.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подарък за годишнина

Здрашейте трябва ми много спешно вашето мнение.С прителят ми имаме годишнина на 25.07 и незнам какво да му подаря моля ви за спешни съвети благодаря предварително

Неописателно заглавие и грешен раздел.
    swords1010

квото и да е само не плюшена играчка .. не че нещо ама на момче не му отиват такива работи помисли какво обича .. и за какво ти е казал че иска да има в последните 2-3 дена

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от petiasf
    един човек да ме разбере
    Не е това форума за тия неща,пробвай с 'Любов' и 'Всичко останало'....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

бух преди това подарявала ли си му нещо за месец или там ;половин година?

и иначе можеш да му вземеш плюшена играчкатакава каквато си го наричаш Примерно "мише " и му подаряваш Мишка....или гривничка с "Обичам те" злато ил исребро моля те... можеш д аму подариш нещо и към него ваша снимка в рамка ... по Фото-атата можеш да си извадиш пт телефона каквото си поискаш

Повече от фен Аватара на puhinka93
    1. Темата не мисля че е за този раздел.
    2. Според мен ти най-добре знаеш той на какво ще се зарадва, какво има, и от какво има нужда..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    квото и да е само не плюшена играчка .. не че нещо ама на момче не му отиват такива работи помисли какво обича .. и за какво ти е казал че иска да има в последните 2-3 дена
    мдаа ..

Ако си пада по-коли например можеш да му подариш макет на любимата му марка и модел,ако си пада по по-екзотичните неща например може да е някакъв тотем или друга фигурка.В крайна сметка ако нищо не измислиш му приготви романтична вечеря,постарай се да останете не обезпокоявани и го поглези по всички възможни начини. Успех
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Според мен на годишнината трябва да измислиш нещо различно, роматинтично, специално, а не като подарък примерно за рожден ден. Аз на моя съм му правила картичка огромна с кадастрон със наши снимки и готини крилати мисли, от сорта на части от стих на Дамян Дамянов, например. Той на мен ми е правил презентация с наши снимки и под всяка снимка пишеше нещо за нас, за части от връзката ни, наши си обръщения и реплики. Подарявала съм му наша снимка в рамка. Също така и пизел във формата на сърце от наша снимка. Следващ подарък, за който си мисля да направя е златна плочка с написано името ми или имената на двамата на нея. Можеш да използваш нещо...

Град
    ВаРнАаАа
    Аз за Свети Валентин направих един подарък,който си пада голяма играчка Първо написах 101 причини,коите ме карат да го обичам така.После взех една кутийка във формата на сърце (по св.валентин имаше много такива).Купих червен кадастрон и от него изрязах около 60 сърчица,от двете страни на които написах причините. След това украсих сърчицата и стана за чудо и приказ!! Само дето ми отне към 2-3 дена да го направя всичко това {все пак ходех и на училище}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си