Първоначално написано от
Nakadah
мога
когато учителите и в 2-те взимат по 200-300 кинта на месец и седят в училище по 12 часа, 8 часа спат, и 4 им остава за да си потготват материала за следващия ден, не им оставя време за семейството и от всичкото на горе са под стреса на всички боклуци в училище и как да не си загубят работата ще ги сравнявам. Когато в България има образователна система в която и учителите и учениците са доволни и си знаят задълженията тогава няма да ги сравнявам, и за да не ми говорите че Българското образование е различно в различните училища ми вижте грамотния Български колко върви след като съм сменил 6 БГ учитела и 4 училища в България....
че цялата с-ма на образованието ни е под всякаква критика съм съгласна ,но поне в моето училище учителите имат доходи от други места и са хора с много години опит , но дори и младите учители , които дойдоха преподават много добре ! Както винаги има и изключения , но мисля че в моето училище нивото е добро . И каквото и да е училище което има 4 часа математики и такова което има 10 часа по програма и още 6 СИП не могат да бъдат сравнявани ! Двете наблягат на различни неща , но хайде стига това не е по темата