирам с наркотици!!! За съжаление са малко хората като мен, които могат да се похвалят че са спрели навреме и то без последици!!! Моят съвет-пробвайте ако имате огромно влечение, но моля - НЕ се пристрастявайте!!!![]()
SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!
Пробвала съм трева няколко пъти не ме е хващала.За наркотиците мнението естествено ми е негативно,макар че в момента се движа с хора които са на херца .. не е приятно да ги гледам в такова състояние,но до сега не съм ставала свидетел на изпълнения ;д
Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Офф, херците, херците... Като не ти е приятно да ги гледаш в "такова" състояние защо движиш с тях? Сама можеш да прецениш явно, че това състояние е жалка история. Пази се! Ама наистина!
значии 1. нямах възможност да прочета всичките страници с мнения, ама се тая...
та аз пуша трева редовно ( доколкото мога да си позволя финансово де)като нема пари не пуша ...
иначее преди пиех яко, друсах амфети, екстази и съм пробвал кока 2 пъти амаа няма значение, стигнал съм си до извода че това много ебава организма и сега съм само на тревичка с алкохол по празниците
иначе наи много ми се е ебавал организма от много амфети + много ракия+ джоинт, и така 2 дена примерно, после 1 седмица несъм за пред хора ....
а за мен най-големия наркотик са цигарите ... имам приятели които са пристрастени и към цигарите и към други наркотици(амфети, джоинт) и викат че ако ще сичко да спрат, цигарите няма да спрат ...
та съвета мие към всички - пушете тревичка и да ви е мирна главичка
напоследък чаделите са бесни
![]()
Пуша коз редовно,готино е да пречупиш нещата през друга призма,пробвал съм амфет,кока,бонбони- определено не си заслужава. Амфета е най-скапаното нещо на пазара,след херата,което ти разбива тотално организма и те закача много здраво.Нещата се повтарят,преди 10-15г слабата информираност беше една от основните причини за кафевата вълна,цифра млади хора се преебаха точно за тва, щото просто незнаеха кво друсат.Абсолютно същия филм е сега с амфета,просто закача по-бавно.Коката същия хуй!Така наречените ВИП-та дето са по 140 кинта грама,съдържат мах 10-12% кока,другото са някви захари.Евалата на тия типчета по дискотеките дето харчат на баща си парите за да можем ние, напушените да им се смеем.А и гъби пробвах преди време и определено филма си струваше.
стъпка по стъка идва новата дръпка...
Пушил съм 4-5 пъти трева докато бях ученик, ама нещо не е за менТо аз и алкохол не близвам де, абе кво ви говоря като съм некъв ангел
![]()
аз мога да кажа, че марихуаната е чиста, толкова чиста, че тея които не са употребявали и още по лошо са твърдо против нея не могат да си представят колко са заблудени..
пуша трева от 8ми клас сега съм абитуриент. последните 2 години направих един дълъг маратон НОН СТОП пушене само това ми беше в главата, отвикнах да пия алкохол и на ден ако може да се пуши 10 пъти щях да пуша... просто ми харесваше до небето. е Уви стана 2 месеца не съм пушил трева, защото ефекта вече не е същия. просто трябва малко почивка на мозъка. и за тея години на пушене може би 5-6 от краткия ми 18 годишен живот съм ял един път бонбон, и 2 пъти съм шмъркал кокаин.
това беше
и така де мисълта ми беше, че марихуаната, конопа, канабиса, майката, марата, джойнта, марулята, масура, мамбата или както и да и казват не е по вредна от тъпите цигари, които не мога да спра да пуша и за ден
а за другите наркотици не коментирам, за мене има само един наркотик това е кокаина. нито амфети нито хапчета нито пикота акота сякви неща.... кокаина - скъпото удоволствие, хубавото е че е толкова скъп, че трудно може някой пикльо или пикла да се пристрасти хахаа
ПУШЕТЕ СИ ТРЕВИЧКАТА И ДА ВИ Е МИРНА ГЛАВИЧКАТА и да спираме цигарите!!
