- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво да използвам за къдрава коса
kosata mi e kadrava...iskam da pomolq za pomo6t kakvo da izpozlvam...iskam da izglejda mokra i da pada dobre nadolu .... ako nqkoy s kadrava kosa ili ako znae ne6to pls kajeta mn 6te se radvam...
7 точка от правилата
moderated by Coki
Izpolzvai pqna za kosa sled kypane.
кажи на авер ти да ти се изхвърли на ръката- в един филм тва перфектно изправяше к0сата
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от comics
az ne iskam da si q izpravqm e....nemoje6 da 4ete6 li......![]()
Еми моята коса е къдрава.. използвай след къпанe още , когато е влажна косата,пяна и се получава суперПък после на следващия ден ако не си харесваш къдриците използвай отново пяна.След къпане може да си слагаш и Сънсилк за Къдрава Коса
Струва си парите.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Elisa`Day
na nqkolko mets pitam za pqna s mokar efekt..gledat me kato indianci mi vikat 4e za parvi pat 4uvat takova ne6tu......... izpozlvam si obiknovenna pak se polu4ava mn qko no mi iska da namerq...
i mersi za pomo6ta.....
И моята коса е къдрева и за да получа ефекта,който искаш да постигнеш ти си слагам бира...Ефекта е много добър,а и се отмирисва много бързо...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хммм....Сери за мокри къдрици съм ползвала....обаче ти трябва и дифузер,щото иначе не става мн хубаво![]()
Listen To Your Heart!
Тея пък да не са чували за пяна с мокър ефект...Виж в някой по-хубав и по-добре зареден магазин не някоя сергийка.И за да не си мислиш че нещо те ментя-просто потърси в гугъл за пяна с мокър ефект-даже и марки има.Първоначално написано от KORAVIQ
С вакса също стават много хубави къдрици.![]()
kato se iz4ipka6 si sloji na prustite malko vaksa ot burkan4e {na l'oreal e stra6na} i q raznesi hubavo s race,dokato se oformqt bukli![]()
Moqta kosa e kadrava i az otdavna traseh ne6to s koeto da q nakaram da sedi kato horata ne da star4i na kadeto si iska.Sled kato q izmiq q sresvam su6a q sas se6oara sled tova izpolzvam balsam Sunsilk mn e hubav ogormq gi prevazhodno ili Ipmpresiq stra6ni sa i kato sloja minavam sas studenata struq na se6oara za6tipvam q nazad sas 6tipka za kosa za da spadne obema i stava super.Probvai!!![]()
![]()
[/b]
Първоначално написано от AsItOoOo
e moqta kosa ne e tolkova dalga...a i nqmam namerenie da q puskam tolkova...prosto sq za parvi pat si q ostavqm malko po dalga i nqmam opit sq razbiram za6to momi4etat tolkova si opravqt kosata male predi s kasi4ka kosa be6e basi kefa ne ti puka am taka stoi mn po hubava o 6a tarpim ko da se pravi...![]()
tva vakasa det kazahte ne sam go 4uval kakvo predstavalqva ne6tu kato gel li e....
ami vaksa az speciqlno ne predpo4itam mn se omaznqva kosata ot neq pone moqta de ! No probvai za da vidi6 kakuv 6te e rezultata.Moq ne be6e koi znai kakuv.![]()
![]()
Определено. Аз предимно това ползвам. Иначе съм използвала и какви ли не видове пяни.., но нищо не ми оформя къдриците както ваксата след баня особено, докато косата ми е още мокра. И дори когато изсъхне изглежда мокра, а не е някаква с 'мокър ефект' или нещо такова...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми аз използвам пяна на Тафт за игриви къдрици. Е верно, че къдриците ми накъдет искат ходят, ама поне се оформят!
Аз си слагам балсам без измиване или крем за къдрици. А иначе за оформяне разреждам с вода малко балсам и пръскам върху косата. Общо взето не се грижа много. И без това ми се къдри на хубави малки къдрички. 2 пъти месечно я навивам на ситни ролки, за да се поочупи.......
10x..na vsi4ki dami koito si dadoha mnenieto....msilq da opitam nqkoi ne6ta..![]()
амм хораабе имам малък проблем аз
смисъл косата ми е къдравка нали ама квото и да права кат преспа веднъж се развалят къдриците и сичко и сяка сутрин треа да се къпа и да слагам пяни и простотии,което е доста вредно ии досадно... ако некой има да ми препоръча нещо ш съм му много благодарен
мс предварително
mi az sam s kudrava kosa i izpolzvam pqna na l`oreal s mokur eefekt mn sam dovolna
Използвай пяна.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..