- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рап музиката в българия ?
бг хип-хоп ми че тва кво е![]()
има някви уош, някви мацки и подобни ама всичко както каза първият- позьорско![]()
Има хляб както казаха ама типов.
illmate правят нещо,даркстепа получава най-голямо уважение от мен
заедно с логопедите.
също спенс и атила.
http://vbox7.com/play:676864b5 най-новото ми любимо от логопедите.
кажете мнение.
Особенно Бате Сашо еима бг хоп.
Creative Technologie
Мен пък ме кефи .. страшно много харесвам песни на български .. Щото чалгарията няма да я слушам по-смъртно,ако ще на какъвто искат език да ми я пеят .. Таа някфо радват ме.Всеки с вкуса си![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
бг-то не умря ли със![]()
![]()
ми ... в близките години са много малко песните , които бих се пристрашил да ги пусна повторно ...
http://vbox7.com/play:b5f2c9b5
![]()
![]()
коментара е излишен![]()
Хип - хоп културата съществува и в България. Имаме, графити, брейденсинг, хип - хоп танци, джейнг, мсинг, бийтбоксинг, следователно имаме и културата. Ако говорим обаче за нивото на USA рап, или FRA джейнг сме много далеч от постигане на тези идеали. Не защото сме некадърни и неможем, а защото ни липсва подкрепата, липвсат истинските фенове, липсва материалното, липсва образованието, липсват и продуцентите. Не казвам, че музиката ни е лоша, НАПРОТИВ! В нея си има един специфичност, един колорит, който няма да чуем никога в USA рап - а и това го прави сепциален
има култура да има мноо добри МС-та , има добри драскачи има добри би бойс аве има сичко дет е нужно за културата ..
За държава като Бг немоа да се оплача от Рапа ..
Вярно че има некви мноо големи издънки ама то си има хора за сичко смисал че и най големия шит да се пей се ша се намери някой да го слуша ..![]()
Е, братле нормално е да има някакви супер големите шитове. Някви на по 12 записват в тях, на скайпския микрофон, защото си мислят че това е ъдърграунд и така ще са истински гангстери, но те уверявам, че на всякъде е така и в USA и UK ги има тези филмари. А има и такива, които са супер талантливи, но никога не успяват, защото нямат пари, късмет и т.н.
да да прав си, ама и на тях евала,че поне се опитват да праят нещо, мое да не са добри ама тях не ги ебе тва че ше ги чуе цяла Бг, се пак ако не го напраят няма как да разберат дали е добро...
и btw I'm a girl xD
Еее верно ли бе. Извинявам ти се. Познавам много малко момичета, слушашти Onyx, евала за което. Поздрав с Shut em` down![]()
е ноу проблем xD
да и аз не познавам мноо![]()
и мерси за поздрава ;]
бтв навремето имаше едни Н.И.Ш.Т.О смисъл по едно време ги слушах, не бяха нищо особено![]()
има ги мноо
Creative Technologie
Точно така има ги много, но броя им намалява, когато критерия з аскила се увеличава
ми то има и олд скул шитове
не е заради новото поколение ами си е от хората![]()