- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Латински...превод...изрази
трябва ми превод на " Обичай живите... помни мъртвите"
и други латински изрази с превод ест.
между другото може и на други езици.
Първоначално написано от Raybeez
http://www.yuni.com/library/latin_6.html
Първоначално написано от Raybeez
![]()
Търся смислен превод на латински на следното : "Любовта означава да имаш небето, а да искаш само една звезда! Да имаш морето, а да искаш просто капка вода! Да имаш целия свят, а да искаш само един човек!" за татус. Ако някой може да го преведе или да ме насочи към къде да се обърна за помощ ще съм му благодарна много, че с тези он-лайн преводачи е ужасно ( превеждат буквално дума по дума). Благодаря предварително
![]()
![]()
![]()
При тебе е Dum dulcem mentula edere - vivere!Първоначално написано от Nikol01
Можеш да казваш, че значи каквото си искаш. и без това няма да срещнеш много хора, които да знаят латински...
Grumpy old madman
Предполагам за татос....но твоя е по - сполучливПървоначално написано от antiWHAT
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Сериозно ли ?Можеш да казваш, че значи каквото си искаш. и без това няма да срещнеш много хора, които да знаят латински...![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Да не си на турне по чалготеките в малките населени места?Първоначално написано от realantisocial
![]()
Но реално е по-вероятно да срешнеш някой, който да ти разчете татуса на китайски или японски отколкото на латински.
Grumpy old madman
И къде ще си го боцнеш?Първоначално написано от Nikol01
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Dum spiro spero - Докато дишам, се надявам.
Inter pedis poelam est fortuna poelorum - Щастието на момчетата е между краката на момичетата. (може и на обратно)
И още мноооого - http://chitanka.info/lib/text/1957/5
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ами за сега, с пича който ще го прави сме избрали мястото от бедрото горе - до глезена ( отстрани по крачето ) :PПървоначално написано от LadyDi
![]()
Защо държиш на този ферман?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да има какво да чете докато е в тоалетната -.-
n00bs
Момиче ли си?Първоначално написано от Nikol01
Пък и да не си, и аз те съветвам да не го правиш.
Ами незнам, така съм решила просто.Текста представя една голяма част от моя живот и така. Виждала съм татус на такова място, лично на мен ми хареса. Смятам че със един ефектен ръкописен шрифт ще стои добре
Апък от друга гледна точка, аз дуржа на текста повече, но друго място за такъв текст ( в смисъл - доста е като големина) немога а намеря по тялото си
Първо, сега сигурно си още малка, но замисли се... намериш си една хубава професия, примерно в банка или някакво друго предприятие, където се изисква да ходиш официално облечена, с костюм с пола. Заголиш един хубав крак и... пляс... на него надпис.
20
![]()
Напиши си го на майчин език:
Муууууууууууууууууууууууу ууу
Grumpy old madman