- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като жената свърши продължава ли се секса ?
да или не .. без тъпи отговори ако може![]()
Да - докато не свърши за "N"-ти път!Първоначално написано от chavet0
![]()
Продължаваш докато не свършат салфетките.
Обикновено секса свършва когато мъжа свърши... Някои жени са способни на многобройни оргазми...
Някой мъже същоПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Е,да.. има ги и тези щастливциПървоначално написано от Neznachitelen
![]()
Определено![]()
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Първоначално написано от Neznachitelen
=D> =D>
е защо някои? всеки мъж примерно ако не прави секс една седмица след това може 3-4 пъти да свърши с кратки паузи естествено...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Е да,но точно тази пауза е края на сексаПървоначално написано от Macallan
Когато мъжа свърши секса спира и след това вече ако го направят 2 път е съвсем друга история
![]()
даде права си ...Първоначално написано от BePoHuKa
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Секса свършва, когато мъжа свърши. Някои жени не дори не могат да свършат дори през това време, а други - по 4-5 пъти, зависи.
Оффф не сте ли чували момчето така да кажа свършва 1-вия път и така започва да си играе с момичетоо след време започва 2-рия път и тогава свършва и така така може се стигне до 6-7 пъти в рамките на 2-4 часа пробвано е ...![]()
айде ся те видим братоооо
![]()
![]()
![]()
има разлика между любовна игра и секс ... набПървоначално написано от kent4o
I DON'T GIVE A FUCK !!!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИНФОТО И ЗА ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ !!!:P
ако е като моя .. ако свърши само го цункам дет трябва и ..е готов за още
![]()
:P тъй чи .. секс ЯКОООООООО
иначе не свършва бързо
![]()
![]()
![]()
:P
пфф да ви имам проблемите ... моя свършва по толкова за ден :XПървоначално написано от Macallan
![]()
пп:без майтап ....![]()
Марио
Секса свършва, когато мъжът каже.
Гадно, но факт.
опаПървоначално написано от exis7
затапка
![]()
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...