- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детски игри
На какви игри сте играли като малки?
Става дума за тези от сорта на жоменка,народна топка,подаръци и т.н.
Обущар, Капитане капитане, Майка с деца, Съдже, Стражари и апаши... още има ама не се сещам![]()
Е как да не го знам къра, цялата в синки съм се прибирала заради негоПървоначално написано от machoka
![]()
Майка с деца- избирахме си някое момиченце за майка там деца, лели, вуйни и си правихме някакъв сюжет и го играехме. Най-често играехме в детската градина до нас и имахме едно място квадратно, което ни беше басейна и веднъж си бяхме съчинили, че е пълно с крокодили, та падаше голямо спасяване, викане и т.н.![]()
Съдже- един е съджето, а другите са седнали в редичка. Съджето държи топка и почва с "Ти ще се казваш" и изрежда имена, като при всяко име хвърля топката към теб, ако хванеш на някое име значи си с него, ако каже съдже и изпуснеш се казваш по последния казан начин, а ако хванеш сам си избираш име. После следват въпроси от сорта на "Мъжа ти ще се казва" , "Ще се ожените в..." и т.н.
На Обущар съм играла, но не помня как се играеше. Някой ще ми припомни ли. Пак ли беше нещо с цветове?
Лапак не съм го и чувала, какво представлява?
Аз играех на доста игри, имаме заден двор и се събирахме доста деца. Играехме на изброените + гоненица без стъпване по земята, ръбче, народна топка, пиян морков, 21, картов, а като най-малка и на кральо, портальо. Кър играехме много в училище, имахме тераси, на които излизаш от всяка стая та играехме на кър и на разни момичешки - шоколад, сляпа баба в ластик, скачане на въже и на ластик. И това беше вслючително 6-ти клас, а сега на тази възраст други неща правят в училище.
Лефтерия,бинго,жмичка лол...и др.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Най - много на ластик съм скачала,стражари и апаши,имаше нещо мляко с .. еди си какво си, сляпа баба .. какво ли не сме правили,сега за нищо не мога да се сетя.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Абе я кажете каква е тази игра кър. За първи път я чувам.![]()
ура! , сляпа баба, криеница, замразявънка, стражар и апаши, покемони, лимки,
урата беше най-брутална!
Тва лято съм решил пак да поиграем ура на плажа..почти 10 човека сме и всички сме 70-80кг. и нагоре. Ще бъде касапница![]()
Аха. ^
Я,кажете някоя подобна на шише.![]()
айде и аз съм надъханПървоначално написано от ZipFail
да сложа мойте 75 кила в кьопа
ся виждам, че кър и ура е 1 и също![]()
Ако се метнеш до Видин те взимаме веднага![]()
Ебаси и на мен ми се преиграа много даже играе ми се![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
аз го знам като "сиджей"Първоначално написано от Spider4eto
Ъъ, играта кър при нас беше известна като шмайзер. ;д А тая сидже имаше няколко имена при нас, но не ги помня.
Цветя, момичета, момчета, коли, марки дрън дрънтази играли ли сте я, а ?
![]()
ааааа много познато, кво беше?Първоначално написано от cherrypezz
Емии... двама човека си намислят едно число от 0 до 100 (примерно 32) и останалите трябва да го познаят ("40"-надолуууууууу, "11"- нагорееее) и който познае числото му казвар "Цветя, момичета..." и човека примерно си избира марки на дъвки. Другите двама си избират кой коя марка да е ( лов или турбо
). Позналият си избира турбо и сега е негов ред с турбото
да си намисля число
![]()
капитане - капитане, стражари и апаши, криеница, народна топка, шише, държави, играехме и на карти, розички, подаръци и т.н.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()