значи си много долна или много тъпа или някой ден и ти ще се набодеш.. по добре сменяй компанията ВЕДНАГАПървоначално написано от fenkaaa
ще ти отговоря на няколко въпроса..Първоначално написано от JackASS82
първо за халюцинации от трева - такова животно няма, е че някои дилъри тъпчат тревата с разни боклуци за да хваща, това е факт
второ ефекта от марихуаната не мога да ти го опиша и не вярвам някой да може... когато се напушиш ще разбереш.. влизаш малко в по различна действителност, сякаш се изкривяват възприятията ти всичко е някак по различно пред очите ти, покачва се настроението( или намалява това зависи от предварителната ти настройка) общо взето е един буфер на чуствата. има параноя , която при всеки човек е различна при мен напоследък взе да се проявява много - мислите в главата ти са толкова учестени, въртят се една след друга, влизаш си в някакъв твой филм с твоите проблеми и неща абе странно е дори малко гадно. това беше причината да спра.... иначе настроението ти с е покачва, можеш да се смееш на всяка глупост, но може и да осмислиш важни неща, които ако си трезвен може да не успееш, и така докато не почне да те пуска и да ти става кофти, в такъв случай палиш още една ххаа...
а външни белези - очите почервеняват на повечето хора, в устата ти става сухо - имаш нужда от вода, тялото ти се отпуска от горе до долу, някой път има една усмивка, която не можеш да свалиш от лицето си, и също ако ядеш докато си напушен най вече към края храната е най вкусна от всякога
нядявам се да ме разбра
и от трева няма да пукнеш споко
Хмм тревица пуша редовно просто невиждам защо не.. Както каза "rowz" има си доста добри последици... Става ти едно весело, готино само проблема с глада, че ако нема нещо сладко (за мен лично) става страшно xD. Също така съм пробвал амфети.. Ммм повече няма да го сторя 3 пъти, като последния беше ужасно, сърцето щеше да ми пръсне, но се пак. По темата защо го пробвах- ми хаус парти, дивеене цяла нощ и такам... Страничен ефект при момчетата, че тези които пробват за 1 път може и да неим стане, така че ако знаете, че ще ви огрее невзимаите! Друго бонбони- отврааат ставаш некъв никъв в буквалния смисъл. Взех на абитуренската ми 2 та вечер, пълен провал загуба на 5 часа ценно парти xD. Попърс- тва за неква гавра. Много е готино след като пиеш шотове или афтър шот или абсент или всичко заедно (както аз направих). Хубавото е, че ефекта е за 2 3 минути макс и после можеш пак. Удряте в главата яко и ставаш временно весел, може дори да ти се завърти малко света
Тва е от мен! =D
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Ако масето се смята за наркотик, значи зимам![]()
![]()
I love my girl <3
И аз съм зимвал много видове наркотици трева крек там ония умрели амфети 1 път хероин кока и секви други ама по добро от тревата нема
WE NEED WEED !!!
Първоначално написано от OutlawImmortal
Хахаха това дето го каза за хероина си беше чиста гавра .... толкова си пробвал и амфет и т.н. всъщност можеее... ама шансовете да повяравме и то и аз са минимални
ПТ:Кво да е мнението ми ... същото като и на всички останали всички вещества които карат организма и съзнанието да се успокоява за врени било то цигари алкохол или наркотици .... Не знам дали има човек който би казал да аз съм твърдо за легализацията на какъвто и да е наркотик
Треватаа се комерсиализира до таква степен,че нямам думи.Всяко второ лапе лапнало масура се смята за голямата работа.Лично на мен не ми харесва.Стана ми лошо стана ми гадно и то трите пъти когато съм пушила - филм не "видях" халюцинации - също
БониБониии - лично на мен ефекта ми хареса чувствах се като лапе в надуваем замък ... ама са голяма глупост и те ...
както много тук сиг и аз не съм прочела всичките мнения,но от никого не разбрах защо е потребятал трева амфети кокаин или каквото и да е др.
Моята обосновка за употребяването е стрес и напрежение преминали в депресия сега надявам с няма да има постове от сорта на каква депресия вземи се гръмни или нарежи ....
Чувството да се събуждаш сутрин и да ти е все тап денем ли е вечер ли е дали ще излзеш или не кой ще видиш и кой ще изругаеш е най неприятното чувство което не искам да пожелавам дори ина врага си ...
Радвам се че се оттърсих от това мислене и съвета ми към всички е пушете и друсайте но с мярка! (ебахти долната дето съм хахаха
Взимам единствено бело макс 3-4пъти месечно, не съм пристрастен и не съм усетил да имам проблеми
A seki 4ovek si ima predpo4itanq kvo da zima i kvo ne tva 4e ne mi haresvat amfetite nezna4i 4e ne sam zimvalПървоначално написано от BlackyBerry
![]()
WE NEED WEED !!!
щом е забранено тряаа са пробва , в холандия проституцията и пушенето на марихуана е разрешемо ето защо се по-малко се прави , но в б-я тфа скоро няма да стане. Аз лично си пафкам коз-че от 3-4 годинки , в месеца 3-4 пъти е нормално , е се пак смехът е здраве
Първоначално написано от OutlawImmortal
батка споделям мнението ти за тревицата ......
