.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Рап музиката в българия ?

Така значи според вас " Що е хопа и има ли той почва у нас ? " . Както всички знаят имаме си underground имаме си така наречените "позьори" . От мен Spens и SkusaniKaputi получават супер голямо уважение . Рапъри като Шамара , Конса и изобщо хора от r&b records не ми харесват (нищо лично към феновете им или тях ) , а и да не забравям G.G.P ( даже не пеят по мелодията , а и текстовете са под всякаква критика ) Това е от мен . Вие сте
    Everybody lies !

Град
    насам натам
    има хляб в бг хип хопа ама типов мойте първенци са x team

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ама за какво R&B Records говорим в момента, при положение, че Шамара се направи на много голям, изгони ги всичките и в момента са само той и Конса , като Конса го държи само за барман в барчето му. Няма какво да говорим. Едно време Ша наистина беше на върха .. после започна да се комерсиализира и сега вече наистина е банален. Ок, направи си песничка със Снуп Дог .. евала, за което. Но .. нека да не се лъжем, без псевдоримичките на Ша в тая песен щеше да е 100 пъти по-добре.
    И сега почват да се появяват от някъде някакви измислени рапърчета, които напразно драпат нагоре и се опитват да направят нещо смислено, но не се получава. Честно казано - разбираемо е . Въпреки всички фенове на хип-хопа в България, не мога да кажа, че са повече от чалга феновете. Щото .. айде извикайте Ша на един стадион да видим дали ще го препълни. Не заставам на ничия страна, защото слушам и от двата вида музика попринцип.
    И сега ако се замислим наистина .. хип-хопа преди имаше почва у нас . Шото ако ви кажа някои песни на Ша или Шамара преди .. 100% даже и тези, които не слушат такава музика ще ги знаят.. а сега от новичките половината не се знаят ..
    Оф както и да е.. поувлякох се ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    насам натам
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ама за какво R&B Records говорим в момента, при положение, че Шамара се направи на много голям, изгони ги всичките и в момента са само той и Конса , като Конса го държи само за барман в барчето му. Няма какво да говорим. Едно време Ша наистина беше на върха .. после започна да се комерсиализира и сега вече наистина е банален. Ок, направи си песничка със Снуп Дог .. евала, за което. Но .. нека да не се лъжем, без псевдоримичките на Ша в тая песен щеше да е 100 пъти по-добре.
    И сега почват да се появяват от някъде някакви измислени рапърчета, които напразно драпат нагоре и се опитват да направят нещо смислено, но не се получава. Честно казано - разбираемо е . Въпреки всички фенове на хип-хопа в България, не мога да кажа, че са повече от чалга феновете. Щото .. айде извикайте Ша на един стадион да видим дали ще го препълни. Не заставам на ничия страна, защото слушам и от двата вида музика попринцип.
    И сега ако се замислим наистина .. хип-хопа преди имаше почва у нас . Шото ако ви кажа някои песни на Ша или Шамара преди .. 100% даже и тези, които не слушат такава музика ще ги знаят.. а сега от новичките половината не се знаят ..
    аз не съм съгласен с тва , айде шамара всички му знаем старите песни няма какво да се лъжем , но това не значи че някога е правил качествена музика . Сега излизат песни , качествени и само за слушане , без мисъл за продаждби понеже никой вече не купува нищо , заради в бокса и ю туб и тн... от сорта на бисолини , който е мн изгрубял тип вкарва лирика , камуфлажния отряд извадиха скоро нов албум , който меко казано кърти , от NO WALLZ , MD BEDDAH до криско и 100 кила ако щеш , щото и те правят забавна музика

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от mostwanted
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    аз не съм съгласен с тва , айде шамара всички му знаем старите песни няма какво да се лъжем , но това не значи че някога е правил качествена музика . Сега излизат песни , качествени и само за слушане , без мисъл за продаждби понеже никой вече не купува нищо , заради в бокса и ю туб и тн... от сорта на бисолини , който е мн изгрубял тип вкарва лирика , камуфлажния отряд извадиха скоро нов албум , който меко казано кърти , от NO WALLZ , MD BEDDAH до криско и 100 кила ако щеш , щото и те правят забавна музика
    АЗ никъде не говоря за качество, говоря за популяризиране на тоя вид музика А за бисолини няма какво да си говорим просто ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Не съм навътре в нещата,но slim ме радва.

мм .. Определено има добър хип хоп в БГ .. е има и много такъв дет за никъв х*й не става, ама.. то на сякъде ги има..

Ми.. мен лично ме кефяр песните на Ицо a.k.a. Sane__ .. Крум и Цецо ( RESPECT RECORDS ) имат добри парчета (не пеят за ку*ви и тн ..и чесно казано те драпаха 7 години за да са това, което са в момента .. Имат концерти, канят ги насам на там.. отделно са много пичаги хората, имах възможност да лафя с тях .. в песните им има смисъл)

някой от нещата на Slawek и Reklail не са зле, даже никак.. И по едно време бяха нашумяли DISS (Denyo i Densei) ..

