.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Град
    София

Защо? (за момичета)

От известно време имам наблюдение, че се срещат все по-малко красиви момчета(не искам да обиждам никого, просто ми е чудно защо е така). За сравнение например красивите момичета са много повече от красивите момчета, поне според мен. Не знам, може и да си внушавам, ама при положение, че съм момиче има логика да си внушавам обратното.. Та вие как мислите?

Re: Защо? (за момичета)

Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    От известно време имам наблюдение, че се срещат все по-малко красиви момчета(не искам да обиждам никого, просто ми е чудно защо е така). За сравнение например красивите момичета са много повече от красивите момчета, поне според мен. Не знам, може и да си внушавам, ама при положение, че съм момиче има логика да си внушавам обратното.. Та вие как мислите?
    Темата не е за тук!!!!!!!

Град
    София
    Къде да я сложа??

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аз мисля, че темата е за тук понеже става дума за външен вид.А иначе по въпроса- и на мен ми се струва така.Само като изляза на улицата и видя момче и момиче които са двойка веднага ми прави впечатление че момичето е по-красиво.Кво да се прави кофти за нас

Голям фен Аватара на akinom
    Къде в България ще намериш красив човек, повечето са душевно и психично болни, а други - просто си им е такава природата. А момичетата\\, които са добре изглеждащи само за паричкки се навъртат около мутрите или просто от глупост са си харесали някои смотлjо там да им се подчинява, но това ме съмнява за красивите..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Аз мисля, че темата е за тук понеже става дума за външен вид.А иначе по въпроса- и на мен ми се струва така.Само като изляза на улицата и видя момче и момиче които са двойка веднага ми прави впечатление че момичето е по-красиво.Кво да се прави кофти за нас
    +1

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз не виждам такова нещо,поне в Пловдив в така,има и момичета и момчета хубави,поне мойте наблюдения са такива.

Така ти се струва, защото може би си от малък град
    Иначе, нямаше да мислиш, че повече са хубавите момичета, ако всяка една кукона, излизаше от тях 10-15 минути след като е станала от сън, а не след 1-2 часа / образно казано/.

а пък на мен ми прави впичатление друго излизаме с фр и гледаме някъв много готин и до него няква ссвиня чудим им се на ъкала как са тръгнали с такива грозотии

Аз пък не мисля, че има все по-малк красиви момичета-даже има много и супер яки, но някои красиви момичета само се развалят с 100те тона грим, който носят и с топираните до небето коси

Град
    София
    Аз красиви мъже не харесвам

Ами да и аз съм го забелязала това нещо...Не съм от малък град а от София и мисля ,че наистина все по рядко се срещат красиви момчета и но и красивите момичета не са толкова много може би защото аз съм много критична към себе си и към другите и най-малките подробности ме дразнят....И все пак аз гледам човека от вътре стига да не някое зомби ще преживея другото
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Така ти се струва, защото може би си от малък град
    Иначе, нямаше да мислиш, че повече са хубавите момичета, ако всяка една кукона, излизаше от тях 10-15 минути след като е станала от сън, а не след 1-2 часа / образно казано/.
    От София съм , определено не е малък град Да, за външния вид на момичетата определено има заслуга съвременната козметика.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Ако говориш сериозно кажи защо?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Къде в България ще намериш красив човек, повечето са душевно и психично болни, а други - просто си им е такава природата. А момичетата\\, които са добре изглеждащи само за паричкки се навъртат около мутрите или просто от глупост са си харесали някои смотлjо там да им се подчинява, но това ме съмнява за красивите..
    +++++++++

И аз преди време си бях внушила такова нещо.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    амиии чакай сега. първо има 2 различни вида момчета има и 2 различни вида момичета.
    Единия вид момчета-нормални, хубави момчета ((каквито почти няма)) и 2рия вид момчета-ШИБАНИ ФЕШЪНЧЕТА дето имат по-малко косми по тялото си отколкото нас момичетата дето си се грижим за себе си.
    Момичетата-2 различни вида. Едните дето харесват нормални, хубави момчета и други дето харесват ШИБАНИТЕ ФЕШЪНЧЕТА бе мама му деба............голите охлюви са повече от нормалните момчета. Естествено като казвам нормални нямам предвид чубака или нещо такова. Поддържаните момчета ((не голите охлюви)) за мен са тези дето си скубат веждите само посрредата и отстрани малко ако е много наложително си махат космите по краката и така....
    за тва се чудиш що няма хубави момчета ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА. съжалявам тва е истината....

са очаквам оня гей тъп дет са е със снимка на гергана мисля...преди беше с жената от токио мотел да почне да пише

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    амиии чакай сега. първо има 2 различни вида момчета има и 2 различни вида момичета.
    Единия вид момчета-нормални, хубави момчета ((каквито почти няма)) и 2рия вид момчета-ШИБАНИ ФЕШЪНЧЕТА дето имат по-малко косми по тялото си отколкото нас момичетата дето си се грижим за себе си.
    Момичетата-2 различни вида. Едните дето харесват нормални, хубави момчета и други дето харесват ШИБАНИТЕ ФЕШЪНЧЕТА бе мама му Д**а............голите охлюви са повече от нормалните момчета. Естествено като казвам нормални нямам предвид чубака или нещо такова. Поддържаните момчета ((не голите охлюви)) за мен са тези дето си скубат веждите само посрредата и отстрани малко ако е много наложително си махат космите по краката и така....
    за тва се чудиш що няма хубави момчета ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА. съжалявам тва е истината....

са очаквам оня гей тъп дет са е със снимка на гергана мисля...преди беше с жената от токио мотел да почне да пише
    Определено е налична и тази тенденция

На мен пък ми е направило впечетление,че повечето хубави момчета ходят с някакви грозници,невзрачници или дебели..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Ако говориш сериозно кажи защо?
    за хубави, симпатични - да, но красив в истинския смисъл на думата наистина не ми допада. обичам по-мъжестжени черти, дори малко по-груби. може да има белег, или счупен нос, или незнам какво друго...все ми е тая. не харесвам мъже тип "манекени"

Както има грозни момичета, така има и грозни момчета (макар, че грозен е силна дума). Макар и в последно време да не мога да преценя, щото онея кат турят очилцата и лицето им се закрива, а тва за мен значи, че има нещо... пък те повечето като са с някакви супер огромни очила...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Преди 2 години още имаше хубави момчета и момичета.И не бяха на изчезване.После дойде манията да бъдем Емота,след това фешъни и в момента има толкова малко нормални момчета ,че те си имат гаджета.а останалите знаят че са малко и че са желани и самочувствието им е до небето.Извод:не си търсете много хубави гаджета ами се примирявайте с това което съдбата ви е дала
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ние момичетата погрозняваме и всичко е наред.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sladkata90
    а пък на мен ми прави впичатление друго излизаме с фр и гледаме някъв много готин и до него няква ссвиня чудим им се на ъкала как са тръгнали с такива грозотии
    кво значи тва че дебелото момиче няма право да ходи с красиво момче ли мн си ограничена

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    +++++++++
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си