- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмявате ли си триъгълника?
Ти знаеш ли че в един триъгълник сбора от ъглите прави 180 или по точно май незнаеш.Първоначално написано от djuki
Що па не си го праиш 3ъгълника под ъгъл sin 83 градуса.Пхаххахаха![]()
а ти знаеш ли, че ''не знаеш'' са 2 думи или по- точно май не знаешПървоначално написано от dts000
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ужас ... направо нямам думи ! Вие от базик не разбира те ли ?!Първоначално написано от sladur4etyYy
Уча в природо- математическа профил математика все си мисля, че знам колко е сбора на ъглите в триъгълникаама няма значение ...
Тя цялата тема и една смислена да питаш дали да направиш нещо, което някой друг ти е казал да направиш![]()
аз па си мисля че в България всички училища са 1 и също лайно, само наречено по др начинПървоначално написано от djuki
едит:
защо тоя триъгълник не си го направите квадрат?
е все пак не можеш да срамняваш училище с 8-10 часа математика седмично и такива с 10-20 часа език !Първоначално написано от Nakadah
Нека бъде правилен 6-ъгълник по-красиво е![]()
могаПървоначално написано от djuki
когато учителите и в 2-те взимат по 200-300 кинта на месец и седят в училище по 12 часа, 8 часа спат, и 4 им остава за да си потготват материала за следващия ден, не им оставя време за семейството и от всичкото на горе са под стреса на всички боклуци в училище и как да не си загубят работата ще ги сравнявам. Когато в България има образователна система в която и учителите и учениците са доволни и си знаят задълженията тогава няма да ги сравнявам, и за да не ми говорите че Българското образование е различно в различните училища ми вижте грамотния Български колко върви след като съм сменил 6 БГ учитела и 4 училища в България....
че цялата с-ма на образованието ни е под всякаква критика съм съгласна ,но поне в моето училище учителите имат доходи от други места и са хора с много години опит , но дори и младите учители , които дойдоха преподават много добре ! Както винаги има и изключения , но мисля че в моето училище нивото е добро . И каквото и да е училище което има 4 часа математики и такова което има 10 часа по програма и още 6 СИП не могат да бъдат сравнявани ! Двете наблягат на различни неща , но хайде стига това не е по тематаПървоначално написано от Nakadah
няма да споря с тебеПървоначално написано от djuki
без това излизам
само ще ти кажа че всеки казва моето
но точно твоето е боклук
както и на всички останали
знам че живеете в заблуда
но осъзнайте го бе подяволите
колкото по рано толкова по добре
и да ти кажа аз имах 3 часа математика на ден
и знам повече математика от тебе
като се има предвид че в 12-ти клас почнах да уча висша математика
лека вечер и се надявам да го проумееш
Вие добре ли сте или се правите на глупави?? А вашите родители и баби и дядовци как са били бе? Гнусно било и извратено ! Не е истина колко е зле това ново поколение. Вече се отчайвам ! Направо ми иде да си блъсна главата в стената от ужас и разочарование ! Срам !
е тогава си е било нормално но сега вече нещата са се променили.... пък и защо тя трябва да си оставя триъгълника само заради приятеля си .... аз не можах да разбера в крайна сметка тя ли желае да го махне или не! приятеля и може много неща да си оска от нея си зависи какво ще му позволиПървоначално написано от hottie
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
И К'ВО???! в моя клас има такива , които имат 6 по математика, ама ми говорят,че имало правоъгълен равностранен триъгълник,т.е. това, че учиш в НПМГ-то, още нищо не значи, за да го изтъкваш като доводПървоначално написано от djuki
Ох айде стига.Аз и деденцето също учим в ПМГама да сте видяли нея или мен да претендираме колко мн знаем по математика.И беше ясно че се базика за тоя 3ъгълник.Айде стига сте се джафкали, няма за какво!![]()
това няма нищо общо с аргументите, които изложих, не ми дреме дали учи в МГ ,в ПМГ или в НМПГ и дали е в София, Плд или Каспичан, но това не е никакъв аргумент, за да докаже, че се е базикала,щото в тия гимназии има толкова много некадърници, че да ти се запали главата....Първоначално написано от bloodyF
а иначе, аз просто се подразних, че го казва за да се защити
Лели каво сте направили с темата. Почти сигурно е че ще бъде заключена. това тема за обезкосмяване на триъгълник ли е или за уроци по математика?
Ами да ви кажа иначе че и на мен си ми харесва с триъгълник. Немога да отида на нудистки плаж и да съм гола отдолу.
абе вие пък сте много тривиални...лентички, триъгълничета, квадратчета, сърчицааааааа......пфффф.....д йте го малко по-креативно.....защо не се оформиш например катоооооооооо .........судокУ....100 на 100 ще му хареса![]()
Момиче съм
Първоначално написано от trittico
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично сичко махам. Какво ще се занимавам формички, лентички. Чисто си е по-добре!![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
аз се обезкосмявам ,други си правят прическа (сърце,конче,лентичка),ами зависи и от партньора ти щом му е кеф да те гледа косместа няма проблем ..Първоначално написано от dts000
![]()
love is gone!
ти направо ме убиПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()
"Може да тренира за сървайвър "
![]()
![]()
![]()
охх приятеля ти наистина е извратен![]()