- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте направили за приятел
Аз помощ не отказвам, винаги се отзовавам на помощ на приятели и дори на познати, но понякога всичко ми писва и го пращам подяволите. Иначе за моята най - добра приятелка - абсолютно всичко, както и тя за мен, многократно съм се обедила в това.![]()
Ти си знаеш, че и аз за теб всичко бих направил.Първоначално написано от kalashnik
Ами много неща,но не и всичко.Тя ще ме разбере,защото ми е най-добрата приятелка.
нещо не ме блазни идеята ей така с лека ръка да кажа, че съм готова на всичко, защото ще излъжа
Важно е човек наистина да бъде точен и надежден,
когато ситуацията го налага,
а не да се прави на голямата работа, пък като стане напечено да се покрие.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
за приятел-зависи какво трябва да направя
а за най добър приятел-абсолютно всичко стига да знам че си заслужава
Има няколко човека, за които бих направила онова, което е по силите ми. Те са истинските приятели. Макар и малко, винаги можеш да разчиташ на тях, както и те на теб.![]()
Ако някой ме помоли за помощ, бих се отзовала , стига това, което се изисква от мен, да не е много опасно и човекът, на когото помагам, да е сериозен.
зависи какво ще се изисква от мен..
за приятели бих направила нещо, което е по силите ми..
а за най-добрата приятелка или приятел бих направила всичко, стига да им помогна с това..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
За истинските ми приятели бих направила дори и невъзможното . Бих дала всичко от себе си винаги.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
За истинските ми приятели всичко правя и те гознаят и отвръщат със същото![]()
зависи колко добър приятел .. зависи и от случея .. но все пак за мен приятелите означават много .. и бих направила много неща ..![]()
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
много неща, но трябва наистина да го чувствам приятел, иначе и пръста няма да си мръдна.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)