.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Да попитам

значи искам някакви такива очила http://www.album.bg/cosmo_girl666/images/15469163/ но проблемът е че лицето ми е малко и не мога да си харесам ако знаете някакви очила в софия или враца подобни които ще ми утиват може да ми дадете линк

Супер фен
    Нали казваш,че ТАКИВА не ти отиват.... как така сега ние да ти кажем кои ще ти отиват?
    А такива очила с лопата да ги ринеш.. на всяка сергия ще намериш такива ''муха цеце'' тип...

ами не може никои да не ми отиват затфа питам за тип или нещо както и да е..

Супер фен Аватара на sladkalady
    Хващаш под ръка 2 -3 твои приятелки ,отивате в някой магазин и почваш да пробваш очилата...там хем ще има огледало,хем приятелките ще те посъветват кои очила ти стоят най-добре
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Хващаш под ръка 2 -3 твои приятелки ,отивате в някой магазин и почваш да пробваш очилата...там хем ще има огледало,хем приятелките ще те посъветват кои очила ти стоят най-добре
    Да и аз мисля така.Аз лично правя така-приятелките ми ми казват кое от очилата ми върви и си ги купувам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Щом не ти отиват просто не си взимай такъв модел. Тъпо е да си ги купиш, само заради това, че ти харесват....Най-ми е смешно като видя някого с хубав модел очила, които просто не му отиват!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен Аватара на ameli
    на мене тея очила хич, ама хич не ми харесват. кат някви мухи сте с тях
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Тия очила принципно ме кефят , но друг е въпросът, че са тип "мухата цеце" и въобще не ми отиват. Ти каза, че не ти отиват тогава за какво са ти? София е доста голям град докато се разхождаш можеш да видиш доста магазини, в които има подобни. Ии след като намериш такъв магазин пробвай различните видове, и може все да се намери някой, който ти отива. :P

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като не ти отиват се насочи към друг вид очила..

П.С. Само да не са "щорите" ..

trendyy .. има много видове ии са между 10 - 30 лева
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си