.

Виж резултатите на анкетата: с колко години по-голям ?

Гласували
96. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2

20 20,83%
  • 1

21 21,88%
  • 6

3 3,13%
  • 7

14 14,58%
  • 4

8 8,33%
  • 5

9 9,38%
  • 3

21 21,88%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    според мен първият път е най-специален. незнам колко от вас мислят така. спах с бившия ... защото го обичах а не за да си правя само кефа да беше ми инт кво е чуството .. както на всеки нормален човек но не бих го правила с всеки. та да се върна на темата ... обичах го .. оказа се че е с 4г по голям от мен. бях на 15 той на 20 затова отговорих с 4г но не мисля че годините са важни , важно е как се държи с теб и дали те обича.. :P

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    важно е човека да има опит и да знае какво прави не е важно колко години е по- голям
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Според мен най-як е сексът с трупове и животни...
    некрофилия + содомия Все повече ме изумяваш с това, което дрънкаш.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Добре е да е по - опитен есв пак.

Няма никакво значение колко е по-голям или по-малък!
    Най-важното е да е внимателен особено първия път.. Все пак това е непознато за момичето усещане.

Град
    Пловдив
    минимум 20 години
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    важно е човека да има опит и да знае какво прави не е важно колко години е по- голям
    правилно

ммм...според мен разликата до 6 години е нормална!! От там нататък вече става странно!!! Поне аз съм на това мнение де...ама нали знаете всеки с мнението си!!
    Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си