- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е върха но не можем да сме заедно........
Остави я. Тя не иска да е с теб - казала ти го е. Защо продължаваш да настояваш?
И а тя си има приятел, от друг град е.. Откажи се. Нямаш никакъв шанс.
"На всяка цена" - нещо много си си втълпил, че трябва да си с нея. В живота понякой път не става това, което ние искаме.
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не аз друго имах предвид нали си доктор хаус.Първоначално написано от NeZaPoznat
Аз я питах тя каза че ми е казала истината демек винаги като ми пише или като се чуваме ми казва сладурче , сладурко целувки еи такива.Първоначално написано от anSsito
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Хм!! Дааааа !!
Така като чета какво пишеш онбре - що не си турнеш един аватар:
Плииз !!
http://images.bebeapril2007.multiply...&nmid=41466618
Турих си аватар вече![]()
She is my baby!
Първоначално написано от mOBSCENE
че аз не насилвам никого .Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
She is my baby!
Но тя май не е показала да има някакви любовни трепети към тебе,пък и да има,ако обича повече приятеля си,нещата няма как да се получат.По-добре се опитай да продължиш без нея.Първоначално написано от sheisthenumberone
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Гаджето и може да си има сяка за туи може скоро да я остаиПървоначално написано от sulley
![]()
She is my baby!
най добре си намери друга
50-те километра ще ги прежалиш ..друг е проблемът-гаджето и .. За да седи с него явно го обича,не им се меси ; ).
Амии добрее окк повтаряй си гоо тфаа ии ш си останеш самм цялл животт .. явноо ня да я имаш .. простоо яя забравии .. знамм че не е толковаа лесноо ноо се опитаи поне ти ще спечелиш от товаа .. не някой другПървоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Според мен скоро ще скъсатПървоначално написано от InloveAgain
![]()
She is my baby!
Първоначално написано от allie
За всичко има време и място. Престани със самосъжаленията. Живота продължава, а и все пак има мн мм други момичета.
Тъпако, остави момичето на мира!Първоначално написано от sheisthenumberone
Много ме нервят такива, дет хем знаят, че си обвързан, хем пак искат да бъдат с теб.. ТВА НАЙ- МНОГО МЕ ДРАЗНИ ОТ ВСИЧКО.. ОСТАВИ МОМИЧЕТО ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА И НЕ Й СЕ БЪРКАЙ.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не се знае..Първоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Привет мене ме харесваше преди него с предимство съм :> Че аз не съм отишъл да я притеснявам не може ли да обсъждам по форумите ?Първоначално написано от l0lz
She is my baby!
бии си 2 шамара
и нещата ще са по хубави
Като начало да общуваш с нея бе мой човек. Нали тя тряя да те хареса(ти си лапнал въдицата вече). Ако питаш какво да и кажеш - бога ми на 19 си....
А и е лошо нещо да си отчаян. Вземи прогледни малко, момичета като нея че и по добри има много около теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кат нея не съм намерил другиПървоначално написано от valdesbg
![]()
She is my baby!
Според мен не трябва да се отказваш... независимо каво става... щото ако моя се беше отказал още в началото нямаше да сме заедно.Не се отказа и при мисълта че съм с друг не го спря и най-накрая си постогна неговото.Може да се чувтва несигурна с теб не знам...А 50те километра според мен не са никакъв проблем щото съм имала връзка и на 400 км... така че давай до последно![]()
тя си има приятел и може би го обича .. не винаги става каквото поискаш .. може би не е трябвало да се случи .. не се отчайвай .. при всички случаи тя не е единствената .. се ще намериш друго момиче, което да живее в твоя град и винаги когато поискате да сте заедно .. да те обича .. ии ти да я обичаш ..![]()
![]()
Мъжете тип броикаджии не се задоволяват с една и след време им омръзва и си намират друга,тъи че съм сигурен че с гаджето си скоро ще скъсатПървоначално написано от Sladurchoo
![]()
She is my baby!
Нещата маи скоро ще се подредят)))))))
тъи като маи няма да са близо с гаджето си и маи имам някакъв шанс![]()
She is my baby!
какво ни питаш нас... ние каквото и да кажем ти вече си решил, че няма да се откажеш от това момиче въпреки всичко! ми пожелавам ти успех....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]