- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да ходите до магазина !?
Мда![]()
Най- редовно![]()
Ходя.Понякога мрънкам като ме мързи, ама пак отивам![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
И на мен не ми пречи..Първоначално написано от Snickers
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мноого рядко ходя до магазина,щото адски много ме мързиНай-често тая работа я върши брат ми
(той е и "доброволец" за боклука)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ми не е яко, пече
понякога , когато съм се заела с нещо суперинтересно или нещо от сорта МРАЗЯ да ходя , но ако няма какво да правя .. ходя .. за здраве![]()
in defense of our dreams...
амии попринцип рядко ходя и всеки път когато ме пращат майка или баща ми ми казват: вземи тва и тва и нещо н себе си !![]()
![]()
аз за тва си ходя ;dd
о мен много рядко наистина ме карат да ходя до магазина,защото по принцип баща ми като се прибира от работа и минава през магазина,но майка ми реши ли да ме прати до магазина,то винаги ще е 15мин преди срещата ми за излизане и все едни скандали![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Дааааа винаги ме карат и все има някакви скандали, ама в края на краищата пак отивам![]()
Карат ме,но почти винаги отказвам(мразя да ходя до магазина когато на тях им скимне) и пращам сестра ми
![]()
Отдавна не са ме карали, защото ходя заедно с майка ми. А ако ме помолят, нямам нищо против да помогна.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Мен главно баща ми ми кара да подя до магазина да му купувам цигари![]()
ходя.дори и до пазара (особенно ако съм на даскало коет е на другия край на града и на път към къщи я пазара,я kaufland и то главно аз пазарувам )
банната ;(
Е ест. Че ме карат ама на мен неми пречи щото кат ида си зема квото искам и така![]()
Чак да ме карат... когато се наложи отивам.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Първоначално написано от teenems
То само това оставеше. Аз стаята не си чистя и леглото не си оправям, вие ме пратихте в магазина. Пък и да карат и да не карат пак няма да отида - това си е тяхно задължение.![]()
зави си за какво :Д . . ако е за колко4ка и 4ипс не мразч ако е за картофи и лък мразаа . . :Д:Д:Д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Под нас има магазин (ние сме на 1ви етаж)..Пращат ме доста често ту на Билата, ту долу..
.. Но има случаи когато аз съм ги карала да отидат на пазар или до магазина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Даа... ама винаги викам приятелки, защото много мразя да хода сама![]()
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3