.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Имам въпрос,сериозен относно сваляне на килограми

значи тази събота отивам на село за около месец.То мойто 'село' е малък град но се тая..на километър оттам има малко село ..ако тичам всеки ден по 2 пъти до там и карам на салата (сирене,краставици,домати,с ол),ябълки,вода,плодове изобщо и други зеленчуци за тоя месец мога ли да съм свалила поне 5 кг

п.п.не няма да гладувам,на мен салата ми е предостатъчна да се нахраня
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на pinki
    Естествено, че ще имаш 5+ свалени кг Не се притеснявай! А и не е нужно, чак пък по 2 пъти на ден да бягаш Важното е да има физическа активност всеки ден
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да, ще отслабнеш, мисля, макар,че аз колкото и да не ям, не свалям кг, но това си е мой проблем , ти едва ли си така, затова споко

Ако не си свикнала да тичаш на толкова голямо разтояние,такава мускулна треска ще си докараш,че ти е бедна фантазийката.
    Иначе според мен ще отслабнеш,но внимавай като се върнеш да не ги върнеш в повече
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Re: Имам въпрос,сериозен относно сваляне на килограми

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    значи тази събота отивам на село за около месец.То мойто 'село' е малък град но се тая..на километър оттам има малко село ..ако тичам всеки ден по 2 пъти до там и карам на салата (сирене,краставици,домати,с ол),ябълки,вода,плодове изобщо и други зеленчуци за тоя месец мога ли да съм свалила поне 5 кг

п.п.не няма да гладувам,на мен салата ми е предостатъчна да се нахраня
    Мисля че Little_Lady93 най-добре ще ти каже как да свалиш килограми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си