Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Have them both.
Вземи ми си момиче от тук (и понеси предвидени в наказателния кодекс последствия), но си вземи и някоя позната. Ако прецениш, че двете ще ти дойдат в повече, можеш да организираш състезание и да вземеш победителката.
Ако организираш кални борби, моля да бъда уведомен за времето и мястото на събитието!
Останал съм с впечатлението че да събера двете на едно място е равносилно на това да си направя вазектомия без упойка. Дали е разумно да поемам такъв риск - евентуално двете да се обърнат срещу мен? Споменът как едната си чупи ноктопластиката в гърба ми още е пресен.

Също така изпитвам голямо притеснение, понеже първият и последен път когато пробвах с две наведнъж нещата не се развиха по най-благоприятният възможен начин. Даже ако икаме да наричаме нещата с истинските им имена - беше провал. Просто противниковият отбор има два пъти повече ръце, крака и други атрибути отколкото съм свикнал да употребявам в процеса. Не ми достига време да огрея навсякъде където искам Накрая има сърдити... Да поема ли риска за втори опит?