- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как ще изглеждам с пиърс?
Ммм, здравейте :P
бих искала, някой който може да ми покаже как ще изглеждам с пиърсинг под долната устна (защото мисля да си правя), само че не по средата ами по към края (няма значение от коя страна е)
снимки в профила ми
мерси предварително![]()
by iLs :]]]
мм minimal96 ?
13 годишна ще се пробива тук-там?
майка ти в трезво състояние ли беше когато ти позволи това?
Най - добре изчакай още 1-2-3 годиниМного си сладка, но лицето ти ми изглежда малко детско (то не че аз съм много голяма
) ии не мисля че обецата ще ти стои много добре сега
но иначе ще ти стои :P пак казвам изчакай още малко , защото още имаш едно сладко детско излъчване
![]()
Cruel Intentions
и аз така мисляПървоначално написано от masal
по-добре ще ти стои така ---
http://www.dziennik.pl/files/archive...253_32428l.jpg Но след няколко години...
аа, аз видях едно момченце ония ден, на макс 7-8 години с дълга коса и пиърс на устната![]()
и да не е спам: мхм, по-добре изчакай поне 1-2 години
Така е .. недей да се дупчиш от сега.Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
и аз съм виждала,момиченце,рускинче ,на макс 10 годинки със пиърс на веждата.Първоначално написано от brokeninside13
![]()
по темата: аз бях на 13-14 като се пробих,така че...кво толкова?
прави са!
аз си перфорирах пъпа и езика когато бях на 13 и не се гордея с това и щях да хвърча от нас точно след Нова година, бяха ми много бесни![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Симпатяга е и аз пък мисля ,че ще и утива..а доколкото до годините...аз на 15 си пробих пъпа,а сега на 16 и езика..също съм малка ама .. въпрос на личен избор![]()
Аз имам точно там и е супер яко. Пробивай хич да не ти пука кво ти казват другите .
можеше поне 1 снимка да даеш ,но както и да е
мнението ми едва ли щеше да се промени
не .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
натискаш просто на профила й, ии там влизаш в импулс, тя си го каза де
тъпо
Подкрепям мнението на другите,че ще си смешна..изчакай малко да не съжаляваш после![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
хахахх аз на морето видях 10-годишна яко дебела блонди с обица на пъпа и щях да катастрофирам /бях с колело/Първоначално написано от guinessgirl
![]()
иначе дупчи се, според мен ще ти отива, ама не си ли малко малка?! и какво ще кажат дъртите?!
Какво те интересува чуждото мнение,ти трябва да знаеш кое е най добре за теб,кое те влече .. Имаш огледало във вас предполагам виждаш се .. Представи си се с пиърс и сама реши дали го искашСамо да добавя за всички които и казвате да изчака ( не казвам че не е добре ) Познавам едно момиче което е на нейната възраст и има пиърс на носа,устната и мисля че и на веждата, а го има от 4 клас
..
Първоначално написано от minimal96
ще ти отива според мен ...
аз съм на 14 и имам 3 на хрущяЛа
ако ти харесва - давай ...
но помисли добре : :P![]()
Requiem for a dream <3
тоо ще ти отива ма малко... амаааа като пораснеш и добиеш някакси по-голямо излъчване.. сега си с по-детско личице и си го запази докато можеш![]()
![]()