.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 167
    Аз предлагам на всички да запалят една хубава тревица и да се насладят на http://www.youtube.com/watch?v=OCD99jMMuh0 Който е пушил, ще разбере. Който не е, пожеалавам му да го направи. Или пък ако толкова не искате - ама недейте бе, така ще има повече за нас
    Моля спрете да сравнявате марихуаната с наркотици. Омръзна ми от хора, които ми твърдят, че съм наркоман, защото пуша, заблуждавайки себе си, че са по-различни просто защото се "друсат" легално - цигари, алкохол.
    Според мен да споделяме мнения е добре, най-вече заради още "зелените" или подрастващите. Но нека тези от вас, които не са опитвали, но и нямат информация, 1во да се запознаят с материята преди да слагат всичко под общ знаменател. Не призовавам никой към употреба, но най-малкото има доста обширна литература по ?-а

Не съм употребявала, а и не искам да го правя. Въпрос на личен избор, аз съм абсолютно против!

П.П.: Когато бях във възрастта, в която всички искаха да пробват и аз покрай тях, гледах един филм "Requiem for a dream" от товага не съм мислила за нещо подобно, а и не искам....

Град
    Blondeland
    Ако не бяха амфетите, след обикновено погълнатото количество алкохол, да съм умряла до сега. Нито ми се приспива, нито ми е зле, нищо ми няма , освен, че се раздавам на дансинга на макс и ставам най-разговорлиявия човек на планетата!
    Когато уча, също удрям по една-две линии, защото мозъка ми работи на пълни обороти и запомням всичко от раз. Когато съм на диета - пак амфети. Когато ми се налага да не спя повече от два дена - амфети. Лоша дума за тях не мога да кажа. Голям са ми приятел

За тревата - отврат. Хиля се като ненормална час и нещо, след това ми става зле, доспива ми се, сдухвам се, ставам тотално неадекватна, яде ми се като за световно - ям, ям, ям, ям .. лягам, заспивам и на следващия ден , все едно влак ме е газил!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не е ли достатъчно да виждаш как хора, с които си бил близък се променят до неузнаваемост и стават абсолютно неадекватни Твърдо против наркотиците съм.
    Те са станали такива,защото съчетават алкохол и наркотици,ако са взели само наркотик,това не ти променя личността,ти осъзнаваш действията си,просто си малко по самоуверен и усмихнат и имаш повече енергия.Ако добавиш алкохол към амфетамините идва лошото.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не съм изпитвала нужда да употребявам
    не са ми предлагали,не съм и била сред такъв вид компания.
    Трева мога да опитам за начало
    ами по-добре спри до там

Наркотиците са само вреда ако ги употребяват!
    Нищо няма да спечелиш ако ги ползваш!

Можете да спечелите от тях, но не е когато ги ползвате.........

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ако не бяха амфетите, след обикновено погълнатото количество алкохол, да съм умряла до сега. Нито ми се приспива, нито ми е зле, нищо ми няма , освен, че се раздавам на дансинга на макс и ставам най-разговорлиявия човек на планетата!
    Когато уча, също удрям по една-две линии, защото мозъка ми работи на пълни обороти и запомням всичко от раз. Когато съм на диета - пак амфети. Когато ми се налага да не спя повече от два дена - амфети. Лоша дума за тях не мога да кажа. Голям са ми приятел

