- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рап музиката в българия ?
Така значи според вас " Що е хопа и има ли той почва у нас ? " . Както всички знаят имаме си underground имаме си така наречените "позьори" . От мен Spens и SkusaniKaputi получават супер голямо уважение . Рапъри като Шамара , Конса и изобщо хора от r&b records не ми харесват (нищо лично към феновете им или тях ) , а и да не забравям G.G.P ( даже не пеят по мелодията , а и текстовете са под всякаква критика ) Това е от мен . Вие сте
![]()
Everybody lies !
има хляб в бг хип хопа ама типовмойте първенци са x team
![]()
Ама за какво R&B Records говорим в момента, при положение, че Шамара се направи на много голям, изгони ги всичките и в момента са само той и Конса , като Конса го държи само за барман в барчето му. Няма какво да говорим. Едно време Ша наистина беше на върха .. после започна да се комерсиализира и сега вече наистина е банален. Ок, направи си песничка със Снуп Дог .. евала, за което. Но .. нека да не се лъжем, без псевдоримичките на Ша в тая песен щеше да е 100 пъти по-добре.
И сега почват да се появяват от някъде някакви измислени рапърчета, които напразно драпат нагоре и се опитват да направят нещо смислено, но не се получава. Честно казано - разбираемо е . Въпреки всички фенове на хип-хопа в България, не мога да кажа, че са повече от чалга феновете. Щото .. айде извикайте Ша на един стадион да видим дали ще го препълни. Не заставам на ничия страна, защото слушам и от двата вида музика попринцип.
И сега ако се замислим наистина .. хип-хопа преди имаше почва у нас . Шото ако ви кажа някои песни на Ша или Шамара преди .. 100% даже и тези, които не слушат такава музика ще ги знаят.. а сега от новичките половината не се знаят ..
Оф както и да е.. поувлякох се ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аз не съм съгласен с тва , айде шамара всички му знаем старите песни няма какво да се лъжем , но това не значи че някога е правил качествена музика . Сега излизат песни , качествени и само за слушане , без мисъл за продаждби понеже никой вече не купува нищо , заради в бокса и ю туб и тн... от сорта на бисолини , който е мн изгрубял типПървоначално написано от Priceless
вкарва лирика , камуфлажния отряд извадиха скоро нов албум , който меко казано кърти , от NO WALLZ , MD BEDDAH до криско и 100 кила ако щеш , щото и те правят забавна музика
АЗ никъде не говоря за качество, говоря за популяризиране на тоя вид музикаПървоначално написано от mostwanted
А за бисолини няма какво да си говорим просто ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
мм .. Определено има добър хип хоп в БГ .. е има и много такъв дет за никъв х*й не става, ама.. то на сякъде ги има..
Ми.. мен лично ме кефяр песните на Ицо a.k.a. Sane__ .. Крум и Цецо ( RESPECT RECORDS ) имат добри парчета (не пеят за ку*ви и тн ..и чесно казано те драпаха 7 години за да са това, което са в момента .. Имат концерти, канят ги насам на там.. отделно са много пичаги хората, имах възможност да лафя с тях .. в песните им има смисъл)
някой от нещата на Slawek и Reklail не са зле, даже никак.. И по едно време бяха нашумяли DISS (Denyo i Densei) ..
За Шамара .. кво да се говори .. Че тоя изобщо прай ли хип хоп ??![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Densei ?! Да се надяваме, че е грешка на клавиатуратаПървоначално написано от Castaway
DiS са DenYo i Sensei попринцип .. И да .. те също имат хубави песнички
![]()
Hilary_![]()
За мен лично Спенс е нещо като величие - няма такива рими другаде =] Иначе Wosh, Denyo, Sensei, MD Beddah.. има много качествени копелета с готини лирики, добри ритми, и най-важното - стремят се към ндърграунда.. не се бутат да се правят на велики като елементи от сорта на Шамарчето![]()
Надявам се тая музика да пробие отново и да се популяризира, въпреки че поради разбираеми причини повече ми се иска рока и метъла да разширят влиянието си... Но основната ми надежда е една - да се променят нещата с чалгата , защото нещата не вървят на добре.. Ама това си е мое мнение![]()
Продължавайте все така да слушате готина качествена музика, хора![]()
Мерси за отговорите .. все пак очаквах повече хора да се включат , но явно този стил музика не е толкова известен , както "поп-фолка" и "хаус" музиката(нямам нищо против и двата стила).![]()
Everybody lies !
не ви ли писна от малоумни теми за рапа ?!?!?!
Баси простотията .
Priceless много го разбира рапа .... пускай респект и слушай за нещата от живота![]()
хич те няма в тая тема мацко .... "преди имаше почва" .айсдхасфгахгфахгфах черноземна ли беше или сива-горска ?!
а сега каква стана ?!
оф пусни си преслава и затъпявай![]()
Първоначално написано от r0ssk0
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. ей колко е яко да се напушиш и да се смееш на глупости в тоя форум.
DRS!!!!
DRS+ също стана споучлива работа
Иначе като второстепенни ще кажа Дис, МД Беда, Уош и т.н.
+ СофитоПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Diamond не мислиш ли , че мнението ти беше ненужно и абсолютно тъпо . Ако ще пишеш нещо нека то да е по темата не срещу потребителите , който пишат в нея . Момичето ако иска може да слуша и кондйо дори , трябва само да знае какво говори и да е запозната с развитието на хопеца !
Everybody lies !
Ок . Накрая ще кажеш ли какво мислиш за хоп-а ?
Everybody lies !
Така...Аз го твърдях,твърдя го и пак ще го твърдя:Всички "нови хип-хоп изпълнители"в България са мухльовци от класа.Може би изключение правят Респект и Кингсайз.Другото е пълна боза.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
БГ рапа не става... Хипхопа е музиката за мене ама такъв старичък Old School още със плочите и underground-а... само т'ва слушам аз и тва е истината за мене... Peace \\//
![]()
Във България е нямало рап няма и да има.Българския език за рап не става за мене-не е мелодично
Аааааааааааахахахахаха бисери
Според мен няма рап у нас.Момичето ако иска може да слуша и кондйо дори , трябва само да знае какво говори и да е запозната с развитието на хопеца !Аз го твърдях,твърдя го и пак ще го твърдя:Всички "нови хип-хоп изпълнители"в България са мухльовци от класа.Може би изключение правят Респект и Кингсайз.Другото е пълна бозаБГ рапа не става ... Хипхопа е музиката за мене ама такъв старичък Old School още със плочите и underground-а... само т'ва слушам аз и тва е истината за мене... Peace \\//Кфо ли си играх...то всичко е бисер...оо мн подходящо за оная тема в БулшитзззВъв България е нямало рап няма и да има.Българския език за рап не става за мене-не е мелодично
Diam0nD, аз ще да съм била.Що не дойде,аз разпънах палатката и почнаха от тук,от там да се обаждат разни хораМного благинка беше
ми новите бг рапари съкват болс и Мишо Шамара, Ванко 1 и вс от Аренби Рекордс са пълен булшит
Спенс и OCG ми бяха любими ама ся къде са![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar