- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всяка 5 британка ходи без бельо на работа. А вие? (chuckle)
http://www.dnes.bg/ako%20shtete%20-%...a-raboti.76398
А вие, слушкате ли?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм непослушна...![]()
И аз се присъединявам към колежките![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
![]()
а такаааа, май доста момиченца няма да получат подарък за Коледа
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ще получим, но не от дядотоПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
+1Първоначално написано от Anabel
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Е то няма как да е от дядото, все пак нали трябва да може да лети самолета...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Първоначално написано от amk933
Трябва, да..
Аз пък си ходя гол навсякъде...
Не! Няма начин да тръгна нанякъде без бикини. За да ги направят значи има защо..
Cruel Intentions
Какво му е еротичното всеки втори да ти гледа...ъм...частите xDПървоначално написано от Alexandra93
Аз не мога да си представя да тръгна някъде без бельо![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
александра обича да събира погледитеПървоначално написано от NeverTheSame
KO6MARA GSI 16V RISSE
И членовете.Първоначално написано от uBo
![]()
Винаги съм без бельо,само през първите дни когато съм в цикъл слагам
Интересн факт,а аз мога да кажа че всяка 2 британка неприлича на нищо и са много гадни![]()
Support your local club!!!
много са грозни англичанките, милите
и все пак една на хиляда пък е голяма сладурана![]()
Най-яко вкъщи като се разкрача да ми става проветрение![]()
В интерес на истината ми се струва адски нехигиенично ддз.
К'во лошо има като седнеш на дивана и под тебе да се образува една червено-кафява локвичка...Първоначално написано от Zaharinka
![]()
А нали малко разнообразие на десенаПървоначално написано от amk933
![]()
И миризмата.Първоначално написано от Zaharinka
![]()
И кое точно е нехигиенично,личната хигиена няма нищо общо с бельто а зависи от теб самата аз не нося бельо от години и досега не съм имала проблемиПървоначално написано от Zaharinka
Абе ддз панталона директно да ми се докосва до половите органи,самата идея не ме радва.Всеки има право на избор да си прави,каквото му отърва.Първоначално написано от hristi
![]()
Ами първо пробвай,а после обсъждай,а за правото на избор е такаПървоначално написано от Zaharinka
И кое му е хигиеничното. Ако ти се досере в даскало, където няма биде или душ, с който да се подмиеш, като си свършиш работата какво правиш? Избърсваш се с тоалетна хартия и нахлузваш дънките, които да забършат останките от дефакацията. То за какво ли е измислено това тъпо бельо? Да си харчат хората парите...Първоначално написано от hristi
![]()