За тревата - отврат. Хиля се като ненормална час и нещо, след това ми става зле, доспива ми се, сдухвам се, ставам тотално неадекватна, яде ми се като за световно - ям, ям, ям, ям .. лягам, заспивам и на следващия ден , все едно влак ме е газил!
    Явно не си пушила качествена трева. С нея е като с всяко др. нещо - има трева и трева. От една ще се размажеш, от друга ще запомниш много повече от глупавия прах. Освен това, какво лошо има в съня и похапването? Ако пушиш добра марихуана, а и ако си в подходяща компания, ще изживееш едно от най-проницателните и себеоткриващи моменти. Ще разбереш, че в основата на нещата не е да си надрусан като магаре, да се пулиш като ЗИЛ, да не спиш и да не ядеш, да си агресивен, когато някой те погледне накриво. Зелената дама се използва за лечение на безсъние, проблеми със стреа, а също и за облекчаване на болки, били те менструални или не дай си Боже от тежка болест, а такава ще си докараш с твоя приятел - Амфетаминът. Случайно да си прочела, че от него се полудява? И за да не използваме общоприетото "луд", което не означава нищо, с амфетамини си докарваш дочуване на гласове и шумове, дори ако си сама в изолирана стая. Започваш да губиш връзка с реалността, дори когато не си под влиянието му и си говориш сама. Да не отварям темата за проблемите с бъбреците, сърцето, нервната система, стомаха, хормони, а оттам и женски проблеми Ако не спичаш тревата не сам още ти понесе, но ще искаш пак да си навсоко. Съветът ми към теб е или да си намериш нов приятел, по възможност не синтетика, или да зарежеш всичко. Не виждам нищо "модерно", или "гъзарско" в това да се саморазрушиш и да приличаш на парцал. Защото няма вечно да си красива и млада. Мисли и за напред, а не само за момента, колкото и модерно да е "вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде". Мисли си каквото искаш, когато четеш това, но приятели, "полудели" от амфетамини съм имал достатъчно. Едни влязоха в комуни, други са на път..

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от CSKAMen1
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не е ли достатъчно да виждаш как хора, с които си бил близък се променят до неузнаваемост и стават абсолютно неадекватни Твърдо против наркотиците съм.
    Те са станали такива,защото съчетават алкохол и наркотици,ако са взели само наркотик,това не ти променя личността,ти осъзнаваш действията си,просто си малко по самоуверен и усмихнат и имаш повече енергия.Ако добавиш алкохол към амфетамините идва лошото.
    Става дума за постояният прием на наркотици,който си е психическо пристрастяване,което в един момент носи огромен брой поражения в мозъка от колкото някаква радост,усмивки и тн. Смесването с алкохол само усложнява нещата.

Повече от фен
    ако ви интересува нещо сварзано с наркотиците званнете на 080013322 там могат да ви кажат всичко и телефона е безплатен

Ооох ако трябва да съм честна,пробвала съм наркотични вещества,например като трева и амфети....но тревата ми действа отвратително,спомням си бяхме с приятеля ми унас и се напушихме при което легнахме и заспахме като заклани а беше 12 по сред бял ден пък и тревата ме спича в един определен момент...та така разбрах,че не е за мен..както викаше приятеля ми :Тревата е за кравите Но пък за амфетите имам различно мнение ...аз съм от онези хора които няма минута в която да не мислят за нещо,а когато съм сама направо се отчайвам от размишленията ми над живота ....та амфетамина ми действа страшно отпускащо ...няма мисли в главата ми..усещам как сърцето ми пулсира страшно бързо ....гледам сериозно но същевременно така добре се чувствам не ми се спи и когато съм в приятна компания ми е страшно готино ....Но пък както се казва всичко с мярка Не съм пристрастена и мисля,че точно при мене няма как да стане ...все пак да не казвам никога Всеки човек преценява какво да ползва и какво да пробва ...но твърдо против Хероина стм ...той срива човек тотално ...

