- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път и възрастова разлика
според вас (ако сте момиче) по-добре ли е първият път да е с по-възрастен от вас ? Той да е по-опитен .... и като цяло с колко години по-голям ?
Това колко е по-възрастен не определя колко е по-опитен нали се сещаш![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Първоначално написано от LambOfGod
Абсолютно
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи много от човека.За мен първият път трябва да е с човек,когото обичам.А той се оказа с 5 години по-голям от мен,затова гласувах така.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Нали това казах и азПървоначално написано от vellvet
![]()
+1Първоначално написано от Neznachitelen
![]()
попринцип трябва да си желана и ти да се постараеш той да е Зарадван на макс,колко опитно ще е момчето мъничко зависи и от теб-сексът е за 2-ма (в повечето случей) Гласувах с 1 защото в момента искам Приятеля ми да е най-много с 1 година по-голям от менНо попринцип по самата тема едва ли бих гласувала изобщо,защото за това не трябват години и мисли...гласуване още по-малко
![]()
Ако питаш мене, темата ти е за мида...
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Първоначално написано от djoniskiora
1
ако питаш мен де,ако не сажелявам аз пак съм се объркала![]()
На колко си да знам дали отговарям на изискваниятаПървоначално написано от smallbab
![]()
адски мъничко на 14 годинки (това до след 2-3 месеца) но все пак на 14
![]()
Еми аз съм на 16 отпадам деа![]()
ами първия път беше с приятекя ми които е с 3,5 години по-голям от мен
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
първият ми път беше с бившият ми приятел, който е 1 година по голям от мен . Но мисля че 1-2 години е добре въпреки че това не определя опита
Не зависи от възрастта на човека
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Не по добре мацката да е по голяма или да са на еднаква възрастПървоначално написано от ivana0895
![]()
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
хахаха да бе сигурноПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Ти не знаеш ли ?![]()
Той беше с 3 години по-голям от мен![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Neznachitelen
+1Първоначално написано от vellvet
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Възрастта и опита нямат значение. Има значение възбудата и това дали човека те привлича.