А не съм взимала никакъв вид наркотици и не смятам да взимам.Тези хора които взимат дрога зариди проблемите си вместо това да отиват на психорог или психиатър или пък да потърсят друг вид помощ,вместо да си творят здравето като се тъпчат с тези боклуци.Вярно е че отначало драгата кара човека да се чувства щастлив и да забравя проблемите си ,но това не е редно после човекът ще се вманиеци и дори ще е способен да извърши престапление за да се сдобие с дрога.Лошото е ,че хората с някакви проблеми търсят спасение в дрогата както и тийнърджирите които взимат поне отначало от чисто любопитство и после някой свършват в гроба. Според мен трябва да се вземат някакви мерки ако не да го забранят то поне да се контролира някакси продажбата му.
А не съм взимала никакъв вид наркотици и не смятам да взимам.Тези хора които взимат дрога зариди проблемите си вместо това да отиват на психорог или психиатър или пък да потърсят друг вид помощ,вместо да си творят здравето като се тъпчат с тези боклуци.Вярно е че отначало драгата кара човека да се чувства щастлив и да забравя проблемите си ,но това не е редно после човекът ще се вманиеци и дори ще е способен да извърши престапление за да се сдобие с дрога.Лошото е ,че хората с някакви проблеми търсят спасение в дрогата както и тийнърджирите които взимат поне отначало от чисто любопитство и после някой свършват в гроба. Според мен трябва да се вземат някакви мерки ако не да го забранят то поне да се контролира някакси продажбата му.
Чадо мерките си ги има , единствено само в холандия е друго яче, да ти кажа 4е освен с наркотиците , хората тарсят и спасение и чрез алкохола , ама дали ще е да удариж 6-7 уискита или да си земеж някакъв стимулант е едно и също . Но понякога използваме наркотиците ( в това число съм и аз) да се откъснем от реалноста и да са посмеем на воля.... Ако не се сешшш , забранения плод е най - сладък!!!!
За мен употребата на алкохол, наркотици, с цел бягане от реалността,забравяне за "тежките" проблеми е страшно глупаво, а да си зависим към тях си е направо унизително.
Имам един приятел , в студентско общежитие сме и двамата, който почти си живее при мен.
Има чудесно семейство,разбира се отлично с родителите си , те по между си имат също добри отношения.Има по-голяма сестра, която също учи в София.
Техните го издържат - живее с 80лв на седмица минимум.
Така ... Въпросното момче прибягва към наркотици и алкохол, защото:
1.Има проблеми в училището - уау,много тежко. Той не е отварял учебник от векове, как няма да има.
2.Беден бил - за това е много разтроен. Та,по дяволите, аз самата рядко харча повече от 30лв за седмица, на него 80 не му стигат.Бил беден,обличал се като клошар, бла бла. Голям проблем.
3.Нямал си гадже . И само жалва на всички мацки как не е имал от години. Само се оплаква. Толкова тежък живот има, такива проблеми.Вечно е нещастен.
Още няколко познати прибягват към трева по-скоро - те са същата лигава история. Разглезени, при най-малката пречка - край, умират. Или се напиват,или се напушват.
Отчаянието, придружено с бездействие и алкохол/наркотици за мен е порок. Защото вместо да се борят, пикльовците, се оплакват само.
Също така пристрастието , зависимостта са пороци - защото факта, че настроението, спокойствието ти макар и за момент зависи от тези медикаменти. Такива хора природата си ги изчиства, рано или късно. Те не могат да се справят с живота.
Така де, опитвала съм трева (даже 4 пъти) - уау, не искам и да го правя повече. Напивала съм се много лошо . Но това съм го правила само,когато съм нямала други задължения,отговорности.
Наркотиците и прекаляването с алкохола са глупости.
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Относно употребата на наркотици за "бягане от проблемите" - пълна глупост. За мен това не е начин да избягаш от проблем, а да си навлечеш нов.
Аз съм употребявала и употребявам само марихуана. Не за да бягам от каквото и да било, а по две причини - за да е весело или за релакс. Но за да се постигнат тези два ефекта всичко трябва да е с мярка. Не може да се напушиш като свиня, да не можеш да гледаш, и да очакваш да ти е добре. не може и да си ударил 5 големи и да очакваш да не ти е зле след едно масе.
За други видове наркотици няма да давам мнение, защото не желая да говоря наизуст, а след като нямам опит няма как да знам за какво става дума. Но ако трябва да съм честна не бих прибягнала към нищо по-тежко. Предпочитам да съм си в реалността.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote