- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Даниел Радклиф vs. Робърт Патинсън
първо .. английски уча от 4 годишна така че го знам доста добреПървоначално написано от amk933
не говоря на диалект кога съм ти говорила ?! .. и това не е самочуствие а мнението на чужденците за българия .. навсякъде по света се казва Twilight защо ние да казваме здрач а ?! това е типично българско самочуствие което вие имате а не аз
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма да ти го кажа ли?Първоначално написано от JoLLiE92
Не ми трябва да те познавам. На такива хора като теб простотията им прозира от далече. Личността ти няма дълбочина, която да трябва да опознавам... и това миличка се вижда от едно твое изречение.
Туайлайт-а ти е като всички останали книги, чиито заглавия се превеждат. Затова е 'Здрач'.
'Cus history is all dreams.'
в реалния живот няма да ми кажеш нищо защото няма да ме блокират ако те напсувам или пребияПървоначално написано от leprechaum
и съм един от малкото хора с класа останали днес .. а в теенпроблем сте се събрали комплексирани деца които си търсят с кой да се заядат
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като ме напсуваш и пребиеш ли ще си докажеш класата?хах
Добре, че я има тая дума 'комплексар', за да можете да имате 'аргументирана страна' в спор. Смешна работа си, дете с класа.
'Cus history is all dreams.'
Пфффф, хахахаха. Учи го от 4 години и го знае доста добре. Аз дето го уча като майчин и го знам по-добре от български не бих си позволил такъв коментар. Английски уча от 14 години и уча в американско училище, много приятели са ми американци и съм учил български по-малко. И никъде не казват Twilight, а във всяка държава различно. И говориш на диалект (недей ма обиждай и т.н.). Не знам това да е книжовният български. Смъкни малко това самочувствие и не прави забележки като не знаеш, защото става траги-комично положението. Никъде не казват Twilight освен в англо-говорящите страни.Първоначално написано от JoLLiE92
..недей са обаждай...
ако искаш дай скайп да си обсъдим спора лично защото не ми се иска тук да ти обяснявам всичко .. ако ли не здравеПървоначално написано от amk933
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more