.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

СПОДЕЛЕНО за моите приятелки

Имам си аз 1 приятелка дето само май ми се прай на такава,защото тя само като има зор тогава звани ,като има с кои да излиза хич не ме търси даже.Това лято дойде наша обща приятелка от друг град на гости и от тогава пак се почна тва излизат си без да ме викат даже само когато им доскучае ,добре обаче общата ни приятелка почна работа и ся тая другата няма с кой да излиза и пак почнаха смс и званене по телефоните абе въобще ко да ви разправам няам късмет с приятелите много много
    Ich habe nichts nur eine Liebe

ми зарежи я... нека се оправя сама като и е скучно...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    да,доста умело те използва...бий й шута и готово

ми то и аз така и правя тя ми пише аз не и отговарям да си седи в къщи ся като и е толкоз акъла
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Зависи. Ако си имаш друга приятелка, с която да си излизаш тази я зарежи, но ако нямаш тогава използвай я и ти. Имах подобна ситуация и правех точно така, ако няма с кой да изляза излизах с "използвачката", ако имах, но все пак "използвачката" ми предлагаше отказвах. И тогава тя излизаше с нейни роднини (майка, баба..), и тя си ме виждаше с моята приятелка поздравявахме се, и ги отминавахме. И видимо се дразнеше, че съм с друго момиче. Все пак, за да излизаш с нея поне трябва да я понасяш и да ти е приятно, ако не ти е тогава наистина няма смисъл да излизаш с човек, който ти е едва ли не антипатичен. А когато просто не искаш да излезеш с нея, а тя настоява казвай, че имаш гости, трябва да излезеш с майка ти / баща ти, имаш си работа или просто й кажи истината, че не искаш да излизаш с нея.

p.s. - малко стана дълъг поста.

Loko Sofia
    Manchester United

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си