За Шамара .. кво да се говори .. Че тоя изобщо прай ли хип хоп ??
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Castaway
    И по едно време бяха нашумяли DISS (Denyo i Densei) ..
    Densei ?! Да се надяваме, че е грешка на клавиатурата DiS са DenYo i Sensei попринцип .. И да .. те също имат хубави песнички

Hilary_

За мен лично Спенс е нещо като величие - няма такива рими другаде =] Иначе Wosh, Denyo, Sensei, MD Beddah.. има много качествени копелета с готини лирики, добри ритми, и най-важното - стремят се към ндърграунда.. не се бутат да се правят на велики като елементи от сорта на Шамарчето
    Надявам се тая музика да пробие отново и да се популяризира, въпреки че поради разбираеми причини повече ми се иска рока и метъла да разширят влиянието си... Но основната ми надежда е една - да се променят нещата с чалгата , защото нещата не вървят на добре.. Ама това си е мое мнение
    Продължавайте все така да слушате готина качествена музика, хора

Мерси за отговорите .. все пак очаквах повече хора да се включат , но явно този стил музика не е толкова известен , както "поп-фолка" и "хаус" музиката(нямам нищо против и двата стила).
    Everybody lies !

Град
    Varna
    не ви ли писна от малоумни теми за рапа ?!?!?!
    Баси простотията .
    Priceless много го разбира рапа .... пускай респект и слушай за нещата от живота
    хич те няма в тая тема мацко .... "преди имаше почва" .айсдхасфгахгфахгфах черноземна ли беше или сива-горска ?!
    а сега каква стана ?!
    оф пусни си преслава и затъпявай

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от r0ssk0
    Иначе Wosh, Denyo, Sensei, MD Beddah.. има много качествени копелета с готини лирики, добри ритми, и най-важното - стремят се към ндърграунда.. не се бутат да се правят на велики като елементи от сорта на Шамарчето

П.П. ей колко е яко да се напушиш и да се смееш на глупости в тоя форум.

DRS!!!!
    DRS+ също стана споучлива работа
    Иначе като второстепенни ще кажа Дис, МД Беда, Уош и т.н.

устата, бе, идиоти
    we give it all.

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    устата, бе, идиоти
    + Софито

Да беше написал/а България с главна буква...

Според мен няма рап у нас.

Diamond не мислиш ли , че мнението ти беше ненужно и абсолютно тъпо . Ако ще пишеш нещо нека то да е по темата не срещу потребителите , който пишат в нея . Момичето ако иска може да слуша и кондйо дори , трябва само да знае какво говори и да е запозната с развитието на хопеца !
    Everybody lies !

Град
    Varna
    кво е наясно бе ... наясно е с тенденциите в чалгата .

Жамалска 100000% права
    бтв гледах гледах на хип хоп феста ... май те видях ,ама не дойдох се запознаем на живо

Ок . Накрая ще кажеш ли какво мислиш за хоп-а ?
    Everybody lies !

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Така...Аз го твърдях,твърдя го и пак ще го твърдя:Всички "нови хип-хоп изпълнители"в България са мухльовци от класа.Може би изключение правят Респект и Кингсайз.Другото е пълна боза.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Varna
    добре бе човек ти аватара ми не го ли скиваш ?!? Знаеш ли въобще кои са НОКАУТ ? Супер зла БГ рап група . я си ги пусни
    ох лелелей

БГ рапа не става ... Хипхопа е музиката за мене ама такъв старичък Old School още със плочите и underground-а... само т'ва слушам аз и тва е истината за мене... Peace \\//

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Във България е нямало рап няма и да има.Българския език за рап не става за мене-не е мелодично

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аааааааааааахахахахаха бисери
    Според мен няма рап у нас.
    Момичето ако иска може да слуша и кондйо дори , трябва само да знае какво говори и да е запозната с развитието на хопеца !
    Аз го твърдях,твърдя го и пак ще го твърдя:Всички "нови хип-хоп изпълнители"в България са мухльовци от класа.Може би изключение правят Респект и Кингсайз.Другото е пълна боза
    БГ рапа не става ... Хипхопа е музиката за мене ама такъв старичък Old School още със плочите и underground-а... само т'ва слушам аз и тва е истината за мене... Peace \\//
    Във България е нямало рап няма и да има.Българския език за рап не става за мене-не е мелодично
    Кфо ли си играх...то всичко е бисер...оо мн подходящо за оная тема в Булшитззз
    Diam0nD, аз ще да съм била.Що не дойде,аз разпънах палатката и почнаха от тук,от там да се обаждат разни хораМного благинка беше

Супер фен Аватара на fenasf
    ми новите бг рапари съкват болс и Мишо Шамара, Ванко 1 и вс от Аренби Рекордс са пълен булшит
    Спенс и OCG ми бяха любими ама ся къде са
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си