@Piseto, продължавай да се самозалъгваш

Защо да се самозалъгва,?Не е хубаво да казвате само лошите страни на наркотиците,трагично е,че хора на 18-19 години,които познаваме,че и по-големи си мислят,че като вземеш наркотик виждаш всичко различно,в друг цвят,едва ли не розово,и т н.Че се чувстваш прекрасно,а едва ли не ти не осъзнаваш,че си целия опикан и лазиш по земята.И изведнъж като някой си вземе нещо такова и види,че се чувства добре,има чувство за благополучие,усмихва се,по самоуверен е,има повече прилив на сили,може да учи повече,без да му се доспива,да не спи над 50 часа,че и повече,и какво ще излезне-че тогава употребяващия вижда само хубава страна на наркотика,така че е честно да разглеждаме и положителната страна на наркотиците.В случая аз ги изброих
    Отрицателните са,че заради силния прилив на щастие,сили,усмивка,благоп лучие-тези вещества които ги предизвикват в мозъка ни-се изчерпват и се получава точно обратното-депресия,сънливост,постоян на умора,понякога треперене на ръцете,(например след дълга амфетаминова употреба)и желание да вземеш отново.
    Така е честно,за да знаеме и положителните и лошите черти на наркотиците

Град
    Sofia
    Пробвал сам сичко без инжекционите,но само съм пробвал.Тревичката най-много си ми харесва ама някоя вечер с компания супер готино и отпускащо е,но има някои прекаляват ако не се напушат немогат да живеят.Иначе амфети също съм пробал няма по- гадно нещо.Екстази чесно казано хареса ми,но не бих повторил и кокаин съм пробвал също ми хареса ама пак няма да повтора.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    И вреда и последици са, защото почнеш ли веднъж ще искаш още и още и ще почнеш да продаваш всичко каквото имаш в къщи само и само за да се сдобиеш със дозата

Пълна глупост!Една доза амфетамин струва между 10 и 15-най-много 20 лева-така че изобщо не е толкова скъпо,а екстазитата са и те на същата цена.Това са някакви неоправдани предразсъдъци

Мега фен Аватара на ZipFail
    И ако всеки ден си на амфети колко става сметката ?

Подсказка: Към 400-500 месечно. А ако си и на цигари и трева, което в голямата част от случаите е така, отива към 600-700..

Да,но и ако си всеки ден на алкохол и пиеш-пак толкова пари пмогат да ти отидат,но не си продаваш имуществото за да пиеш,така е и с другите вещества влиюещи на психиката,колкото те могат да накарат човек да си дава парите за тях,толкова и алкохола.

Цитирай Първоначално написано от CSKAMen1
    Да,но и ако си всеки ден на алкохол и пиеш-пак толкова пари пмогат да ти отидат,но не си продаваш имуществото за да пиеш,така е и с другите вещества влиюещи на психиката,колкото те могат да накарат човек да си дава парите за тях,толкова и алкохола.
    Алкохола първо се води като вид наркомания. Второ разликата между пияниците и наркоманите и е точно, че пиянките обикновено живеят по-дълго.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

За това си прав,но ако си предвидил на живееш добре до 40 години,вместо да живееш нормалко до 70-80,по добре да си наркоман,отколктоо пияница:Д

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Алкохола първо се води като вид наркомания. Второ разликата между пияниците и наркоманите и е точно, че пиянките обикновено живеят по-дълго.
    Това, че алкохолът води до пристрастяване, е ясно, но доколко пияниците живеят повече от наркоманите е субективно. Зависи от продължителността, честотата на приема, качеството на материала, здравословното състояние на индивида. Алкохолиците в повечето случаи страдат от язва на стомаха. Те умират най-често на сън от хипертония, докато наркоманите умират от ниско налягане.
    За мен единствената разлика между алкохолиците и наркоманите (алкохолиците също са наркомани, но ме разбрахте) е, че средството, с което си съсипват живота (алкохолът) е легално и употребата му е законна. Друга разлика не виждам.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    хората са прекалено слаби за наркотиците. или се пристрастяват или ги хваща параноята и 2ри път не пипват. трябва да знаеш как да се възползваш от тях
    WE ARE NOT ANGELS!

