- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вредите, които нанся лакът за коса
момичета какво мислите по въпроса![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
дууу няма ли вреди бре![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Ми има вреди... не разбирам какво искаш да знаеш? Напиши в гугъл. Не съм много наясно, но предполагам, най-малкото лакът изтощава косата. Не ползвам лак, само пяна... ама то все същото май.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Всичко което си слагаме на косите (дори шампоанът) вредятНезнам точно кфи са вредите от лакът но потърси в гугъл
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Еее да беее...не е всичкоПървоначално написано от MaLty
Да не би маските и маслата(бадемово,кокосово) а вредят???Или пък кристалите и стимулантите???Не всичко!За шампоаните незнам..има,такива които не вредят,а има и вредящи.Лакът изтощава косата.Според мен е най-вредно ако се слага в корените,защото това е най-младата част на косата и ако и тя се увреди край с цялата коса....В зависимост от съставките на лака причинява различни щети.Някои съставки може да увреждат косъма и да нарушават структурата му...и все пак аз съм на мнение,че по-добре лак,отколкото преса..
Добре де изключваме маските,балсамите,кристали те и т.нПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Косата се накъсва и оредява-наблюдавам го на една приятелка![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
(искам да го кажа и аз пък)
БХ!,аз без лак не мога.
Изтощава се косата и след време почва да пада супер много.. за това по-добре да се използва в по-малки количества
нищо не изключваме!Първоначално написано от MaLty
напълно съм съгласна, включително и шампоаните, но все пак не можем да се лишим от всичко, но трябва да има ограничения от ненужните неща като пяна, лакове, гелове и т.н. и тези ограничения да са максимални и ще дам за пример себе си- за 18 години косата ми е видяла лак о/о 2-3 пъти и не съм се гътнала по тоя случай, така че престанете да се мацате с боклуциПървоначално написано от EarthShaker
Естествено, че не е най-полезното нещо за косата. Не знам как точно й вреди, обаче предполагам, че отнема от блясъка, жизнеността на косата.
Т.е. ако си можеш и без лак за коса, не ползвай![]()
Абе тези, които имат хубава естествена коса, която не се нуждае от кой знае каква грижа - имам предвид за химии и преси, маши, айде ОК нямат наложителна причина да ги използват и за това говорите така-престанете да ги използвате, бля бля.Ами тези, които не са с естествено хубава коса, какво да правят?Да ходят като олигофрени ли(съжалявам за израза)..Мисълта ми е:да, повечето козметични продукти са вредни, но не и когато се използват в нормални количества(не минимални и не максимални).
... Също така ако слагаш в доста големи количества 'уж' да ти застане по-добре прическата,след като засъхне става едно гадно и трябва да си измиеш косата.И стимулира образуването на пърхот.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
незнам какво нанся лака за коса,ако вие знаете казвайте![]()
Брях,брях