Кратко и сбито опита ми:

трева - бе пушил съм 2-4 пъти. На 2 пъти въобще не ме хвана, ама иначе е тъпо. Това, че някой хора си въобразяват, че е яко не го прави яко. Пълна позьорщина. Кексчетата са вкусни, ама само толко. От тях повече ме хваща захарта, отколкото тревата.
Алкохола е по-евтин!

амфет - и то същото. Идвал ти пауъра. Ми да си умряла плюнка да ти дойде, ама за тез пари повече ми идва пауъра от пържоли.

бЕло - това, ако ме черпят бих пробвал пак, ама пак не си заслужава кинтите.

попърса - ако го считате и него е най-голяма простотия и освен да ми зачервява бузите и челото и да мирише гадно друго не прави. Трябва да си баси шницела, че да те хване това.

Общо взето в всички опиати е така. Трябва да си вярваш, че ще ти стане готино, за да ти е. Аз си се чувствам перфектно в тялото и мога да си се забавлявам без такива неща. Алкохол пия, защото ми е приятно. За отпускане - не съм забелязал.

Иначе като гледам някои до къде са стигнали от това. С парите за 2 грама бело отиваме двама човека на луна-парк и се размазваме на скоростните влакчета, кулата другите му там екстремуми. Има някой после 10 минути ти треперят краката от адреналин. Адски по-яко е.