Пробвал съм няколко неща - трева, амфети, кока, бонбон някъв. Цигари пафкам чат пат, на ден по 4-5-6-7, зависи. Алкохол също пия.
    Относно наркотиците:

Трева: Пуша всеки ден почти, много рядко има дни, в които не пуша. От както почнах нямах особени дилеми дали е лошо, дали е наркотик или т.н. Просто ми харесва да пуша, ефект определено има. Не както някой каза в по-горен коментар, че всичко било на психическа основа, дали ще си с нагласата да те хване или нещо такова. Пълна глупост, никви нагласи, нищо. Просто пушиш една цигара холандец и след 2-3 мин. усещаш "кика", т.е. ефекта. Мен лично първият път не знаех кво трябва да ми стане, чудих се и не ме хвана както трябва. Обаче 2рия и 3тия път.. направо ми се отвинти главата, не знаех кво става. Много ми беше яко. Като цяло мнението ми за тревата е положително, доказано е,че не е толкова вредно, даже цигарите са по-вредни от тревата, алкохола също. Ако обичаш да си пушиш си пушиш, ако ли пък не и смяташ, че е наркотик и ще станеш наркоман - мисли си ги там тия глупости и тва е.

Амфети: Ми тук мнението ми като цяло е негативно. Пробвал съм 2-3 пъти, 1вия път не знаех кво трябва да ми стане и не стана нищо общо взето. 2рия път ме хвана доста стабилно, доста сила, постоянно имаш яко енергия и сила, не ти се спи и не ти се яде. Идеално се връзва с пиене и много цигари. Ефекта не е лош, но е изцяло синтетика и ти съсипва организма.

Кока: Само на бала пробвах и е доста яко, имаш изблици на мъдрост, мислиш по страшно глобални теми и въпроси, не спираш да говориш и мислите ти идват една след друга, много бързо. Ставаш социален, имаш енергия и обичаш живота. Обаче ~120 лева за 40 мин..

Бонбони: Еми взех 1 път на парти на 4ти км. Бях доста пиян и напушен като го взех, но мисля, че усетих ефекта. Музиката, светлините, усещането, всичко е много нереално. Просто всичко ти се струва изключително яко. Все едно си на друг свят. Трудно се описва, определено трябва да се пробва за да се разбере ефекта.

Относно алкохола и цигарите - също са наркотик, по един или друг начин. Примерно човек, който си пие и пуши няма правото да казва на някой, който пуши трева, че е наркоман и утрепка, защото самият той е наркоман, по същата логика. Относно синтетиките, да наркотици са и като цяло мисля, че са лоши и вредни. Има си специални мероприятия, предразполагащи към ползата им, и според мен само там трябва се употребяват, с мярка разбира се. Говоря за дискотеки, партита, нали знаете.

похвално,заслужаваш медал.
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Момци, пушете си ганджата и не пипайте друго.Секви синтетики и алкохоли са пълни гадости.Виждал съм последствията от алкохолна абститенция и от опиятна.
    Алкохолната абстиненция е бая по-опасна, дори от тая на хероина.Не знаете пичове, кво е тремор и кво е гърч от скапания алкохол.Лесното с алкохола е, че по-лесно може да си намериш пиячка и да се оправиш.Като те хване от хероин абстиненция, вече е много тежко.По-малко вероятно да умреш ама, докато намериш хероин, ше откачиш.
    Тъпите наркомани, ходете се почерпете с по нещо от аптеката, колко да се надрусате и мълчете.

Към автора на темата: Мементо - Радек Йон

След като прочетох тази книга сега ми е изключително трудно да си представя, какви усилия трябва да полагаш, за да се откажеш.
    Казвам полагаш, защото предполагам всеки ден е борба.

За наркотиците или имаш склонност да се пристастиш или не. Заложено е.
    Опитвам се да разбера обаче каква е причината, къде е смисълът?
    Запълване на липса? Бягство в друг свят, средство за реализиране на потенциал?
    Amare vuol dire correre,
    amare vuol dire aspettare.
    Amare vuol dire stringere,
    ma a volte anche perdere.
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си