- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е от свирка да се хване СПИН, трипер и etc. ?
Значи с приятелят ми сме от 3 месеца заедно почтиПравили сме секс.. но преди мен е спал с 4 или 5 момичета
та мисълта ми е .. че го правим със презерватив ма му правих свирка. Той не си е правил тест .. за някви болести.. и искам да попитам възможно ли е да се хване трипер, спин и др болести от свирка.. защото не разбирам много ..
моля Ви кажете ми ако знаете ..
СЪЖАЛЯВАМ ако се повтаря темата.. просто не видях има ли такава а ми е много притеснено. Ще се радвам ако ми помогнете.
Благодаря, предварително.![]()
много си интересен ...Първоначално написано от NoobasaurusRexx
Не не може. Бъди спокойна.
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
+1, но тестовете никога не са излишниПървоначално написано от marsella
![]()
![]()
Знам, но незнам как да му кажа да си направи тест
ами ако реши че му нямам доверие
![]()
![]()
Прав си :P
Не трябва да ти пука какво ще си помисли. Става въпрос за теб самата. И ако той няма да те разбере,че това те притеснява наистина, тегли му една майна. Това не е шега работа, разбери го.![]()
щом ги правите с презерватив за тебе почти няма шанс да хванеш болест, но все пак е важно за приятеля ти..
да ама незнам как да му кажа
![]()
щот за мен си знам че съм здрава ... спала съм с едно момче преди него .. бившия ми .. но той ме пазеше понеже ми беше първи .. и без да го карам беши си направил тест
даже ми показа резултата.. а и му имах доверие ..
На сегашния как да му кажа че искам да си направи тест ..
![]()
"Коте, искам да си направиш тест за трипер и etc. щот преди мен е имало още 5 и ме е страх!"![]()
![]()
що да не кажеш "коте, ае да си направим тест" и той ако каже "доверие ли ми намаш", ще кажеш "имам ти естествено, но профилактично просто"Първоначално написано от sexapilkata
Еми да нещо такова. Просто си поговорете и му сподели,че това нещо те тревожи и това е. Ако е пич на място ще те разбере.
аз миисля моя да накарам дето е спал само с менекамоли твоя щях да го карам 34095634050934 теста да си прави
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
а от къде може да хване като ти не си болна и е спал само с тебПървоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
утре ще поговоря с него
като се прибере от работа
![]()
![]()
благодаря ви че ми обърнахте внимание
много сте мили
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mastta
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗА ПО СИГУРНО
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
знаеш ли, че има вероятност (0,0000000000009%) теста да лъже, "за по-сигурно" идете до америка за тестПървоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sexapilkata Няма проблеми мацко, нали за това сме се събрали всички тукА колкото до pam1 - ами да права си, винаги трябва да има мерки за сигурност
![]()
АМЕРИКА ЛИ КВА АМЕРИКА ХИЧ ИМ НЯМАМ ВЯРА САУАДИТСКА АРАБИЯ СА НАЙ-ДОБРИТЕ АКО НЕ СТАНЕ ТАМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯПървоначално написано от Mastta
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
сладурка![]()
също така ми е интересно колко презерватива слагате на веднъж, за да е "по-сигурно",Първоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
знам бе знам че съм,не беше нужноПървоначално написано от sexapilkata
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
възможно е да се "хване" всичко за което си помислиш и още мноооого неща за които изобщо не си и чувала.Първоначално написано от sexapilkata
споделил е за 4-5 партньрки, на пракика това означава минимум 15-20 различни инцидентни контакта, които той не брои за "спал" с тях
От орална любов можеш да хванеш абсолютно всичкоНе искам да те плаша, но е вярно. Ако имаш някаква раничка,кървящи венци и така нататък,може и СПИН да хванеш. Като цяло оралната любов си е наравно опасна в сравнение със секса,ако един от двамата е болен. Може да хванеш гъбички,сифилис,гонорея и прочие. Направете си тест
![]()
Напротив може...ако има гъбички или нещо такова,те се разпространяват по влажни местаПървоначално написано от marsella
- устата
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]