.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от IronShirt
    От анорексия не се "разболяваш". Или си тъп като гъ3 или не си!
    Явно ти си от тъпите като "гъз".

Моля ти се... Болните от подобни болести са хората с най-слабите характери, податливи на всичко. Sad.com Трябва да си мега тъпата овца (не го казвам за да заместя "жена" ) за да си вредиш по този начин... с 5 думи - ТЪП/А КАТО ГЪ3

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Моля ти се... Болните от подобни болести са хората с най-слабите характери, податливи на всичко. Sad.com Трябва да си мега тъпата овца (не го казвам за да заместя "жена" ) за да си вредиш по този начин... с 5 думи - ТЪП/А КАТО ГЪ3
    Tолкова си прост и повърхностен че просто нямам думи Какво въобще знаеш ти за тези болести.Глезльо такъв.Много ти знае канчето да говориш така ама се хващам на бас че и ти като водиш момиче с коремче казваш "бахти дебелата" или "свиня".Никак не ти пожелавам един ден жена ти или дъщеря ти да се разболее от това.Тогава ще разбереш за какво става въпрос.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Tолкова си прост и повърхностен че просто нямам думи Какво въобще знаеш ти за тези болести.Глезльо такъв.Много ти знае канчето да говориш така ама се хващам на бас че и ти като водиш момиче с коремче казваш "бахти дебелата" или "свиня".Никак не ти пожелавам един ден жена ти или дъщеря ти да се разболее от това.Тогава ще разбереш за какво става въпрос.
    Подкрепям Little_Lady93.Много е тъжно днес когато ,като че ли когато имаш повечко дупе и почват да говорят зад гърба ти или направо в лицетоти,че си дебела и грозна дори Колко е лошо това,че заради злобата на околните много момичето попадат в клопката на обидите им и се разболяват от анорексия

Мега фен
    Град
    София
    IronShirt, много си прав. Минала съм по този път, но слава Богу ме спряха и от тогава на подобни безумия не се подлагам.

Сега далеч не влизам в категория слаба, но по- добре така, отколкото всеки път като ми завирише на храна да бягам в тоалетната и да повръщам.

Както казах, мас-медиите са тези, които причиниха тези болести. Разни подрастващи 14-16 годишни момиченца стават жертви и не знаят наистина какво си причиняват.

Повече от фен
    Моля ти се... Болните от подобни болести са хората с най-слабите характери, податливи на всичко. Sad.com Трябва да си мега тъпата овца за да си вредиш по този начин... с 5 думи -
    В голяма грешка си. Прост и повърхностен, добре го каза момичето.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Мега фен
    Град
    София
    О да, трябва да си голям стоик, за да си причиниш това

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Значи от анорексия се разболяваш, ако ти направят забележка, че имаш коремче и дебело дупе. ОК, ше го имам в предвид, за да не стана причина някоя слабохарактерна дебеланка с набор от комплекси да се разболее и да пукне пред погледа на безучастните си, нефелни родители.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    Моля ти се... Болните от подобни болести са хората с най-слабите характери, податливи на всичко. Sad.com Трябва да си мега тъпата овца за да си вредиш по този начин... с 5 думи -
    В голяма грешка си. Прост и повърхностен, добре го каза момичето.
    Напротив. Прав е. Хората не се разболяват от това като от грип, например. Това е болест на психиката. Това е отчасти психоза. За тези, които не знаят какво е това ще кажа,че психозата е тежка психична болест, която се характеризира със загубване на контакт с реалността и дълбоко нарушаване на връзките с другите хора, което е причина за социалната дезадаптация. Доказано е, че голяма част от заболелите от тази болест са хора, които не са сексуално активни, а преди мен също беше споменато това. Именно - хората, които са податливи на външни влияния от сорта на " "бахти дебелата" или "свиня" " се комплексират, имат ниско самочувствие и естествено спират да ядат, но не спират да ядат като прасе, а спират въобще, което води до това да се разболеят, а след това и до големите мъки. Но най-лошото е, че не го осъзнават.

Супер фен Аватара на pinki
    http://prikachi.com/files/1010927Z.jpg тази снимка си я пазя и я гледам всеки път, когато се подложа на някаква диета, с идеята да не прекаля
    А относно анорексията, това е страшна болест и забелязвам, че се превръща в нещо масово... за съжаление . Човек тр да се харесва такъв какъвто е, независимо дали има 5+ кг , а не да иска да стане като "оная от списанието", защото понякога това е невъзможно
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    а това става заради госпожиците (включително от форума има много такива) ,които мислят че те са тези които определят дали един човек е дебел/слаб/хубав/грозен т.н. ....кофти е
    за съжаление си абсолютно права

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    майка й и баща й е трябвало да я бият повече, преди да стане скелет

абсолютна липса на родителско внимание и компетентност
    заради такива като теб вече има и болест болимия.мислите си че някой като не яде ще стане анорексик и затва трябва да го натъпчите и ще се оправи.прочети малко литература и тогава пускай коментари

