.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Каймакът на обществото

Традиционното: Що е то и има ли почва у нас?
    И същественото: Къде да го търсим?

Мега фен Аватара на machoka
    Каймакът на обществото винаги са били изтъкнатите представители на изкуството, но те никога не са посмяли да се окачествят като такива.

Град
    насам натам
    Тва е висшето общество
    намира се в Люлин
    и ена друга тема за размисъл
    Дали Бил Гейтц е почва и има ли той педера*т унас ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Каймакът на обществото винаги са били изтъкнатите представители на изкуството, но те никога не са посмяли да се окачествят като такива.
    И защо тая скромност?

Мега фен Аватара на machoka
    А, те хич не са скромни... ако им чуеш големите усти.. ама какво да ги правиш, като знаеш колко 'заслужил' страхопочитание и уважение човек седи пред теб, каквото и да ти плямпа не е от значение, като се запознаеш с живота му.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ексо, ай не се лови за думите, интересно ми е да се каже нещо. Ето ти тема, неразисквана през трите години, които изкарах в тоя форум, а вероятно и преди това.
    Щото на какъвто и Унамуно примерно да се позова, друго си е едно земно изказване.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    А, те хич не са скромни... ако им чуеш големите усти.. ама какво да ги правиш, като знаеш колко 'заслужил' страхопочитание и уважение човек седи пред теб, каквото и да ти плямпа не е от значение, като се запознаеш с живота му.
    пък и да се определиш като "каймака на обществото" носи своите последствия и задължения

Имаме един наложен ни от медиите т.нар. "каймак на обществото", който общо-взето е равнозначен на помийна яма с менструални остатъци от нечия женственост. В случая на женската част от набедения "каймак" - разпродадена из различни босове - мрачни или немрачни, или пък музикални или икономически магнати /примерно/.

Ние за какъв "каймак" ще си говорим?

Защото честно казано аз не съм виждал или чувал особен истински такъв..може проблемо да е у мен.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Абе аз започнах тая тема и Мац най-добре се ориентира като че, защото под каймак се имаше впредвид духовния елит на страната.
    Ексо ми се струва, че пак използва най-често срещаното значение, ама знам ли.

Елитът сте вие, боклукът са другите.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си