- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо мило
Кажете кои са най-милите неща,които сте правили и които са правили за вас![]()
Най-милото нещо, което съм правила засега е, че харесвах един момък цели 2 години.![]()
Ако се бях престрашила, сега щеше да стане човек от него, ама на..![]()
Най-милото...доказвам любовта си на мъжа си по сякакъв начин и той своята на мен...в една връзка не е нужно само думата ''обичамте'' ,тя трябва и да се докаже.![]()
Тва беше върхаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Най-милото нещо,което съм правил беше за бившата ми.Правихме една година и нашите бяха заминали за село.Поканих я да дойде в къщи да отпразнуваме случая,а преди това бях написал в стаята с листа от рози(бели и червени) ОБИЧАМ ТЕ и едно сърце.бях сготвил,бях подредил масата..Цялата стая,където бяха розите бях наредил със свещи от тия ароматните малките.По бюрото..по тележизора..навсякъде и като изгасих лампите стана нещо невероятно {@_@}
Ами аз по принцип не съм много много по милите работи.Може би най - милото е било, когато му бях направила съвсем сама подаръка за годишнината ни. Или, когато се разплаках пред него (от щастие разбира се, но не беше нарочно, просто сълзите си потекоха).
И той по принцип не е по милите неща, но най - милото е било, когато започна да ми обяснява какво означавам за него. Или, когато бяхме у тях, той поиска просто да си легнем един срещу друг. Стояхме така и се гледахме, а той ме галеше по лицето.Или пък, когато се появи с едно малко котенце..
![]()
А иначе съм си мислила, но то по скоро е щуро, не мило, когато беше валяло сумати сняг и беше натрупало около метър и малко, да отида на стадиона и да напиша във снега "обичам те Ники". Еех, защо не го направих да му се незнае...
Всяка постъпка на приятеля ми е мила и доказваща любовта му,а аз не съм по тея неща....
Когато ми каже "обичам те..."![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Банално..Първоначално написано от xplay
тц .. има такава тема![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на моменто дори досадноПървоначално написано от ItalianMafia
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
да знам ама моята е по-стараПървоначално написано от Hilary_
и нарочно я обнових да ви видя поне кво гледате като повтаряте постоянно,че има такива теми
+1Първоначално написано от DekoDenev
Вече 12 годишните си казват "обичам те"
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
К'ва е тая глупост? Нима 12 годишните не могат да обичат? 'Бати глупостите... тук не говорим само за гаджета.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
^ айде сега, ясно е, че тоя лаф го ползват вече вместо ''здрасти'' и ''чао''. чак е дразнещо.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да, но тя слага всички под общ знаменател. ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ОпределеноПървоначално написано от malka_sladkka
... въпреки че и аз имах такъв случей
![]()
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Аз пък никога не сам казвал тези думиПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
на майтап си дадох адреса и дойде до настова беше първата ни среща
Първоначално написано от Bandolero
Как лъжеш...![]()
no relationship, no emotion, just sex..