- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *Тялото на Дженифър*МеГан ФокС
Уауууу това е с Меган Фокс не че съм й фенка обаче..и току видях трейлъра на най-новия филм с нейно участие.И на мене ми се струба че е нещо за вампири и чудовища.ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ПОБЪРКА С ТОЯ ЗДРАЧ И ЕДУАРД АЙДЕ И ОЩЕ 1000 ПОДОБНИ ФИЛМА ДА ИЗВАДЯТ И ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ОТ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА СЕРИОЗНО БЕЗ БЪЗИК.В ТОЯ ФИЛМ ОБАЧ ЕДУАРД ГО НЯМА![]()
ЕНДЖОЙ И КОМЕНТТТ http://www.vbox7.com/play:68978761
Тоя филм може да е як.Аз харесах "здрач", като го гледах
. А до като гледах клипчето се сетих за един друг филм Тамара се казва и ми беше интересен, обаче няма нищо общо с вампири.
![]()
Дано да го вкарат по кината у нас че изглежда интересен но наистина леко ми прилича на нещо за кръвопийци кървища аве ей такова нали
някой да знае откъде може да се изтегли /в замундата и арената го няма/![]()
OMG! Стига с тоя Тwilight! Филмът няма нищо общо с него.
Премиерата му у нас е след 10 дни. Жалко, че няма да мога да ида да го гледам.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
филма ще е ужасяващо ТЪП, ама ще го гледам заради Меган Фокс![]()
we give it all.
Ей, тая Меган Фокс е б**ти яката мацка!Супер много ме кефи
За филма не знам, може и да се гледа.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1:
Първоначално написано от TellMeYourName
graceless, НАМАЛИ размера на аватара си двойно, че е неприятно голям.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
не ми изглежда мн интересен.аз не сам гледала здарч но не мисля да го гледам и не мисля че 6те гледам аз маи взех мн да мисляеми маи тва е а меган фокс е мн хубава
И аз тъй.Първоначално написано от TellMeYourName
Като гледам, доста гола плът ще се показва.
не ми изглежда мн интересен.аз не сам гледала здарч но не мисля да го гледам и не мисля че 6те гледам аз маи взех мн да мисляеми маи тва е а меган фокс е мн хубава
Как няма да се гледа бе.Рядко се вижтат лисбийски прояви по филми от меган фокс
Не изглежда да е интересен - те явно са си знаели и са заложили на готина мацка ^^
Ако имаше и готин пич и аз щях да го гледам, ама в трейлъра не мернах ни един...![]()
Меган Фокс е върхаПървоначално написано от LovelyGirl
Чакам с нетърпение да гледам филмаа
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!