- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- плс плс отговорете ! помогнете на едно задръстено лапе :(
Толкова, Амор и Дабъла са до 21:30Първоначално написано от kalashnik
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Задръстена работа![]()
![]()
![]()
паднах...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Не виждам смисъл да ходя на дискотека като знам, че няма да ме пуснат пак и всичките ми приятели са в къщи и може по всяко време да се съберем в някой и да си напрайм купона...
meris za otgovoraaaПървоначално написано от Lorkata
![]()
are kat si tolkoa otpy6en mi kaji kfo ne e zadrusteno ?!Първоначално написано от Detestation
![]()
Ти не отиде ли на тая дискотека най-накрая?![]()
dneskaaaaПървоначално написано от SuNsEt
![]()
naaaai na kraq
Еми айде приятна дискотека,да се забавляваш.![]()
еми хората се опитват да те предазят защо да не дадат такива коментари ...!?![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Поне кажи как е минало.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Айде задръстеното лапе да си стои на задника и да не се прави на отворена яка пичкаБаси, винаги съм мразила дискотеките. Само гадна музика, натряскани олигофрени и свинщини...
Не ми стигат сякаш адидас безсмъртните по улиците и мазната чалга на съседите, че ше ходя да плащам пари за да ги гледам. Да, да...ама друг път![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Отче наш.
Дума да не става,че си изключително задръстено девойче...чула си отнякъде, и скачаш "на пилона", както се спомена по-горе...
be6e suuuuper dneska sme pak... i ako obi4ate метЪлчетата ne vi 6ta jalkite komentari
rejete si venite i tiho
![]()
^Мисля, че току-що изплаши всички метЪлив България...
Честито, че отиде в Амор. Днес може би ще срещнеш всички кифли от бившето ми даскало.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от shmyshi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти просто си изключително тъпа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем да ти кажа може да си мислиш че метълите си режат вените (което не е вярно,но все пак какво да чаквам от едно 14 годишно момиченце,което ми е тръгнало по дискотеки),но поне метълите не приличат на това http://www.mp3.bg/news/4553.html .Единствения човек,който трябва да си режи вените си ти!Айде вземи да се гръмнеш и направи услуга на всички,като повече не ни занимаваш с глупавите си въпроси.![]()
Е какво ся ходи му се на момичето.Не всички,които ходят на дискотека са пропаднали.Това че вие не ходите не значи,че дискотеката е нещо лошо.
Ти внимавай някой ден като разбереш,че Амор е затворена,да не си срежеш вените...Първоначално написано от shmyshi
И пиши на КИРИЛИЦА задръстенячка такава![]()
Първоначално написано от dessko
ахам и аз тва викам?!
1.da verny emotata si rejat venite ..ma za mene razlika nqma >>vse ste jalki
2.6a pi6a ako iskam i na indjipitagonokitaiski ti ne si tazi koqt 6te mi kajeeene se imai za admin
3.vuprosite mi moje da sa adski tupi ama tupi 4e 4ak da vi se reve ma tfa e FORUM i vseki pita ot tova koeto se int (a i ne sum purvata koqto zadava takava tema)
4.a pa taq/toq ili hermafrodita "SuNsEt" nedei da zavijda6 tolkova li4imo besamo kazah 4e sum prekarala super kfo se zaqjda6
5.ako iska6 da si reje6 venite nedei da podtikfa6 dr az kfo da naprava 4e nqma metalska diskoteka![]()
6.i zadrustenite ste tezi koito ne izlizat ot vku6ti,po cql den qdut i visut po forymite da se zaqjdat![]()
7.dano da ste dovolni ot vs gre6ki i latinicatabtw s tiq tupi otg osven komediq dr ne praite nito me nervite nito me draznite samo i edinstfeno smeeeeeeh bece
![]()
Първоначално написано от shmyshi
ние(форумниците ,имам предвид сериозни и поне малко мислещи) ,дори да сме хермафродити,тъпи,задръсте ни,метъли пак ще сме на по-високо ниво от теб
и вземи порасни и тогава ходи по дискотекитескучно ти било,вземи прочети някоя книжка..
![]()
Чакай,чакай...за какво ти завиждам???Че си ходила на дискотека?Първоначално написано от shmyshi
![]()
Колко си проста,не е реално!Ама ходи си по дискотеки бе,нали не ти пука.Що се обиждаш тогава?
А колкото до писането ти на цигански-пиши си.От прост човек не може да се изисква нещо трудно.![]()
Хаййййдее АморцЙйеее ... не ви чу'аммм??