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    много лошо...
    http://www.vbox7.com/play:cab2b0be --- Това е едно интересно филмче. В YouTube има още някполко качени подобни филми.На тея който са на поредната диета само от ябълки, им препоръчвам да ги потърсят и да ги изгледат докрай... Също така има едно сериалче Hannah's story, много е тъжно и разказва по нашироко как се развива болеста,как си намираш приятели като теб и т.н. Ето една част ---- http://www.youtube.com/watch?v=cZJ5s...eature=related (тука мелиса умира )
    може ли да ми пратиш първата част на '' Историята на Хана''?
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    майка й и баща й е трябвало да я бият повече, преди да стане скелет

абсолютна липса на родителско внимание и компетентност
    заради такива като теб вече има и болест болимия.мислите си че някой като не яде ще стане анорексик и затва трябва да го натъпчите и ще се оправи.прочети малко литература и тогава пускай коментари

да,бе,точно пък той е виновен за болшинството тъпи момиченца!
    Стига сте обвинявали другите-само те са си виновни

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    много лошо...
    http://www.vbox7.com/play:cab2b0be --- Това е едно интересно филмче. В YouTube има още някполко качени подобни филми.На тея който са на поредната диета само от ябълки, им препоръчвам да ги потърсят и да ги изгледат докрай... Също така има едно сериалче Hannah's story, много е тъжно и разказва по нашироко как се развива болеста,как си намираш приятели като теб и т.н. Ето една част ---- http://www.youtube.com/watch?v=cZJ5s...eature=related (тука мелиса умира )
    може ли да ми пратиш първата част на '' Историята на Хана''?
    Ами то там към Related Videos има и други серии и части от сериите. на този епизод ето първа част --- http://www.youtube.com/watch?v=b9V6k...eature=related
    Само гледаш датата...

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    много лошо...
    Апф, на първото филмче от 6-та част натататък няма никакви субтитри и не разбирам нищо. Не разбрах какво е станало с Джейн и каква по-точно е, ебати думата.
    Ами преди аз и едно момче от сайта мислихме да пишем продължение на субтитрите, но на мен ми почнаха изпитите и нямах време...Но доколкото разбрах едно друго момче мисли да ги пише...

А Джейн умира. тя разбира, че лекси е казала на майка си, че Джейн е болна от булимия и майката на Лекси казва на майката на Джейн. Тогава Джейн е много ядосана и слага край на приятелството им. Джейн отива на някакво парти, напива се на гладен стомах ( и нали когато не си ял дълго ти е лошо,боли те глава+ алкохола още по-зле) и когато Лекси я срешта и се опитва да и обясни, че съжалява, но Джейн и казва, че я мрази и побягва към улицата без да види, че минава кола.Колата я прегазва и веднага в болницата със цялато рода и персонаж от филма После забравих к'во ставаше(гледала съм го отдавна) Доктора казва на родителите, че Джейн е била болна от булимия и просто организмът и не е можъл да издържи, иначе можела да оцелее след катастрофата...не помня точно.
    След това лечението на лекси се влушава, защото й е мъчно за Джейн и т.н., но по едно време се чуква по главата и разбира, че не иска да умре, а също така баща й иска да я прати пак в болницата... Лекси се оправя и идва поредният щастлив край на американско филмче...

^ Ауу, мерси много, аз почти всичко разбрах, де. Само не разбрах какво казва докторът на двамата родители, че майката така реагира...
    А накрая, когато Лекси си лежи и изведнъж майка ѝ получава обаждане по телефона и момичето се разстройва много, какво казват на майката? Баща ѝ ли е бил?
    Много извинявай, просто супер интересен и хубав филм ми се стори.

Мега фен
    Град
    София
    Бащата е взел съдебна заповед, за да я вкара в болница

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    За жалост момичето от 'отечествен фронт' е починало..
    Ужасно е....
    ....Наистина това е ужасна болест. Много често се сещам докато се храня за тези хора и най-често за хората в Африка и другите страни. Някой хора са ебаси глезльовците и не осъзнават какво имат и сутрин, обед, вечер имат ядене на масата, а други изобщо не ядат с дни да не кажа с месеци и накрая умират...не знам аз преди бях такава (((като малка не разбирах много много))) но сега е съвсем друго....

Това е заболяване на психична основа !!! И да-тези наложени модели за красота са виновни..Всеки се стреми към съвършенство и в един момент просто губи контрол върху себе си
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен
    Град
    София
    Съвършенството е да имаш приятели, които да харесват теб, а не тялото ти и да имаш приятел/ка, когото да обичаш и той теб.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Най-ужасното е и най-лошото е,че те дори и не осъзнават на къде отиват нещата,а когато осъзнаят е вече твърде късно.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Именно - хората, които са податливи на външни влияния от сорта на " "бахти дебелата" или "свиня" " се комплексират, имат ниско самочувствие и естествено спират да ядат
    Защо ли пък си мислех, че някой го правят просто за себе си. Не е нужно да се обиждаш, че да решиш да спреш яденето, за да се видиш слаба- слаба, а дали ще стигнеш до края или не....оглеждаш се и не се виждаш слаба, даа.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

На мен никой никога не ми е казвал, че съм дебела, но съм била на косъм от анорексия и булимия. Плюла съм храна... Всичко е въпрос на самонагласа, стига сте обвинявали останалите.

editt... :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си