.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

Лични проблеми *садчи*

В момента живе със 2-рата си майка и истинския тате.Живота е като приказка. Имам си всичко, угаждат ми със всичко, всичко което едно нормално семейство отрябва да е .Проблема е друг. Преди 2 години баба се била видяла с "истинската" ми майка (със кавички защото плюя на нея и на всичко свързано с нея) .... Баба каза че са си говорили и че аз имам брат. моята реакция беше следната: Брат, аз нямам брат или сестра. - И излезнах от къщата със гръм и трясък .

Та се чудех дали "истинската" ми майка се интересува от мен, и дали тоя лигоч наистина ми е брат?

Мега фен Аватара на ameli
    това може да го каже само тя
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

недей разсъждава така,каквато и да е тя ти е майка,а неможеш да съдиш брат си за нищо,ти не го познаваш.
    рано или късно ще имаш нужда от нея,имай в предвид че ваще не са вечни,не мислиш ли че ще е хубаво да имаш след време някой като брат си до себе си?
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,наистина барт ти не е виновен с нищо.
    Говори със семейството си,дали е удачно да я потърсиш заради брат ти.Решението си е твое,но те могат да ти помогнат.

Град
    Забравих да кажа че тя ме е зарязала като съм била на 4

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Тя ако се интересуваше от теб щяхте да поддържате връзка.
    2.Тоя "лигоч" ти е брат,защото имате обща майка!
    3.Мисля,че си тъпа ... Как може да наричаш брат си "лигоч" (а и кой знае,какви други думи си използвала за него ) Детето няма вина,че имате такава майка!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

и все пак,опитай да се свържеш с нея,не заради друго,а заради брат ти.
    наистина един ден ще имаш нужда от него.
    опитай се да разбереш защо те е зарязала,не мислиш ли че може да е имала някаква причниа,разбери каква е и пак си помисли после дали искаш да я виждаш вече.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    3.Мисля,че си тъпа ... Как може да наричаш брат си "лигоч" (а и кой знае,какви други думи си използвала за него ) Детето няма вина,че имате такава майка!
    Не съм използвала други думи освен лигоч пък и тя надали му е казала че аз съществувам

Град
    Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Не съм използвала други думи освен лигоч пък и тя надали му е казала че аз съществувам
    Не говорех за други думи в тази тема,а по принцип!!!
    А и това,че не му е казала за теб не означава,че имаш право да го наричаш "лигоч" ...

Град
    Ама аз ... не съм използвала други думи никъде освен в темата а когато го нарека Брат ми ии едни фр-ки викат ти нормална ли си

Град
    ^ И защо да не си нормална?!
    Все едно баща ти и втората ти майка да си направят дете и ти да не го наричаш "брат ми" ...
    Между другото тия твои приятелки са на по 13-15 години,нали?!

Град
    дам

Град
    ^ Щом са толкова малки им тегли по една майна от мое име и им кажи,че след 4-5 години друго ще говорят ... Явно акъла им още е детски и не осъзнават как стоят нещата

да, брат ти е
    и ако майка ти не търси връзка с теб и т.н., то по мое мнение не се интересува от теб.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    да, брат ти е
    и ако майка ти не търси връзка с теб и т.н., то по мое мнение не се интересува от теб.
    не сме се виждали от 10 години

т.е-Не се интересува май от мен

Щом детето е от майка ти,очевидно ти е брат и недей да разсъждаваш така за него,много е детинско.

как изобщо си позволяваш да говориш така за детето тии добре ли сии..даже не го познаваш..и най-малкото ти е брат..че не го познаваш и че неговата майка е и твоя какво от това...детето ли е виновно, че майка ти те е оставила..да сигурно не искаш да я виждаш..ама с какво детето е заслужило лигоч .. не го познаваш а нареждаш..не знаеш думата ли..съмнявам се..потърси връзка с него, но не си позволявай да говориш така..а относно приятелките ти..съжаляявам ама кифли с голямо к .. как ще го наричаш брат..ами така както майка ти е родила теб и него и както сте брат и сестра така..простоо...смешни са.. и поне ти момиче се осъзнай, че детето няма вина и ти е истински брат а не някой непознат..и заслужава уважение..
    [/b]
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мега фен Аватара на ameli
    Аз разбрах, че имам брат като станах на 12 тва обаче не ми пречи да го познавам и да не казвам, че го обичам чак де, ама се пак никога няма да го нарека лигоч.

и на мене няма да ми е приятно, да разбера, че брат ми ме е наричал с обидни думи, щото нито той нито аз сме виновни, че родителите са ни създали
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на cveteto64
    Имам един приятел, на който баща му е имал не малък брой любовници и след 18 години той разбра, че има брат и то напълно случайно... Сега мога да кажа, че наистина се уважават, поддържат си връзка въпреки, че са от различни градове и мога да кажа даже, че са си близки... Момиче вземи се в ръце, потърси брат си знеш ли след време може да съжаляваш, че не си го направила...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Аз ти препоръчвам първо да опознаеш момчето и после да коментираш. Относно майка ти - опитай се да поддържаш връзка с нея и виж как ще се отнесе тя към теб.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Пф в подобна ситуация съм .. Живея с майка си и приятеля й ,а баща си не познавам ,не е проявил интерес ... Та ,както й да е .. Към него съм безразлична ,както явно и той към мен ,не се нуждая от него .. Но въпроса е ,че имам сестра от друга жена .. Която е по-голяма от мен .. Но искам .. ужасно много искам да я видя .. Тя не е виновна ,че баща ни е такъв безотговорник .. И твоят брат също не е виновен за майка ти .. Може би ако се запознаеш ще говориш различно ,лично мнение

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Те тея твои приятелки се правят явно на вървежни...по мое мнение ако искаш да имаш брат(да сте приятели,познати или квото и да е друго)-кажи на баща ти да ти даде някакви координати на майка ти и се вижте...ако не искаш да имаш нищо общо с майка си,нито да имаш брат-забрави го просто.Ясно като 2 и 2...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако искаш да го познаваш - потърси майка си. А дали се интересува от теб? Не сте се виждали от 10 години, мисля, че е ясно..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Di
    без да се сърдиш,но майка ти е кучка..
    да те изостави на 4..
    баси козата..

E,явно наистина има причини да не обичаш истинската си майка и да говориш така за нея,но не е ли малко [дори много] наивно да приказваш така за собствения си брат?
    Детето не е виновно,че връзката ви майка-дъщеря не съществува?
    Недей да се пренавиваш и едва ли не да изключваш момчето от живота си,само защото е син на майка ти
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си