- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмявате ли си триъгълника?
Ами на мен като си ми харесва с триъгълник.
zombhне съм привърженичка на джунглите.
xD
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ще ме уморите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
като ти харесва изобщоо защо пусна такава тема ?!Първоначално написано от dts000
![]()
макар че добре се забавляватт форумистите( я нова дума)
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
кви са ъглите на тоя 3 ъгълник?
Чела съм достатъчно таква литература, за да знам, че не е много добре отодлу да си на "голо" защото косъмчетата предпазват от микроби.. замисляли ли сте се защо тези косми са там?
Сега по темата... аз лично също нямам косъмчета отдолу защото не ми е приятно...а при теб сичко си е твой избор като иска приятеля ти да си играе с косми ми да си играе с неговите бе![]()
както казаха в един коментар може да си направиш някаква формичка и т.н.
можеш да си направиш, така че да стане като нарисувано пространтствено тяло, например пресечен конус или петоъгълна призма, абе колкото искаш идеи, така ще му е по- весело на приятеля ти![]()
![]()
по темата: трява да си така както ти искаш, а не както той иска или ощо по- малко както съфорумците ти кажат, крайно тъпо е, айде със здраве...
Хахахахаха![]()
![]()
с космите щял да си играе
![]()
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
и така и не разбрах
Първоначално написано от Nakadah
Защото иска да разбере другите,какво мислят по темата,например ...Първоначално написано от lazzza
И по темата:По принцип махам всичко,но ако ми се занимава си правя по едно сърчице някъде (предимно горе в ляво) или френска лента![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
60 60 120Първоначално написано от Nakadah
![]()
а на екваториалните гори?Първоначално написано от Snuffles
това е специален триъгълник нищо не разбираш тиПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
![]()
![]()
МаЛеЕеЕ ДоКат чЕтЯх КфО сТе ПисАЛи Са ПрЪсНах
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от djuki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как може да сте толкова неграмотни бе, егати и после мрънкаха защо не били решили задачите от тъпия изпит
П.П. Sorry за спама, но не се сдържах![]()
Нека да не съдим момичето, то не е виновна за предпочитанията и желанията на приятеля си.Аз лично ги махам заради себе си, тъй като не ми е кеф да ходя ''мата-космата''![]()
![]()
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Първоначално написано от Nakadah
Триъгълника е равнобедрен. Но мисля да си направя вертикална лентичка, но се чудя колко да бъде широка?