- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път .... моля за савет (от Варна ако се намери някои)
..... Вече подлодих приателите си с въпроси по темата и да не ви подлудявам и вас ..... казаха ми да отида някаде на секс клуб или нещо от сорта и да видя как е ... проблема е че аз си нямам и идея каде и как да открия такова нещо
ще се радвам ако някои хвърли малко светлина по въпроса
Всичко на този свят върви по двоики - ин и ян, добро и зло... Какво е удоволствието без болката?
Кфо да видиш?!?!?![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Аз съм от Варна и ? Търсиш секс клуб, където да се развихриш, щото аз разбрах, че са ти препоръчали там да си направиш сефтето или нещ такова .. много несвързано .. ама ако е това не го прави там .. това е най тъпото нещо .. !!![]()
![]()
че толкова ли няма с кой?Майко мила на къде отива тоя свят!! Моме, я си намери един момък и си се чифтосвайте взаимно кфи са тия клубове кфи са тия тъпотии.. Ти на колко години си че да ходиш по клубове да се е*еш???
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
да всъшност точно това ми казаха да направя да си направя сефтето там, а за6то да е тупо ? ... а за несвързаното просто неможех да го свържа по добре
Всичко на този свят върви по двоики - ин и ян, добро и зло... Какво е удоволствието без болката?
[b] Първо момче или момиче си ? И второ това пък е супер тъпо .. нямаш ли си приятел/а , че чак до клубове да стигнеш. По добре късно отколкото пък в това забутано място .. не мисля, че там ти е най подходящото място, особенно да си напраиш сефтето!![]()
Като почнеш да успяваш да го свързваш ми се обади да ти реша проблема![]()
За кфо е тъпо? Ми тъпо е за повечето от нас защото секса е интимност.. И се предполага че би искала да си спомняш първия път като нещо между теб и човек към който имаш чувства. Представи си само един ден имаш си дете и почвате да си говорите за секс. И то те пита:Първоначално написано от deamonicus
"Мамо, ти с кой спа за първи път?"
"Ми с някъф в един секс клуб.. бях по-малко от другите щото нямах сефте и за тфа отидох при някфи дето ги виждам за първи път да ми 'осъществят' мечтата ."
"Ееевала мамо! Ти си жена за пример!!!"
Пфф... аман...:X
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
СлушЪй мА сЯ много внимЪтелнУ... По тея сИекс клОбове не знаеш КаКвО 'оДи ТаМ И КаКвО МоЖеЖ дА ПрИхВанИеш. ОсВеН ТоВа пАрВиАт СеКс е НеШтО МнОгО ЛиЧнО и СпЕцИаЛнО и Е аДсКИ МъЛоУмНо дА Си Го ПрОпИлЯвАш ТаКа, ЗаШтОтО е СаМо ЕдИн пАт !!!!!!!!!!
Едит: Абе хора не знаете ли, че Ф и В са различни букви ???
Надали пък точно детето ще пита .. ся ако е момиче може би, щото ще споделя с майка си .. ама недей в секс клуб моля ти са .. тъпо е .. първият ти път трябва да е незабравим .. може да не е с човека, който обичаш, ама поне да не е в секс клуб !![]()
момче сън и да нямам си Приятелка (защо тук не е мястото да обяснявам)
нещо странно ли има в това .... нещо немога да хвана смешката![]()
всъшност няма значение .... благодаря за отговорите
Опс..Първоначално написано от deamonicus
Аз те помислих за момиче..
![]()
Сори без да искам
Както и да е де.. Абе земи си напраи сефтето с някфа путка.. Ама кфи са тия клубове глупави..Толкова кухи лейки дето само чакат някой да им го вкара щото си мислят че си дигат рейтинга така... а и варна е голям град, все ще намериш някъф индивид подобен
Ай със здраве
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Момче значи .. еми кат си по опитен тогава отиди да чукаш мацките в секс клуба! Сега мога да ти кажа да отидеш в Ароганса и да си избухнеш едно хубаво, ако имаш години. Затова не му мисли, ще си дойде времето!![]()
Първоначално написано от deamonicus
И като си нямаш приятелка, защо не ходиш да си намериш, да я изчукаш и с удоволствие да си спомняш тази нощ, а не да помниш някакъв си смотан клуб, където през една жена сигурно е минал половината град и изобщо не знае какво е любов ?!?!?
Е не това ме уби сефте в секс клуб баси смехадоста си загорял май
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Абе яя моралистите.. кво ни делите на мъже и жени?? ако е жена " оо не.. как така в клуб детето ти ще пита (то пък сякаш ще му разкажеш с подробности.. нз колко куха трябва да си.. ),а пък ако е мъж "а да отиди в еди кой си клуб.." стига сте се месили на хоратакажете ако знаете някой клуб, ако не със здраве.
П.П сори не се сдържахм то за тия клубове ако имаш 18.. абе все някога трябва да си минавал покрай такъв клуб ама просто да не си забелязал... виж в гугъл дали няма да ти излезе нещо
да внимаваш да не се заразиш с нещо
![]()
Cruel Intentions
+1 или разпитай в някоя дискотека някви момчета все някой ще е ходилПървоначално написано от mysterious93
+1Първоначално написано от 300
.....
Ако след сичко казано в темата го направиш, те признавам за най-зле мислещия човек![]()
Ми да.. Ти пък ако във Варна не можеш да си намериш някоя тогава просто не знам къде ще можешПървоначално написано от monincetyyy
За секс клуб не знам.. иди на дискотека по-добре
![]()
Само за едното изпразване - няма смисъл. Усещането е много по яко, като сам успееш да си изпросиш секса. :P Освен ако мерака ти не е да го направиш за първи път с някоя на годините на майка ти
,защото хубавичките и младичките са бая скъпи.
в Плейбой бара![]()