.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Слушай ме мене кво щи кажа. ---> езици се бъркат, когато наистина са близки и когато почнеш да ги учиш от 0-та и двата. Малко вероятно да имаш проблеми с интермидиът или както там се чете на английския. Дори ще ти помага, защото имат общ корен и т.н.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Аз бях подготве изминалата година с първи френски и втори английски. Препоръчвам ти да не ходиш на уроци, френският е достатъчно труден и ще ти заема изцяло вниманието. Така че се концентрирай основно над него
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Миналата година бях подготве точно във френската гимназия и паралелно с това ходех на езиков курс по английски език.Всяка събота през учебната година.Беше изцяло по мое собствено желание и честно казано,не съжалявам.Наистина ученето е доста,но съвсем спокойно могат да се съчетаят двете неща.Още повече,че аз през работната седмица не ангажирах ума си с английски,отдавах се изцяло на френския.Доста мои съученици също ходеха на курс или частни уроци по английски.Разбира се,имаше и такива,които поддържаха тезата,че е невъзможно да се справиш с двата езика едновременно,натоварванет е непосилно и ще продължат с уроците от следващата година.Според мен в училище е невъзможно да научиш който и да е език като втори.Друг е въпросът,че без практика,безкрайно зубрене на думи и непрестанни занимания с езика е съмнително колко би се усвоил и на курс.
    Да допълня,че съм учила френски език доста време преди да продължа образованието си във френската,така че е разбираемо,че не ми е било толкова трудно през учебната година.
    Та,Ани,моят съвет към теб е да си изучаваш извънкласно английски,без да се претоварваш излишно,в противен случай ще изпушиш! Все пак е необходимо да прецениш по себе си доколко ще си способна да се справиш-това си е чисто инвидуално.Успех!!!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Според мене забрави за английския .. поне докато си подготве.. след това ако искаш поднови уроците Просто докато си подготве ти няма да имаш време да мръднеш от вас, пък камо ли уроци и втори език. Наблегни на първата година, зашото ако изпуснеш нещо, после ще ти е много трудно до края. От личен опит ти говоря

Град
    варна
    мисля, че ще можеш
    цяла седмица френски а събота и неделя английски

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ми зависи..ако примерно си свикнала да учиш два езика наведнъж няма да ти е проблем, колкото и да ти е претоварено в училище (; Според мен английският е много много важен и трябва да не спираш да си го учиш,защото ако спреш дори и една година ще го забравиш..всичко се забравя постепенно..ходи на уроци през уикенда..Премерно аз до сега съм учила шест години английски и три руски и не ми беше трудно да съчетавам двата езика (: Аз също съм приета във френската,само че в Пловдив..но с първи език английски, за което много се радвам..но не е лошо и да си приет и с друг език-както е в твоя случей-френски..ще развиеш и този език добре и така ще можеш да практикуваш и двата без проблем =)

ходи щом ти се ходи пък и изпуснеш ли и тая година може да ти се наложи да преповтаряш някой нива ...
    When you can live forever, what do you live for?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си