- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само го изгледайте
Явно ти си от тъпите като "гъз".Първоначално написано от IronShirt
![]()
![]()
![]()
Моля ти се... Болните от подобни болести са хората с най-слабите характери, податливи на всичко. Sad.comТрябва да си мега тъпата овца (не го казвам за да заместя "жена"
) за да си вредиш по този начин... с 5 думи - ТЪП/А КАТО ГЪ3
![]()
Tолкова си прост и повърхностен че просто нямам думиПървоначално написано от IronShirt
Какво въобще знаеш ти за тези болести.Глезльо такъв.Много ти знае канчето да говориш така ама се хващам на бас че и ти като водиш момиче с коремче казваш "бахти дебелата" или "свиня".Никак не ти пожелавам един ден жена ти или дъщеря ти да се разболее от това.Тогава ще разбереш за какво става въпрос.
![]()
Подкрепям Little_Lady93.Много е тъжно днес когато ,като че ли когато имаш повечко дупе и почват да говорят зад гърба ти или направо в лицетоти,че си дебела и грозна дориПървоначално написано от Little_Lady93
Колко е лошо това,че заради злобата на околните много момичето попадат в клопката на обидите им и се разболяват от анорексия
![]()
IronShirt, много си прав. Минала съм по този път, но слава Богу ме спряха и от тогава на подобни безумия не се подлагам.
Сега далеч не влизам в категория слаба, но по- добре така, отколкото всеки път като ми завирише на храна да бягам в тоалетната и да повръщам.
Както казах, мас-медиите са тези, които причиниха тези болести. Разни подрастващи 14-16 годишни момиченца стават жертви и не знаят наистина какво си причиняват.
В голяма грешка си. Прост и повърхностен, добре го каза момичето.Първоначално написано от IronShirt
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
О да, трябва да си голям стоик, за да си причиниш това![]()
Значи от анорексия се разболяваш, ако ти направят забележка, че имаш коремче и дебело дупе. ОК, ше го имам в предвид, за да не стана причина някоя слабохарактерна дебеланка с набор от комплекси да се разболее и да пукне пред погледа на безучастните си, нефелни родители.
Напротив. Прав е. Хората не се разболяват от това като от грип, например. Това е болест на психиката. Това е отчасти психоза. За тези, които не знаят какво е това ще кажа,че психозата е тежка психична болест, която се характеризира със загубване на контакт с реалността и дълбоко нарушаване на връзките с другите хора, което е причина за социалната дезадаптация. Доказано е, че голяма част от заболелите от тази болест са хора, които не са сексуално активни, а преди мен също беше споменато това. Именно - хората, които са податливи на външни влияния от сорта на " "бахти дебелата" или "свиня" " се комплексират, имат ниско самочувствие и естествено спират да ядат, но не спират да ядат като прасе, а спират въобще, което води до това да се разболеят, а след това и до големите мъки. Но най-лошото е, че не го осъзнават.Първоначално написано от Hysteric_Bitch
http://prikachi.com/files/1010927Z.jpg тази снимка си я пазя и я гледам всеки път, когато се подложа на някаква диета, с идеята да не прекаля![]()
А относно анорексията, това е страшна болест и забелязвам, че се превръща в нещо масово... за съжаление . Човек тр да се харесва такъв какъвто е, независимо дали има 5+ кг , а не да иска да стане като "оная от списанието", защото понякога това е невъзможно![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
за съжаление си абсолютно праваПървоначално написано от bloodyF
заради такива като теб вече има и болест болимия.мислите си че някой като не яде ще стане анорексик и затва трябва да го натъпчите и ще се оправи.прочети малко литература и тогава пускай коментариПървоначално написано от DimovB
може ли да ми пратиш първата част на '' Историята на Хана''?Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от mimsssssss
да,бе,точно пък той е виновен за болшинството тъпи момиченца!
Стига сте обвинявали другите-само те са си виновни![]()
Ами то там към Related Videos има и други серии и части от сериите. на този епизод ето първа част --- http://www.youtube.com/watch?v=b9V6k...eature=relatedПървоначално написано от akinom
Само гледаш датата...
Ами преди аз и едно момче от сайта мислихме да пишем продължение на субтитрите, но на мен ми почнаха изпитите и нямах време...Но доколкото разбрах едно друго момче мисли да ги пише...Първоначално написано от Bianca
А Джейн умира. тя разбира, че лекси е казала на майка си, че Джейн е болна от булимия и майката на Лекси казва на майката на Джейн. Тогава Джейн е много ядосана и слага край на приятелството им. Джейн отива на някакво парти, напива се на гладен стомах ( и нали когато не си ял дълго ти е лошо,боли те глава+ алкохола още по-зле) и когато Лекси я срешта и се опитва да и обясни, че съжалява, но Джейн и казва, че я мрази и побягва към улицата без да види, че минава кола.Колата я прегазва и веднага в болницата със цялато рода и персонаж от филмаПосле забравих к'во ставаше(гледала съм го отдавна) Доктора казва на родителите, че Джейн е била болна от булимия и просто организмът и не е можъл да издържи, иначе можела да оцелее след катастрофата...не помня точно.
След това лечението на лекси се влушава, защото й е мъчно за Джейн и т.н., но по едно време се чуква по главата и разбира, че не иска да умре, а също така баща й иска да я прати пак в болницата... Лекси се оправя и идва поредният щастлив край на американско филмче...
^ Ауу, мерси много, аз почти всичко разбрах, де. Само не разбрах какво казва докторът на двамата родители, че майката така реагира...
А накрая, когато Лекси си лежи и изведнъж майка ѝ получава обаждане по телефона и момичето се разстройва много, какво казват на майката? Баща ѝ ли е бил?
Много извинявай, просто супер интересен и хубав филм ми се стори.![]()
Бащата е взел съдебна заповед, за да я вкара в болница
Ужасно е....Първоначално написано от YouCantStopMe
....Наистина това е ужасна болест. Много често се сещам докато се храня за тези хора и най-често за хората в Африка и другите страни. Някой хора са ебаси глезльовците и не осъзнават какво имат и сутрин, обед, вечер имат ядене на масата, а други изобщо не ядат с дни да не кажа с месеци и накрая умират...не знам аз преди бях такава (((като малка не разбирах много много))) но сега е съвсем друго....![]()
Това е заболяване на психична основа !!! И да-тези наложени модели за красота са виновни..Всеки се стреми към съвършенство и в един момент просто губи контрол върху себе си
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Съвършенството е да имаш приятели, които да харесват теб, а не тялото ти и да имаш приятел/ка, когото да обичаш и той теб.
Най-ужасното е и най-лошото е,че те дори и не осъзнават на къде отиват нещата,а когато осъзнаят е вече твърде късно.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Защо ли пък си мислех, че някой го правят просто за себе си. Не е нужно да се обиждаш, че да решиш да спреш яденето, за да се видиш слаба- слаба, а дали ще стигнеш до края или не....оглеждаш се и не се виждаш слаба, даа.Първоначално написано от Nadelina
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
На мен никой никога не ми е казвал, че съм дебела, но съм била на косъм от анорексия и булимия. Плюла съм храна... Всичко е въпрос на самонагласа, стига сте обвинявали останалите.