- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път и възрастова разлика
според мен първият път е най-специален. незнам колко от вас мислят така. спах с бившия ... защото го обичах а не за да си правя само кефада беше ми инт кво е чуството .. както на всеки нормален човек но не бих го правила с всеки. та да се върна на темата ... обичах го .. оказа се че е с 4г по голям от мен. бях на 15 той на 20
затова отговорих с 4г но не мисля че годините са важни , важно е как се държи с теб и дали те обича.. :P
![]()
![]()
\Първоначално написано от vellvet
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
некрофилия + содомияПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Все повече ме изумяваш с това, което дрънкаш.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Добре е да е по - опитен есв пак.
Няма никакво значение колко е по-голям или по-малък!
Най-важното е да е внимателен особено първия път.. Все пак това е непознато за момичето усещане.
минимум 20 години
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
ммм...според мен разликата до 6 години е нормална!! От там нататък вече става странно!!!![]()
![]()
Поне аз съм на това мнение де...ама нали знаете всеки с мнението си!!
![]()
![]()
![]()
Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!