- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Леки или тежки цигари??
Не съм активен пушач,но от време на време пуша.Въпроса ми е какви цигари предпочитате:По-леки или по-тежки.Т.е. кое бихте избрали от например Ева/Карелия и др или Фемина/Виктори и пр.Въобще,ако пушите каква марка?
Наскоро четох статия,че и леките и тежките имат еднаква вреда върху организма,така че когато ми се пуши аз,струва ми се предпочитам по.тежките,но това си е въпрос на избор....
Според мен никакви, но преди предпочитах по тежки най-вече GD
![]()
Everybody lies !
Аз пуша от дъжд на вятър и точно затова не си падам по леките, особено откакто миналото лято работих в магазин и всички "мацки", които пушеха защото е модерно, бяха на шарена карелия. Та като ще пуша рядко, поне да е червено марлборо. Мисля, че защото започнах с него сега всичко друго, което пуша не ме кефи, но то най-вероятно се дължи и на внушение и т.н. А друг плюс на червеното боро е, че ако не си пушач и не си пушил от много време, те цъква за няколко секунди. За 3.90 (толкова беше последния път като си купих) си е далавера.
Иначе и според мен най-добре никакви цигари, даже съм мислила много по тоя въпрос и ако се пристрастя ще го приема като лична загуба, щото все едно не мога се контролирам, абе гадно си е. Но по цигарка every now and then що не.
Преди пушех адски много, и то все тежки цигари, така че тях ги предпочитам. Повечето леки са и слимки, а те са сууупер неудобни.![]()
Никакви цигари.
През деня пуша клечки за уши, и то леки.. а вечерно време по заведенията съм на ванилово-черешово-шоколадови пурети, защото смятам за повече от бутафорно чаша марков алкохол, облечен в цигарена компания. Звучи ми малко като преуспял мъжкар с квартална проститука.
Тежки. Или пушиш, или ще ядеш солети. Другото е лиготия.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ае,според мен е най-добре дане пушиш,ама щом питаш аз пуша Червено "марлборо" страшни са,мани ги тия Мерилин,и Другите ташаци.... ТЕЖКИ !
Огромен подпис!
.; machoka :.
пуша бяло Боро или Парламент лайт блу. Не понасям леки цигари, мн тежки също
Shalala моля те, махни си подписа, защото не искам четейки постове, да гледам едновременно и филм.
тежки... е аз си пуша бело боро или виктори ню блу![]()
и аз съм на бяло боро ... преди пуших парламент аква блу или слим ... но сега бяло бороПървоначално написано от Ufff
![]()
Тежките имат повече катрани.
Леките ги вдишваш по-надълбоко.
Все същия хуй.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
По принцип пуша victory new silver,но в момента нямам възможност да си купувам такива и минах на LM.От тежките цигари мога да пуша единствено синьо виктори,другите не ми понасят.
Toчно!Първоначално написано от hardball
Аз го карам на тежки цигари.
Трябва да ги усещам, все пак, за кво иначе....
Много ме дразнят разни пътки като ми се изтипосат с некви карелиииии, еви, евета и т.н. Тва техното е вече от гъзария.
И като нямат цигари и като им бутнеш едно виктори "Аааа, ама не, няма да пуша, тия са ми гадни" ..еми да те еба в пушачката, тогава!
ЗЕЛЕНИ![]()
sobranie :]
edit: тежки
Тежки!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Леки, 'щото като прекаля с тежките и послед два дни (поне) гърлото ми е леш. С'а, като няма пари, пуша жълта Мерилин и в началото ми бяха тежки. По - нагоре от тях не качвам за лична употреба. Иначе като черпят не издерявам толкова.![]()