.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Nivea Straight & Easy - има ли ефект??

здравейте..Исках да ви питам някол ползвал ли е това

Аз миналата седмица щях да го купя ама сестра ми накрая каза,че е боклук.Май е балсам и струва 6лв.и няколко стотинки.Ако сте го ползвали моля кажете дали наистина изправя косата?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Мега фен Аватара на ameli
    не съм го ползвала, но не съмнявам че ще се изправи от него
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    София
    никои от тези продукти не изправят

ОООф ето рекламата http://www.youtube.com/watch?v=nKd3-1BW1bI
    раазбирам,трябва да ги имаш и 3те...
    хич не ми се дават пари ..наскоро си купих ония за изправяне на gliss обаче имам само шампоана и балсама.трябва да имам и маската+изправящия крем
    иначе не се изправя!!!!
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

то само или балсама ,или шампоана не могат да изправят косата..нали..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Нито балсама нито шампоана могат да изправят косата Пресата може .Не мисля,че тези продукти действат изправящо .По-добре започвай да се харесваш с естествената си коса,защото всички други варианти за нейното изправяне са или неуспешни,или прекалено вредни.Такъв е живота .Аз даже имах един лак дето на него пишеше,че предпазвал изправената коса от вятър,влага,слънце..и най-важното,че уж като се напръскаш косата остава мека,лесна за разресване и приятна на допир.... ГЛУПОСТИ ...не стига,че ако се напръскам косата се начупва,а и става корава,гадна,както с обикновен лак.Само лъжи пишат по опаковките на повечето козметични продукти,защото не им го забраняват и не гледат дали е истина...жалко,но факт..

Аз исках да кажа,че само шампоана или само балсама не изправят косата,а трябва да имаш всичките,тоест и 4те продукта,за да ти се изправи.

За да има някакъв ефект трябва да имаш цялата серия и най-важното косата ти да не е много чуплива(ако е къдрева забрави).И все пак няма да стане идеално права.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    За да има някакъв ефект трябва да имаш цялата серия и най-важното косата ти да не е много чуплива(ако е къдрева забрави).И все пак няма да стане идеално права.
    Малко ми е чуплива,не е къдрева..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ползвах цялата серия на Нивеа около 2 години и бях доволна от нея НЕ ти я изправя напълно,но определено имаше разлика,а тия продукти съчетани с обла четка и сешоар вършат чудеса
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си