Първоначално написано от 
jghgh

Вие пък сте много жестоки и тъпи, честно.
Не съм й чела изобщо нещата, щото ме мързи, ама като ви видях коментарите и щях да се изповръщам.
Не вярвам вашето 1во произведение да е било някакво уникално.
Аз си признавам примерно, че моите сега като си ги погледна ми е също толкова смешно, колкото ми е смешно като чета (почти) всичките други неща постнати тук. Съмнявам се да сте били непосредствени и уникални в 1вите си творби. Така че, да, новачка е, бъдете по-толерантни.
Да ти писне от тъпа злоба. Не издържала да не се изхили. Ми издържи следващия път. Аман. В своите ли очи растете?
Сега предварително мерси на хората, дето ще тръгнат да ме опровергават, знам кои са, дори знам с какъв сакразъм ще ме посрещнат: )
Едит: Прочетох ги, но дори не са толкова фрапантни, просто поредното излияние. Не са изобщо толкова зле и омггей, колкото ги изкарвате. Просто са неоригинални, пускат се такива едва ли не ежедневно в този раздел. Не ми харесват,не са за стихосбирка, но пък стават да ги признаеш на въпросния човек.
За подобни неща си мисля че не са произведения, а са обяснения. Но какво толкова? Love rules.