.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    xaxa аз ще си го напиша , да ! А ти на какъв ще си го напишеш - на бащиния си език ,, груххх грухххх в калта ,, ;]

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Nikol01
    xaxa аз ще си го напиша , да ! А ти на какъв ще си го напишеш - на бащиния си език ,, груххх грухххх в калта ,, ;]
    Моят няма да си личи от окосмението. А твоят ще стане невъзможен за четене с появата на първите буци целулит!
    Grumpy old madman

хаха мечтай си страче, в някой друг живот - МОЖЕ БИ, но не и в тоя ! Айде няма да се занимавам с ограничени, комплексирани и злояди хора като тебе !

Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
    Всъщност съм се объркал - татуирай си го това. Сега осъзнах, че не съм прав да се опитвам да спра полета на кукувичата мисъл...
    Е, все пак се опита да и помогнеш ..
    наистина неподходящо място, пък и с този надпис ..бля татуирай си го някъде на корема, гърба.. ама по дължината на крака, някак.. ..
    и все пак щом си решила давай

Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
    Всъщност съм се объркал - татуирай си го това. Сега осъзнах, че не съм прав да се опитвам да спра полета на кукувичата мисъл...
    Е, все пак се опита да й помогнеш ..
    наистина неподходящо място, пък и с този надпис ..бля татуирай си го някъде на корема, гърба.. ама по дължината на крака, някак.. ..
    и все пак щом си решила давай

Да, но все пак никой не ви е искал мнението. Аз просто писах или по точно попитах за нещо, което е по темата, а вие го обърнахте на: ,, не недей...съветвам те не го прави,, бла бла .. мое решение, мое тяло ! Разни хора - разни ИДЕАЛИ ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Nikol01
    Разни хора - разни ИДЕАЛИ ! ;]

Някой може ли да преведе "you are your own limit" на латински ?
    Последно редактирано от anjelina123 : 01-27-2012 на 22:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си