- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо? (за момичета)
От известно време имам наблюдение, че се срещат все по-малко красиви момчета(не искам да обиждам никого, просто ми е чудно защо е така). За сравнение например красивите момичета са много повече от красивите момчета, поне според мен. Не знам, може и да си внушавам, ама при положение, че съм момиче има логика да си внушавам обратното.. Та вие как мислите?
Темата не е за тук!!!!!!!Първоначално написано от firegirlll
Аз мисля, че темата е за тук понеже става дума за външен вид.А иначе по въпроса- и на мен ми се струва така.Само като изляза на улицата и видя момче и момиче които са двойка веднага ми прави впечатление че момичето е по-красиво.Кво да се прави кофти за нас![]()
Къде в България ще намериш красив човек, повечето са душевно и психично болни, а други - просто си им е такава природата. А момичетата\\, които са добре изглеждащи само за паричкки се навъртат около мутрите или просто от глупост са си харесали някои смотлjо там да им се подчинява, но това ме съмнява за красивите..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
аз не виждам такова нещо,поне в Пловдив в така,има и момичета и момчета хубави,поне мойте наблюдения са такива.
Така ти се струва, защото може би си от малък град![]()
Иначе, нямаше да мислиш, че повече са хубавите момичета, ако всяка една кукона, излизаше от тях 10-15 минути след като е станала от сън, а не след 1-2 часа / образно казано/.
а пък на мен ми прави впичатление другоизлизаме с фр и гледаме някъв много готин и до него няква ссвиня
чудим им се на ъкала как са тръгнали с такива грозотии
Аз пък не мисля, че има все по-малк красиви момичета-даже има много и супер яки, но някои красиви момичета само се развалят с 100те тона грим, който носят и с топираните до небето коси![]()
Аз красиви мъже не харесвам
Ами да и аз съм го забелязала това нещо...Не съм от малък град а от София и мисля ,че наистина все по рядко се срещат красиви момчета и но и красивите момичета не са толкова многоможе би защото аз съм много критична към себе си и към другите и най-малките подробности ме дразнят....И все пак аз гледам човека от вътре стига да не някое зомби ще преживея другото
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
От София съм , определено не е малък градПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Да, за външния вид на момичетата определено има заслуга съвременната козметика.
Ако говориш сериозно кажи защо?Първоначално написано от Ufff
![]()
+++++++++Първоначално написано от akinom
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
амиии чакай сега. първо има 2 различни вида момчета има и 2 различни вида момичета.
Единия вид момчета-нормални, хубави момчета ((каквито почти няма)) и 2рия вид момчета-ШИБАНИ ФЕШЪНЧЕТА дето имат по-малко косми по тялото си отколкото нас момичетата дето си се грижим за себе си.
Момичетата-2 различни вида. Едните дето харесват нормални, хубави момчета и други дето харесват ШИБАНИТЕ ФЕШЪНЧЕТА бе мама му деба............голите охлюви са повече от нормалните момчета. Естествено като казвам нормални нямам предвид чубака или нещо такова. Поддържаните момчета ((не голите охлюви)) за мен са тези дето си скубат веждите само посрредата и отстрани малко ако е много наложително си махат космите по краката и така....
за тва се чудиш що няма хубави момчета ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА. съжалявам тва е истината....
са очаквам оня гей тъп дет са е със снимка на гергана мисля...преди беше с жената от токио мотел да почне да пише![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено е налична и тази тенденцияПървоначално написано от brokeninside13
![]()
за хубави, симпатични - да, но красив в истинския смисъл на думата наистина не ми допада. обичам по-мъжестжени черти, дори малко по-груби. може да има белег, или счупен нос, или незнам какво друго...все ми е тая. не харесвам мъже тип "манекени"Първоначално написано от firegirlll
Както има грозни момичета, така има и грозни момчета (макар, че грозен е силна дума). Макар и в последно време да не мога да преценя, щото онея кат турят очилцата и лицето им се закрива, а тва за мен значи, че има нещо... пък те повечето като са с някакви супер огромни очила...![]()
Преди 2 години още имаше хубави момчета и момичета.И не бяха на изчезване.После дойде манията да бъдем Емота,след това фешъни и в момента има толкова малко нормални момчета ,че те си имат гаджета.а останалите знаят че са малко и че са желани и самочувствието им е до небето.Извод:не си търсете много хубави гаджета ами се примирявайте с това което съдбата ви е дала![]()
![]()
кво значи тва че дебелото момиче няма право да ходи с красиво момче лиПървоначално написано от sladkata90
мн си ограничена