.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Така сигурно са мислили и робовладелците в Рим...
    Доколкото съм чел те са си купували робите, не са ги отглеждали в къщи ...

Град
    My empire of Dirt.
    И за да те контрирам - те поне са ги избирали и са имали по-малко право да недоволстват. А родителите? Родителите дори и не си ги избират и за жалост имам чувство, че точно за такъв случай става въпрос. Баща й едва ли му пука как тя ще завърши и дали ще успее в живота. По-скоро му пука за него си самия.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    И дали ще и е по-лесно без родители ?!

А за робите ... нещо не разбрах. Кой кого е избирал и кой е недоволствал. Ако един господар е бил недоволен от роба си го пращал на арената на Колизеума. Кеф а !!

Град
    My empire of Dirt.
    Ми точно, а сега родителите нямат тая възможност.

Както някой каза ти си само на 14, помисли над това!! Седнете и говорете!! Аз на 15 толкова простотии бях направим, един път от нас съм бягал за 2 дена.. тест за наркотици са ми правили.. дпс съм ходил сигурно 10 пъти.. като знам какво съм правил и факта че ми говорят и никога не ми отказват нищо... ме яде от вътре!
    Почитай родителите си, защото като пораснеш и имаш нужда от нещо или ти е зле,бъди сигурна че баща ти ще дойде(пък нека да е изрод, помияр, изравратеняк, командурник)... а всички останали "имам работа, не мога".
    Всеки може да сбърка, дори родителите ти, затова ако прецениш че в някоя ситуация не са прави - обясни им, но им го обясни като 14 годишна дъщеря която още няма основно, а не 24 годишна госпожица с 2 вишши и заплата 1500 евра.
    Живота не свършва на 14-15-16 години.. на 18-25 години и на купони ще ходиш, че даже ще ти писне.... ще те шибат и ще те оставят разни дето много те обичат, и други приятели ще си намериш и така..
    Баща й едва ли му пука как тя ще завърши и дали ще успее в живота. По-скоро му пука за него си самия.
    Как стигна до този извод ? Аз мисля, че баща й не иска тя да се превърне в деградирала 20 годишна жена, водила 5-6 години полов живот и цял живот да бачка сервитьорка или по орнамента на някой пич дето баща му има много пари, а сина му да шиба половината град.

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    емиииииииииии малко тъпичкоо такаа за 4-ка да те наказваа , ами заплашвай и ти напуши се с трева избягай от вас за 2 дена не ходи на даскало за 1 седмицаа и му кажи че ако продължава така по зле ще става
    И искаш да я спукат от бой, после ли?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    ВаРнАаАа
    Просто ще трява да почакаш още 4 години.. виж минали са цели 14 Не можеш да промениш начина на мислене на баща си... Просто стискай зъби и прави компромиси

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Така като те слушам по-добре недедй да бягаш,защотот според мен баща ти смао ще те накаже много яко пък и въпреки,че си момиче ще те набие.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Или се хвани с някоя местна мутра... не че това е добър съвет... но алтернативни варианти няма. Или го предизвиквай, или си търси помощ отвън!

от шести клас насам....че ти сега не си ли 7ми... о.О
    тка...
    сладур на 14 си...в колко искаш да се прибираш 12 ?
    разбирам,че явно мн те наказват...то и моя баща е ткв ама вече не го ебавам мн мн :d
    и все пак е хубаво да си знаеш мястото...пък що се отнася за филма...къф дявол те е гонил а го препоръчваш на ваще :d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    My empire of Dirt.
    Егати и закостенелите идиоти дето сте.

Бащите ви са ви оставали да ходите на купони до сутринта и сега не намирате нищо лошо да кажете на едно 14-годишно момиче, че няма нищо лошо баща и да подслушва телефонните и разговори и да и забранява да има приятели.

Вие не сте наред, имам чувство, че всички, които се правят на интересни и дават съвети в тоя форум не са нищо друго, освен комплексари, целящи да покажат колко са велики и всезнаещи.

Вървете да коментирате Илиана Б. вместо да пишете глупости на авторката на темата, и без това вече и е достатъчно тежко. Пък току-виж сте се харесали с госпожа Б. и напишете една обща статия за строгите, но справедливи бащи. Егати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си